HCL.HR

Kuhinja

• 590 Odgovora
  • 59937 Hitova
Odg: Kuhinja
« Odgovori #180 : 26. Travanj, 2012., 00:33 »
Nezz,ovi kinezi kod nas su užasni.Par puta jeo i bezveze,neku svinju u nekom kul super kineskom umaku a nakraju je taj super umak bio obični kečap  :wildboy:

Meksička mi je odlična,nisam još probao neš od njihove kuhinje,a da mi se nije svidjelo .rula jer nabacaju sve ikad u tortilju,malo to zapeku i preliju onim nekim bijelim predobrim umakom.

Gladan sam sad jebemti  :(

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #181 : 26. Travanj, 2012., 00:44 »
Kineza kod nas nikad nisam jeo, cijene su jos vece nego kod Meksikanaca. Kod Meksikanaca su barem porcije velike, a kod Kineza minijature...u Rijeci barem sto sam vidio po fotkama i cuo.
U kineskoj cetvrti Londona, i u nekom restoranu u Pragu sam probao njihovu hranu, al ne pase mi. Htio bih ionako do Azije nekad, a onda ce i degustacija hrane definitivno bit. :d

al cak i kad te degustacije fail ispadnu, kao kinezi do sad, svejedno mi da ideju sto ubaciti u moje kuhanje.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #182 : 26. Travanj, 2012., 08:06 »
Jeo sam ja kod Kineza, meni se jako svidjelo. Baš imaju neke finte oko hrane, mislim neke rolice s kupusom unutra  :wildboy: Jeli smo cijeli niz, te rolice su bile za toplo predjelo valjda, hladnog se ne sjećam... glavno jelo patka s nekih 6 umaka. Ne znam, preprepre nešto  :wildboy:

Pohani sladoled za kraj. Tome nema premca  :wildboy:

S druge strane, meni je i kuhani kupus fantastičan.  :hiha:

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #183 : 26. Travanj, 2012., 10:00 »
Fajitas standard, i suiza - piletina, sir, vrhnje, umak od sira i vrhnja.

Savršeno.

Iako da, preskupo sranje. Mex cantina u savskoj, 75 do 80 kuna porcija. Ok, najedeš se, al realno,,,

« Odgovori #184 : 26. Travanj, 2012., 10:18 »
Mex cantina mi nije baš neš,čudan okus im imaju tortilje i zaprljaš se ko svinja dok tamo jedeš,a i skupi su da.

sombrero je meni najbolji,umak im je bogovski .

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #185 : 26. Travanj, 2012., 10:31 »
U riječkoj (Bodega) su porcije 50-70kn.
Moj Burrito je 55kn ispao, frendove Enchilade 65kn.

Dragster, koliko vas je patka ispala para? Patka me uvijek privlačila za probati, jer se čini kao jedna od rijetkih konkretnih stvari tamo, gdje dobiješ poštenu seljačku porciju mesa, a ne par tanjurića.  :hihi:
(iako, volim tanjuriće i hrpu hrane, ali ne kad svaki kao glavno jelo košta)

I u kojem Kinezu si jeo? Imamo u Rijeci jednog dolje na placi sad, i jednog na Kozali. Treći Azijati bi na Korzo u bivši El-rio trebali uskoro doći.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #186 : 26. Travanj, 2012., 10:43 »
Uf, ne mogu ti reći točno, to je bilo pred skoro 2 godine, ja i cura smo skočili u kineski na kozali za godišnjicu... Za takvu neku priliku sumnjam da postoji bolji restoran u Rijeci, privatnost na maksimumu. U bilo kojem slučaju nije bilo jeftino, ali činjenica je da sam se pošteno najeo od te patke. Ambijent jako paše cijelom tom meniju, plus što ne znam, gore valjda dolazi dvoje ljudi tjedno. Išli smo kasnije opet na pohani sladoled i opet nije nikog bilo...

Što se same patke tiče, čisto meso, izrezano u tanke komadiće na plati. Bilo je i nekih gljiva vanrednih isto kao prilog tome... Nije klasičan obrok jel, bar za mene, bio sam sav u čudu kako je to fino izrezano, pedantno, dekoracija i bla  :hihi: 

Idem opet definitivno  :hiha:

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #187 : 26. Travanj, 2012., 18:04 »
nemam uopće ideje kakvog bi okusa bio pohani sladoled :S

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #188 : 26. Travanj, 2012., 19:04 »
a ono, ko flambirano nešto. ne palačinke nego... nešto bolje  :wildboy: punijeg okusa  :hiha:

ma rula pun kurac  :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #189 : 27. Travanj, 2012., 00:16 »
realno.

uzmeš sladoled onu kutiju. sa zlicom nagrabiš jednu kao kuglicu toga. napraviš miljardu kuglica, i zavaljaš ih sve u krušne mrvice prije nego se počnu otapat, znači dok još možeš s njima normalno radit. posložiš te kuglice na neku podlogu. staviš u duboko zamrzavanje na nezz, pol dana il neš. kad se brutalno zalede izvadiš van.

izmeš duboku đežbu tipa onu za kavu i napuniš ju malo ispod pola s uljem. zagriješ ulje dok ne bude super hot. ubaciš zaleđenu kuglicu. flipaš ju pola minute, minutu, dok se dobije boju smećkastu krušne mrvice. izvadiš van, preliješ čokoladnim ili jagodnim sirupom.

rulaš križ!  :hug

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #190 : 27. Travanj, 2012., 00:18 »
nemam uopće ideje kakvog bi okusa bio pohani sladoled :S

Tijesto slično onom za palačinke samo da je onako, gusto, malo više gusto tj. Urolaš sladoled u to, zatim u krušne mrvice, ubaciš u fritezu s vručim uljem.
Držiš 1min, vadiš van, gotovo.

Zapravo je masno smece i ne svidja mi se

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #191 : 27. Travanj, 2012., 00:24 »
ae, i meni je to oank...nez
klasično nepotrebno pretjerivanje koje u hrani realno nikad nije dobro.  :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #192 : 27. Travanj, 2012., 01:24 »
baš suprotno. ovo je jedna od onih stvari koje te blownaju away okusom. jer kad razmišljaš o kombinaciji krušnih mrvica, sladoleda i pečenja istog u ulju misliš si lol, kako to može bit kul. al onda kad probaš shvatiš da je kombinacija savršena jako. izvana crunchy i toplo, iznutra hladno i topi se. rula.

spektakularan kombo koji sam nedavno otkrio mi je bio piletina u umaku od povrća kuhanog među kojima su bili i kesteni. ali nekao pire nego cijeli komadi. ostao sam blown away kao rijetko kod nekog jela. savršeno si kesten i piletina odgovaraju.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #193 : 27. Travanj, 2012., 01:41 »
piletina s ničim ne odgovara  :wildboy:  :hiha:
zezz, nez to zvuči okej, jer je suptilno.
nisam siguran da sam probo taj sladoled, mislim da jesam. sigurno znam da sam probo pohane banane i da je to očajno.  :hiha:

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #194 : 27. Travanj, 2012., 10:44 »
pohano voće i povrće = smrt

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9