HCL.HR

Kuhinja

  • 590 Odgovora
  • 60019 Hitova
*

blaster32

  • Gost
Odg: Kuhinja
« Odgovori #375 : 10. Srpanj, 2012., 14:29 »
koji lik  :ave: :ave:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #376 : 10. Srpanj, 2012., 14:31 »
Lulz, znam da se zajebavaš pa je ovo ustvari smješno :hihi:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #377 : 10. Srpanj, 2012., 14:34 »
Više WOWIM u nekoj kombinaciji sa piletinom umisto šunke. Može i tortelini umisto njoka

Btw nisi napisao da triba njoke skuhati odvojeno pa bi se ljudi mogli zajebati.  :hiha2:

*

PhSxX!

  • ***
  • 728
  • You see
Odg: Kuhinja
« Odgovori #378 : 10. Srpanj, 2012., 14:40 »
hvala ti zvone sto si me podsjetio da imam torteline, a bas gladan  :piva:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #379 : 10. Srpanj, 2012., 14:40 »
Pa podrazumijeva se da se njoke prvo trebaju odvojeno skuhati... Ili ne? Sada sam i ja u nedoumici? :hiha2:

*

des3iny

  • ****
  • 1389
  • xD xD xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #380 : 10. Srpanj, 2012., 14:52 »
svaka tjestenina se odvojeno kuha. osim one na kojoj je posebno označeno :D

meni su njoki u umaku od gorgonzole zakon. jedino što ja uz gorgonzolu dodam mozzarelle i vrhnja za kuhanje te umjesto šunke i margarina stavim komadiće špeka. začini: papar, đumbir i peršin (ponekad malo čilija da zapeče xD)

Odg: Kuhinja
« Odgovori #381 : 10. Srpanj, 2012., 14:54 »
Logično Sudbino :hihi:

I ova tvoja kombinacija predobro zvuči :ave:

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #382 : 10. Srpanj, 2012., 14:57 »
meni to sve zvuči premasno  :kava:

al fino naravno.

*

beaver hunter

  • ******
  • 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Kuhinja
« Odgovori #383 : 10. Srpanj, 2012., 14:58 »
njoke plus umak plus pečeno meso = win.

mora bit mesa. puno.  :(

Odg: Kuhinja
« Odgovori #384 : 10. Srpanj, 2012., 15:03 »
Jesi ti neki slavonac? Nema TICE DO PRASICE XD MESINJO BRTE


@niski rasta man: a ono, mrzim kad se išta u receptima >podrazumjeva<, a i sjetio se da kad je ixy otvara sličan topik da je napisao OPIŠITE SVAKI KORAK.
mislim dosta ljudi ovdje vjerojatno nije kuhalo ništa kompliciranije od jaja.  :wildboy:

*

beaver hunter

  • ******
  • 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Kuhinja
« Odgovori #385 : 10. Srpanj, 2012., 15:05 »
pa nije sad MESINJO brate ali volim okus mesa nezz. svaki prilog i nemesna stvar je pecto finija uz meso. realno.

*

Cole

  • ******
  • 11769
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #386 : 10. Srpanj, 2012., 15:06 »
Pa uvijek se tijesto posebno kuha jbt, pa niste šabani  :hihi:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #387 : 10. Srpanj, 2012., 15:07 »
Da, to je inherentno znanje. ;)

Durrrr  :fpalm:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #388 : 10. Srpanj, 2012., 15:08 »
@cole: dobro, jel se u RIŽOTIMA kuha odvojeno? Jel se u JUHI kuha odvojeno?  :bonk:

*

Cole

  • ******
  • 11769
    • CroSimRacing
Odg: Kuhinja
« Odgovori #389 : 10. Srpanj, 2012., 15:09 »
U rajnglicu stavit margarina ili putra (1 veliku žlicu), nasjeckat na tanko šunku i prepržit tek toliko da pusti sok i da dobije crvenkastu boju, dodat trokut gorgonzole narezanog na male komadiće i promješat dobro da se poveže. Poslje toga ubacit kuhane njoke i dobro promješati te dodati kiselo vrhnje (može se malo posoliti i dodati vegete - po izboru) i sve zajedno mješati i kuhati 2-3 minute i volia.

Šta tu nije jasno asu?  :tired:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9