HCL.HR

Nema struje? Jebote zemlja je ravna

• 122 Odgovora
  • 13951 Hitova
*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
Nema struje? Jebote zemlja je ravna
« : 12. Siječanj, 2010., 12:25 »
Ponukan jučerašnjim događajem odlučio sam otvoriti topic i podijeliti jade sa svojim e-frendachima.

Jučer sam ostao bez struje na pol sata, i to su bili najgorih pol sata ikad :(

Fino ja sjedim u toploj sobi, radi radijator, svijetlo gori, komp gori, lupa glazba... Završavam članak na usporediju, kopiram nešt na stick, pržim DVD, slušam glazbu- uobičajne svakodnevne aktivnosti  s kojima je većina ovdje upoznata.

Nakon 20tak minuta od jednom se sve sruši, nema glazbe, ne vidim svoj članak (koji sam btw radio u administraciji i nisam sejvao), ne vidim koliko treba programu da se kopira na stick..u biti, ne vidim ni sliku na monitoru!? Ne zato što mi je krepalo svijetlo u sobi, što sam prvo pomislio, nego zato što mi se i komp ugasio... jer je, hej, pogonjen strujom.

Mislim si...aj ništa, priključujem mobitel u punjač, jer je prazan, i odlazim u kuhinju sa željom da nešto pojedem.

Kao i svako jutro primam posudu od blendera u ruke, stavim zobene pahuljice, malo vode, malo mlijeka, žličicu meda, prstohvat cimeta i prebacim na postolje od blendera... *klik*.........*klik klik*........*klik klik klik KLIK*, nakon nekoliko minuta zbunjenosti shvatim da i ta mala pizdarija, koja mi svako jutro doručak čini jestivim, RADI NA STRUJU.

Sljedećih pola sata sam prao suđe..u hladnoj vodi, jer je Matej ponovno umjesto svijetla ugasio bojler, pa nije bilo vruće vode... s tim da je smiješna stvar što i on radi na struju, pa ne može grijat (bojler, ne Matej)  :wildboy:

U daljoj budućnosti si mislim na kuću montirat solarne ćelije i u vrt ubacit nekoliko vjetrenjača, da me HEP ne drži za jaja :(

Zanima me, kako bi se vi nosili s nestankom struje na više od pola sata?
« Zadnja izmjena: 12. Siječanj, 2010., 23:49 Syzygy »

Odg: Nema struje?
« Odgovori #1 : 12. Siječanj, 2010., 12:28 »
Uz struju nikad nisi sam.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2 : 12. Siječanj, 2010., 12:29 »
Sudje ionako perem hladnom vodom, bojler ne radi.
Na TVu imam 10 kanala, od kojih su 3 ciganski.
Ne jedem :hiha:

« Odgovori #3 : 12. Siječanj, 2010., 12:36 »
 :hihi:

mislim da bi umro.  :wildboy:
imam čak i električni štednjak.  :wildboy:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #4 : 12. Siječanj, 2010., 12:40 »
zapalija bi sviću.

i još nešto. :hiha:

« Odgovori #5 : 12. Siječanj, 2010., 12:42 »
što?  :wildboy:

*

n00b

• 609
« Odgovori #6 : 12. Siječanj, 2010., 12:43 »
Bez struje smo kroz rat bili često jako. Common thing, igra se šah ili karte s ukućanima i priča se.
Danas bi čitao nešto ili ako je večer otišao šetati van. Ako mi nestane struje usred frke za koju mi je potrebna struja, onda u sebi brojim do 10. Nekoliko puta.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #7 : 12. Siječanj, 2010., 12:48 »
dokaz koliko ste loši i koliko ne cijenite prirodu i pristup prirodi prikazan u avataru  :approve

:tired:

Obično kad nema struje po par sati i to ujutro uživam u tišini, ništa ne zuji, ne svira, samo se čuje satić i klikotanje... malo onako, razmišljam... i onda dođe struja i prije nego sam skužim da je došla struja eto me na internetima  :b_ae:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #8 : 12. Siječanj, 2010., 13:22 »
život bez struje saka. tebi je nije bilo pola sata. to je niš. meni prije jedno pol godine nije struje bilo od 9 ujutro do 5-6 popodne. to je bio živi haos. ne znaš kaj bi sa sobom. ono. možeš ne znam. razmišljat. i pričat s ukućanima. ili ne znam.

za sve kul u stanu ti je potrebna struja. ako niš drugo bar zbog svijetla ili neš. najgora stvar u priči je kad ideš na wc pišat il neš, pa moraš furat mobitel i svijetlit si da ne zapišaš cijeli wc

« Odgovori #9 : 12. Siječanj, 2010., 13:54 »
za sve kul u stanu ti je potrebna struja. ako niš drugo bar zbog svijetla ili neš. najgora stvar u priči je kad ideš na wc pišat il neš, pa moraš furat mobitel i svijetlit si da ne zapišaš cijeli wc

ovo ja zadnje vrijeme moram radit :hihi: jerbo nam je crkla zarulja u kupaonici a neka posebna je i moras cijeli grad proc da bi nasao za kupit.

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #10 : 12. Siječanj, 2010., 14:26 »
prošle godine su mi isključili struju na dva dana. uselila sam se frendici u stan istog trena hah.

ma sve kul, snađeš se, osim toga šta nakon 8 navečer nemaš šta radit. mrak ovo ono :(

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #11 : 12. Siječanj, 2010., 14:31 »
osim toga šta nakon 8 navečer nemaš šta radit. mrak ovo ono :(

čekam zapija s komentarom "pa uvijek možeš drkat?"

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #12 : 12. Siječanj, 2010., 14:49 »

...jer je Matej ponovno umjesto svijetla ugasio bojler, pa nije bilo vruće vode...

:hihi:  :approve

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #13 : 12. Siječanj, 2010., 15:49 »
e, moji dečki. neznate vi šta je život. jednom sam bio bez struje cijeli vikend. da, ti su skoro tri dana, odnosno dvije noći.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #14 : 12. Siječanj, 2010., 16:26 »
Ja kad nestane struje se prebacim na laptop, ako već nisam na njemu i sljedećih 2-3 sata dok se baterija ne isprazni sam bez brige. Inače ni ne sjećam kad je zadnji put struja isključena na više od pol sata-sat vremena tako da je ok.

Nisam nikad razmišljao šta bi da moram tako par dana ili više bez struje bit. :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9