HCL.HR

Kuhinja

  • 590 Odgovora
  • 59891 Hitova
*

Freddy

  • ******
  • 5522
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #510 : 04. Rujan, 2014., 21:54 »
Uređeno :))

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Kuhinja
« Odgovori #511 : 04. Rujan, 2014., 22:00 »
Aha, sada vidim :) Može pojašnjenje one kratice?

Stavljam manje mesa da umak bude što "tečniji" jer volim da lazagne budu što sočnije. Kada radim bologneze za špagete, onda uvijek stavljam više mesa :ementaler:

I da, OK za vino, ali bez muškatnog oraščića, nekako ne mogu zamisliti bologneze bez toga :(

Što se tiče sira, veliki ljubitelj pa koristim tonu sira u svemu :hiha2:

*

Freddy

  • ******
  • 5522
  • Briljantin.
Odg: Kuhinja
« Odgovori #512 : 04. Rujan, 2014., 22:04 »
Poslao sam ti u PM, nije TAJNA, nego da ne oftopičarim bezveze :hihi:

A to je onda do ukusa, ja ne volim da su previše sočne, ne volim puno toča po tanjuru, a sir inače ne volim, najčešće ide u slojeve, jer ne radim samo za sebe, a drugi ljudi vole sir, al opet ne puno. Vino ista stvar, ne konzumiram alkohol nez.

Al muškatni, ozbiljno toliko mijenja stvar? Po čemu, što točno dobiješ time i koliko ga staviš?

*

progabbeing-jadran

  • *****
  • 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Kuhinja
« Odgovori #513 : 04. Rujan, 2014., 22:33 »
stavi sliku!

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Kuhinja
« Odgovori #514 : 04. Rujan, 2014., 23:41 »
Nisam slikao, bili gosti pa nisam imao vremena popratiti slikama, a na kraju se sve pojelo :/

@freddy nez, vino - alkohol ionako ispari, ali ok, nije to toliko presudno, može onda i malo vode. Što se tiče muškatnog, to daje tako savršen okus, baš se može jasno prepoznati u jelu. Ali užasno je jak, dovoljno je staviti samo malo da postigneš efekt, jedan ili dva poteza naribaj i bit će više nego dovoljno :thumbs:

*

Dragster

  • ******
  • 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #515 : 05. Rujan, 2014., 02:28 »
koji gosti za 150 grama mesa :ave: :wildboy: :hiha:


Odg: Kuhinja
« Odgovori #516 : 05. Rujan, 2014., 06:47 »
napraviš hranu, ali onda je ne uslikaš.

okej.

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Kuhinja
« Odgovori #517 : 05. Rujan, 2014., 08:52 »
koji gosti za 150 grama mesa :ave: :wildboy: :hiha:
Ja i još dvije osobe, više nego dovoljno, ove lazagne budu prava mala energetska bomba, ne treba velika količina da se najedeš

@ixy nez, uslikam sljedeći put kad budem radio ako vam to toliko znači :(

*

disc0

  • *****
  • 3069
Odg: Kuhinja
« Odgovori #518 : 05. Rujan, 2014., 13:20 »
Evo vam :hiha:

Odg: Kuhinja
« Odgovori #519 : 05. Rujan, 2014., 14:29 »
aha, kužim, smiješno je jer to zapravo nije tvoja fotografija, već slika koju si pronašao na internetu.

*

disc0

  • *****
  • 3069
Odg: Kuhinja
« Odgovori #520 : 05. Rujan, 2014., 14:40 »
aha, kužim, smiješno je jer to zapravo nije tvoja fotografija, već slika koju si pronašao na internetu.

A ono zapeli svi za sliku, a lazanje ko lazanje :hiha2:

Meni sve iste.

*

Dragster

  • ******
  • 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kuhinja
« Odgovori #521 : 05. Rujan, 2014., 15:20 »
nije slika ko slika, ipak je ekskluzivno :(

*

disc0

  • *****
  • 3069
Odg: Kuhinja
« Odgovori #522 : 05. Rujan, 2014., 15:54 »
A ono iz zajebancije, neuspijelo...

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Kuhinja
« Odgovori #523 : 17. Rujan, 2014., 16:41 »
Evo da se odužim za prošli put, stavljam vam slike izrade i konačni produkt. Znam da su slike mraljave zbog glupog starog mobitela, ali jbg :/



Svi sastojci za bolognese na jednom mjestu



Luk se dinsta na maslinovu ulju, dok je umak od rajčice u drugoj posudi



Mmmmm, mesooo :)



Meso i umak digievoluiraju u....



BOLOGNESE UMAAAAAK!!!



Složene lasagne, malo u pećnicu i...



Voila!


*

Seengeer

  • ******
  • 3581
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Kuhinja
« Odgovori #524 : 17. Rujan, 2014., 21:32 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9