RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
hm evo do maločas su mi maškare išle masno na kurac, dok nisam prošao viškovom (belane jesi ti to vidio?) i uočio onako pecto ženskih obučenih u seksi djed božićnjak outfit. Svaku nogu koju sam vidio poželio sam ševiti Uistinu, maškare bi više trebale biti nabijene seksom
A ti bi više trebao drkati.
Citat: Dragster - 26. Siječanj, 2008., 21:14hm evo do maločas su mi maškare išle masno na kurac, dok nisam prošao viškovom (belane jesi ti to vidio?) i uočio onako pecto ženskih obučenih u seksi djed božićnjak outfit. Svaku nogu koju sam vidio poželio sam ševiti Uistinu, maškare bi više trebale biti nabijene seksom Nisma vidio Dobro da mi centar viškova niej pred nosom..
Citat: Ementaler - 26. Siječanj, 2008., 22:37Citat: Dragster - 26. Siječanj, 2008., 21:14hm evo do maločas su mi maškare išle masno na kurac, dok nisam prošao viškovom (belane jesi ti to vidio?) i uočio onako pecto ženskih obučenih u seksi djed božićnjak outfit. Svaku nogu koju sam vidio poželio sam ševiti Uistinu, maškare bi više trebale biti nabijene seksom Nisma vidio Dobro da mi centar viškova niej pred nosom..pusti trebe u santa kloz odorama, radije se brini za HCL forum tak da i sljedeće godine osvoji gamerovu nagradu.
/
Citat: morski_pas - 29. Siječanj, 2008., 22:09/vidim da još netko posječuje dječačku stranicu