FAMAS Jurisna puska (Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de Saint-Etienne je puno ime oruzja) mi je jednostavno predobra puska, 5.56mm, predobar izgled, moze se modat... odlicno

SM8 Lightweight Jurisna Puska, jos se radi na njoj, ali zasada je odlicna, na njoj radi Heckler-Koch, znaci biti ce odlicna njemacka kvaliteta, 5.56x45 mm, trebala bi u buducnosti zamijeniti M16 i M4 u americkoj vojsci.

SCAR rifle, americka "komando" puska koja je jednostavno nevjerojatna, imaju dvije verzije, Light (5.56x45) i Heavy (7.62x51), nisam jako upoznat s ovim oruzjem, a ono sta znam o njemu je zakon. Mozda vam je poznata jer je to puska koja se koristi u Crysisu.

Colt M191, moj najdrazi pistolj, owna mi sve ostale cak i Deagle, ovo cu sigurno nabavit, ovako ili onako. (ovo na slici je poseban custom model)

A-10 Thunderbolt II, ovo cudoviste je close support avion koji unistava sve pred sobom, istina je da ima nekih problema, ali koga briga, kada ima ovoliku moc destrukcije, zaboli me, kul je.

Uglavnom neda mi se sada pisat opisi ovoga sta sam stavio i dodavat jos oruzja/vozila jer nemam vremena, poslije kada imam vremena cu postat nesto detaljno.