HCL.HR

Kuhinja

  • 590 Odgovora
  • 59897 Hitova
*

poison_ivy

  • n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #120 : 02. Travanj, 2012., 19:28 »
To je zato što je bilo zamišljeno bez tune, ali onda sam se prepala soje i ubacila tunu da ju ne osjetim  :( :(

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #121 : 02. Travanj, 2012., 19:33 »
ne vidim nikakav BENEFIT soje u odnosu na ikakvo meso/ribu/nešto. pogotovo ako je gnjusna, a je.  :hiha:

*

poison_ivy

  • n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #122 : 02. Travanj, 2012., 19:37 »
apsolutno. al htjedoh probat. sad probajem nove stvari omfg.
probala sam posni. fin je! sad mogu biti i bilder ako baš hoću.

*

Đester

  • **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
Odg: Kuhinja
« Odgovori #123 : 02. Travanj, 2012., 19:38 »
Posni i fin ne idu u istu rečenicu osim ako ubacimo riječ nije ;(

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #124 : 02. Travanj, 2012., 19:45 »
posni jest gadan većinom (osim milbone i clevera,,)
međutim četvrtmasni/polumasni sir nemože bit gadan, osim ako baš ne voliš sir kao takav.  :wildboy: pogotovo npr od Veronike. treba mi 2-3 min da ga pojedem, a npr sa posnim od standarda se mučim po pol sata.  :hiha:

*

Seengeer

  • ******
  • 3581
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Kuhinja
« Odgovori #125 : 02. Travanj, 2012., 19:45 »
što ga više jedeš to je ružniji  :wildboy:

*

Đester

  • **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
Odg: Kuhinja
« Odgovori #126 : 02. Travanj, 2012., 19:49 »
posni jest gadan većinom (osim milbone i clevera,,)
međutim četvrtmasni/polumasni sir nemože bit gadan, osim ako baš ne voliš sir kao takav.  :wildboy: pogotovo npr od Veronike. treba mi 2-3 min da ga pojedem, a npr sa posnim od standarda se mučim po pol sata.  :hiha:

Meni treba sat vremena za konzumov posni.  :hihi:

*

duksy

  • ******
  • 6302
    • hcl
Odg: Kuhinja
« Odgovori #127 : 02. Travanj, 2012., 19:50 »
posni je ukusan s maslinovim uljem i malo soli :(

*

poison_ivy

  • n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #128 : 02. Travanj, 2012., 19:52 »
nezz meni je okej i sam. ali ja volim jogurtaste proizvode jako ionako pa mi nije neka razlika.

mislim ne znam u kojim ga vi gigantskim količinama jedete ali meni je on ovako malo za pod zub  :wildboy:

*

HaZz

  • *
  • 35
  • \o/
Odg: Kuhinja
« Odgovori #129 : 02. Travanj, 2012., 20:10 »
dukatov posni jedem bez beda.
al elita jebiga.  :hiha:

*

dibek

  • *****
  • 3270
  • You put the stone in the case?
Odg: Kuhinja
« Odgovori #130 : 02. Travanj, 2012., 20:34 »
Posni i fin ne idu u istu rečenicu osim ako ubacimo riječ nije ;(
Ane :hihi: Jednom probao :hiha:

Ako je soja spuzva onda posni je isto to samo sto nije tako lijepo teksturiran :hiha:

Isto, ovi >>>CHERRY<<< rulaju, sl su skuplji od mesa jebemu :wildboy:

*

Đester

  • **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
Odg: Kuhinja
« Odgovori #131 : 02. Travanj, 2012., 20:40 »
mislim ne znam u kojim ga vi gigantskim količinama jedete ali meni je on ovako malo za pod zub  :wildboy:

 :hiha: :mrs:

*

Dragster

  • ******
  • 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #132 : 02. Travanj, 2012., 21:07 »


 :hiha:

*

poison_ivy

  • n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #133 : 02. Travanj, 2012., 21:45 »
dukatov posni jedem bez beda.
al elita jebiga.  :hiha:

dukatov <3

Odg: Kuhinja
« Odgovori #134 : 02. Travanj, 2012., 22:16 »
Što je ovo sa sirom?  :ementaler:

Inače što se posnog tiče, Veronika je najfinija definitivno. Dukat je sljedeći, sad mu je čak pala cijena, a nisu loši ni konzumovi standard. Zbregov je nekako kiselkast.
Inače posni sporo jedem jer stvarno ne mogu brzo kako mi dođe riganje, al je super jer je podložan svakakavim >>manipulacijama<<. Ako mi se nešto slatko i relativno zdravo jede uvalim malo kompota u njega i super bude ili što je duje rekao sa maslinovim uljem je oke. al meni je najbolji ovako čist, gluh bez ikakvih pizdarija.

Ja sam danas sebi pileća prsa u vlastitom soku sa rajcicom, krumpirom, lukom i česnjakom pekao. Ubaciš to u onu vatrostalnu kesicu zavezes, sat vremena se peče i savršeno bude.  Za ručak i večeru pojeo.
Nisam slikao.  :hiha2:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9