avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Ja ne kužim kako ljudi koji imaju volje, a neznaju se nemogu sami snać.Ja za ovo nit sam tražio recept nego čisto logikom napravio.Skuhao posebno žgance, malo dodao papra i vegete...Piletinu bacio na malo ulja i dosta luka, to malo prijao.Ubaciš vegete, malo paradajz sosa, malo senfa, malo ajvara, crvene paprike i papra i to je to...
Danas se ništa ne radi po receptima ..
Citat: Jozoo. - 26. Listopad, 2015., 16:57Danas se ništa ne radi po receptima ..šta to znači
ja idem po receptima.što ćeš sad?
Citat: [proGABBEing] Jadran - 26. Listopad, 2015., 17:17Citat: Jozoo. - 26. Listopad, 2015., 16:57Danas se ništa ne radi po receptima ..šta to znači Pa nitko ne ide više po receptima, svi rade nešto svoje ..Ili dodaju više vode, ili manje šećera ..Nadam se da si shvatio što sam htio reći ..
Citat: Jozoo. - 26. Listopad, 2015., 17:53Citat: [proGABBEing] Jadran - 26. Listopad, 2015., 17:17Citat: Jozoo. - 26. Listopad, 2015., 16:57Danas se ništa ne radi po receptima ..šta to znači Pa nitko ne ide više po receptima, svi rade nešto svoje ..Ili dodaju više vode, ili manje šećera ..Nadam se da si shvatio što sam htio reći ..e a što ako ideš radit tipa nešto šta nisu špageti ,,