Tkogod argumentira nejedenje juhe time da je puna masti je retaj ili ne zna izabrati/spraviti juhu.
nije stvar u tome što IMA MASTI nego što mi je iracionalno jest nešto što je u principu VODA s masti. 
a što više masti ima realno juha je bolja. mislim meni baba sad radi juhe od PILETINE il takvog nekog kurca jer ono stari su i bolesni i paze na masnoće al prije je znala radit one baš odvratno masne goveđe juhe di baloni masti plivaju na površini. i to već rula.
Postoji vrlo jednostavno rješenje za to, a zove se frižider. Preko noći je pusti i prije nego je ideš grijati poskidaj žlicom s vrha sve što je isplivalo.
Iako više utjecaja od masti u okusu imaju začini, a to je prava umjetnost. Ja znam par jednostavnih kombinacija, ali za ostalo već stvarno treba biti skillovan, i zato sam rekao da biram juve iz vrećice.
A sad, o tome kolko je racionalno ili nije jesti ukusnu vodu ne bih. Kao što rekoh, ne utječe mi na apetit, pa mi je po tom pitanju svejedno. Oduvijek sam velik apetit imao, pa ono, jebemise.