HCL.HR

Nasilje, omladina bla bla..

• 39 Odgovora
  • 5812 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Nasilje, omladina bla bla..
« Odgovori #15 : 20. Prosinac, 2009., 14:25 »
?

Žrtve su krive jer se ne znaju branit?

:tired:

Da, to sam napisao. Ono šta ja mrzim je ono što zapravo i je, hvala što toliko uvažavaš moje mišljenje  :hug

Žrtve nisu krive ni za što, uglavnom, ali kad se netko ide inatiti, e onda je krivica tu negdje, ne u pravom smislu krivice, ali ako je idiotizam oblik krivice, onda da

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #16 : 20. Prosinac, 2009., 14:29 »
Uvijek će biti ubojica i nasilnika, treba se znat obranit jebote. Ali ne, sačekajmo da JADRANKA KOSOR nađe pravo rješenje. Da.  :b_ae:

?

Pojasni onda. :wildboy:

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #17 : 20. Prosinac, 2009., 14:32 »
Citat:
Okreću runde od 500 kuna

- Imam klinca u razredu koji mi kaže da potroši 500 kuna na dvije runde u subotu navečer. Nose se Lacoste majice, firmato robica i na nas gledaju s nekakvim polugađenjem. Ne kužim, nema teorije da meni starci daju 500 kuna za van, bez obzira jel’ imaju ili nemaju. A i stvarno se znam zabaviti i s ovim što imam - priča Mateo i namiguje društvu.

Ovo mi je tako poznato. Fuj, gade mi se.  :tired:

Puno je uzroka zašto je tome tako. Al eto, da su zakoni stroži, da se Kosorica ugleda na M. Thatcher, bilo bi zasigurno bolje stanje.
A i taj balkanski primitivizam, odvratno.
Vezano uz takvo ponašanje, ta hrpa maloljetnika koja pokušava bit dio "elite", oponašajući istu, nosi skupu odjeću, pičkematerine, troši pecto(!) kuna po izlasku...i jel, kad vide metalca, smatraju ga klošarom, trešerom, nedovoljno vrijednim da se nalazi u njihovom vidokrugu, tad dolazi do nasilja.
O toj temi bi se moglo pecto raspravljat, al ono, koja svrha? :F

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #18 : 20. Prosinac, 2009., 14:38 »
[pljuvanje i frfljanje]Hej moji dragi internet prijatelji, mislim da je ovdje potrebno da se odmaknemo od subjektivnog nasilja, nasilja kojeg možemo vidjeti na ulicama i kojeg odma prepoznajemo jerbo predstavlja rušenje "normalnog" načina života, te pogledamo objektivno nasilje, nasilje koje je dio našeg "normalnog" načina života. Tek kad uvidimo da subjektivno nasilje proizlazi iz trpljenja objektivnog nasilja, možemo djelovati"[/pljuvanje i frfljanje]

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #19 : 20. Prosinac, 2009., 14:55 »
Uvijek će biti ubojica i nasilnika, treba se znat obranit jebote. Ali ne, sačekajmo da JADRANKA KOSOR nađe pravo rješenje. Da.  :b_ae:

?

Pojasni onda. :wildboy:

Ne razumijem što hoćeš jebote? MISLIM da je najbolja obrana samoobrana, je ti sad jasno?

Ili evo ti još

MISLIM da je najbolja obrana samoobrana ili izbjegavanje sumnjivih mjesta, načina govora, zauzimanje defenzivnog stava, ok sad?

Ili ako ne kužiš dio s Jadrankom Kosor, ono, bičam bezveze, opusti se, iritiraš me s tim upitnicima. Ako ti je lakše, ok, smatram da jesu žrtve krive jer se ne znaju branit, ukoliko je to jedino što si zaključio od svega prije napisanog  :b_wildy:

Ili evo još, pod obrana ne mislim samo na fizičko mlaćenje, jeli... nego i izbjegavanje, bivanje pametnim općenito je obrana
« Zadnja izmjena: 20. Prosinac, 2009., 15:04 Dragster »

« Odgovori #20 : 20. Prosinac, 2009., 16:01 »
ne slažem se dragster.
mislim dobro, u načelu, neću ić isprid cajkerskog okupljališta obučen ko smrdljivi alternativac, nit se gurat za topli u 3 ujutro pokraj 4 kutije, al sranja ti se mogu zadesit na svakom mrtvom uglu.

mene je jednom hrpa klinaca ( imao sam 17 tad, oni 14-15 recimo) tila pribit. jer su mislili da sam neki livi lik koji je bia NA BAĆAMA sinoć. bilo je usred bijela dana, u parku, bio s ženom. bilo ih je onako 10. ne jebem.
mislim zapravo skoro je GLAVNI krenia na mene al su ga 2 sa strane jebala ka "nije to on nije ee", pa su otišli ća.

i onda se za 10 minuta vratili žicat duvan.  :ave:

morao sam to ispričat.

također jednom bio s ekipom i nosio neko piće vamo tamo, prolazio preko rive kraj F-cafea(okupljalište 14-15godišnjaka, urbanih), i neki lik (tog godišta) žica piće. i naravno nećeš mu dat, i ono mrtvi lik izvadi....
TELESKOPSKU PALICU.

takve stvari se događaju svaki dan.
i sad ćeš mi reć da ako me ovako rendom prituku sam ja u krivu, tj sam kriv jer nisam VELIK I JAK?  :geek:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #21 : 20. Prosinac, 2009., 16:26 »
Ne, ne želim to reći  :(

Možeš biti velik i jak ko kraken, ako nasilnik ima neko hladno oružje, ili ako ima pecto balavaca, kao što je i tebi se desilo. Meni se desila kombinacija, znači pecto balavaca s lancima i noževima  :b_ae: U takvim situacijama ono, nema ti pomoći, osim dragog boga ili parkour skilla. I sreća tu igra veliku ulogu, ja samo govorim na izazivanje sukoba po načelu onoga u čemu si se složio samnom, razumeš  :b_ae:

Sjetio sam se sad i one nesreće u tunelu, bio zastoj, ženska stala iza kamiona i drugi kamion sa 130 na sat pokupio i samljeo ženu, djecu joj i prijateljicu navodno. I još par auta ispred... Jebiga, sudbina, prokletstvo, voodoo lutke? Ne znam, ali ako se ne mora poginuti, onda bolje ne.  :b_ae:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #22 : 20. Prosinac, 2009., 16:48 »
Ni sudbina ni vudu ni ništa već retard za volanom koji piše poruke dok vozi kamion.
Jebem mu boga retardiranog.

Isto ovi retardi što rade sranja.

Inače, pročitah tekst. Glup je pun kurac. Klinci nemaju pojma o čem pričaju..posebno dio o ribnjaku je nak, wtf. Plus roditeljima od ovih klinaca koji pričaju bi trebali poslat socijalnu službu. Ono, cuganje i pušenje  od 14-e godine. Skoro mi ih i nije žao kad ih mlate. :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #23 : 20. Prosinac, 2009., 16:49 »
nisam nikako dosad ulazio u sukob.

bit je u tome da, kad prolazite pored neke ekipe ili nečega, budete ful kul i gledate ravno, ne u pod. i što je najbitnije, ruke držite izvan džepova.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #24 : 20. Prosinac, 2009., 16:51 »
Citat:
Okreću runde od 500 kuna

- Imam klinca u razredu koji mi kaže da potroši 500 kuna na dvije runde u subotu navečer. Nose se Lacoste majice, firmato robica i na nas gledaju s nekakvim polugađenjem. Ne kužim, nema teorije da meni starci daju 500 kuna za van, bez obzira jel’ imaju ili nemaju. A i stvarno se znam zabaviti i s ovim što imam - priča Mateo i namiguje društvu.

Puno je uzroka zašto je tome tako. Al eto, da su zakoni stroži, da se Kosorica ugleda na M. Thatcher, bilo bi zasigurno bolje stanje.
Vezano uz takvo ponašanje, ta hrpa maloljetnika koja pokušava bit dio "elite", oponašajući istu, nosi skupu odjeću, pičkematerine, troši pecto(!) kuna po izlasku...i jel, kad vide metalca, smatraju ga klošarom, trešerom, nedovoljno vrijednim da se nalazi u njihovom vidokrugu, tad dolazi do nasilja.

Dobro..to su klinci, ja do sad nisam nikog 18+ upoznao kome ce se dat svoju vestu zaprljat s krvlju nekog alternativca.

Sve ovisi gdje spadas tj gdje si se smjestio, tako mogu i ja rec da znam hrpu klinaca koji kupe marte, srede irokezu i pokusavaju biti dio "alternative"...i ono..."fuj, gade mi se".

Kuzis?

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #25 : 20. Prosinac, 2009., 16:56 »
i što je najbitnije, ruke držite izvan džepova.

Zima je jebemu. Smrzavaju se ruke. :b_wildy: :b_wildy:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #26 : 20. Prosinac, 2009., 17:56 »
i što je najbitnije, ruke držite izvan džepova.

Zima je jebemu. Smrzavaju se ruke. :b_wildy: :b_wildy:
Al kuzis, svi badass likovi su zapravo psiholozi i ZNAJU da drzanje ruke u dzep znaci da si nesiguran u sebe. Isto, to je 100% tocno.

« Odgovori #27 : 20. Prosinac, 2009., 18:56 »
Sjećam se par retardiranih prigoda u Bjelovaru.

Jednom je lik s ekipom čekao na ulazu birca i tko god je izišao, lik ga je pito: "E, jel si ti metalac?"
Ak je odgovor bio da, dobio je batina. Ako je odgovor bio ne, a lik je izgledo ko metalac, dobio je batina. Ako je odgovor bio ne, a lik nije izgledo ko metalac, možda ne bi dobio batina. Al samo ako ima dovoljno metalaca za pod šaku.

Tak smo isto jednom frend i ja ušli u birc i za pet minuta nam je došo lik i počeo radit napetu situaciju. Kao, šta smo mi o njemu pričali ovoono. Lika u životu nisam nikad vidio, ergo, očito je samo tražio bilo kakav povod za tuču. Za deset sekundi se oko njega skupila njegova ekipa, al onda je jedan od njih prepozno mog frenda (susjedi su), pa ajde... pustit će nas, kao.

Jej.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #28 : 20. Prosinac, 2009., 19:26 »
Citat:
Okreću runde od 500 kuna

Dobro..to su klinci, ja do sad nisam nikog 18+ upoznao kome ce se dat svoju vestu zaprljat s krvlju nekog alternativca.

da, a? :(

ima ih i u kasnim 20im koji to rade. nije da prepričavam, znam ih. doduše stare skinjare, al hej i oni su ljudi.

edit
mislim okej, to su ljudi s rubova društva, al isto tako to su ljudi koji te tuku.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #29 : 20. Prosinac, 2009., 21:16 »

da, a? :(

ima ih i u kasnim 20im koji to rade. nije da prepričavam, znam ih. doduše stare skinjare, al hej i oni su ljudi.

edit
mislim okej, to su ljudi s rubova društva, al isto tako to su ljudi koji te tuku.

da se ispravim, netko u ralph lauren/krokodil/gant vesti

uzmimo..ne znam, bullyije i tzv "elitu", imas ljude kojima je cilj istaknut se s preseravanjem i premlacivanjem i imas ekipu koja se zeli istaknut s 500kn rundama, nema sredine  :(

Nit mogu zamislit ikog od frendova/poznanika da si lakostice zaprlja s masnocom/krvlju necije glave od cipelarenja nit mogu zamislit ikoga da u martama i lancima sjedne u saloon kod rezerviranog stola gdje ga ceka boca džekija.

mislim, mozda trkeljam gluposti, ali majka tereza je rekla da je sve do odgoja, zato tucite djecu da oni ne tuku druge

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9