HCL.HR

Kuhinja

  • 590 Odgovora
  • 60006 Hitova
*

presveti

  • n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Kuhinja
« Odgovori #15 : 20. Prosinac, 2011., 19:14 »
imam pašte. oću napravit paštašutu sa mljevenim mesom. znam za paštu al kako šug?? plz

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #16 : 20. Prosinac, 2011., 19:16 »
koje mljeveno imaš? i imaš paradajze il pelate? :wildboy:

*

presveti

  • n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Kuhinja
« Odgovori #17 : 20. Prosinac, 2011., 19:19 »
e dobro je. reka mi je sad luka što treba. niš idem uzet tu pasiranu rajčicu i mljevenog mesa. i sve te šeme s paprom vegetom i sl.
biće ludara od večere.

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #18 : 20. Prosinac, 2011., 19:20 »

*

Dragster

  • ******
  • 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #19 : 20. Prosinac, 2011., 19:26 »
 :hihi: koja je šema s vegetom?  :wildboy:

inače, crni luk, zdinstat meso dok ne zabijeli, zasolit, prelit rajčicom, poklopit i držat da brćka.

*

presveti

  • n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Kuhinja
« Odgovori #20 : 20. Prosinac, 2011., 21:56 »


 :approve

*

presveti

  • n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Kuhinja
« Odgovori #21 : 20. Prosinac, 2011., 22:49 »
lako za tijesto. šug sam super napravija.

*

presveti

  • n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Kuhinja
« Odgovori #22 : 20. Prosinac, 2011., 22:54 »
što si ti tako ZLOGUK

*

Chikanovich

  • **
  • 539
  • Čiko :]
Odg: Kuhinja
« Odgovori #23 : 20. Prosinac, 2011., 22:57 »
ovo izgleda jestivo za razliku od prošlog jela :) iako, koje god jelo da si sam napravim i kakvo god bilo, pecto je puta bolje jer eto, sam sam ga napravio :)

*

HaZz

  • *
  • 35
  • \o/
Odg: Kuhinja
« Odgovori #24 : 21. Prosinac, 2011., 01:53 »
Dakle, jedno pile razrezano na komade, zajedno s krumpirom, rajčicom, paprikom (jeben okus daje).
Sve začinjeno maslinovim uljem, peršinom, crvenom paprikom, češnjakom u granulama, soli,  mrvicom vegete i papra.
Na 80% PEČENJA zalio sam s deci crvenog vina.
Nije neka filozofija, al lijepo ispalo.






« Zadnja izmjena: 21. Prosinac, 2011., 02:01 HaZz »

Odg: Kuhinja
« Odgovori #25 : 21. Prosinac, 2011., 09:16 »
najs :3

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #26 : 21. Prosinac, 2011., 09:18 »
 :piva:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #27 : 21. Prosinac, 2011., 09:29 »
jebes kuhanje. za sve imas vec spremno u konzumu.   ;)

Odg: Kuhinja
« Odgovori #28 : 21. Prosinac, 2011., 09:38 »

*

Dragster

  • ******
  • 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #29 : 21. Prosinac, 2011., 10:51 »
 :approve

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9