Ponukan jučerašnjim događajem odlučio sam otvoriti topic i podijeliti jade sa svojim e-frendachima.
Jučer sam ostao bez struje na pol sata, i to su bili najgorih pol sata ikad
Fino ja sjedim u toploj sobi, radi radijator, svijetlo gori, komp gori, lupa glazba... Završavam članak na usporediju, kopiram nešt na stick, pržim DVD, slušam glazbu- uobičajne svakodnevne aktivnosti s kojima je većina ovdje upoznata.
Nakon 20tak minuta od jednom se sve sruši, nema glazbe, ne vidim svoj članak (koji sam btw radio u administraciji i nisam sejvao), ne vidim koliko treba programu da se kopira na stick..u biti, ne vidim ni sliku na monitoru!? Ne zato što mi je krepalo svijetlo u sobi, što sam prvo pomislio, nego zato što mi se i komp ugasio... jer je, hej, pogonjen strujom.
Mislim si...aj ništa, priključujem mobitel u punjač, jer je prazan, i odlazim u kuhinju sa željom da nešto pojedem.
Kao i svako jutro primam posudu od blendera u ruke, stavim zobene pahuljice, malo vode, malo mlijeka, žličicu meda, prstohvat cimeta i prebacim na postolje od blendera... *klik*.........*klik klik*........*klik klik klik KLIK*, nakon nekoliko minuta zbunjenosti shvatim da i ta mala pizdarija, koja mi svako jutro doručak čini jestivim, RADI NA STRUJU.
Sljedećih pola sata sam prao suđe..u hladnoj vodi, jer je Matej ponovno umjesto svijetla ugasio bojler, pa nije bilo vruće vode... s tim da je smiješna stvar što i on radi na struju, pa ne može grijat (bojler, ne Matej)

U daljoj budućnosti si mislim na kuću montirat solarne ćelije i u vrt ubacit nekoliko vjetrenjača, da me HEP ne drži za jaja
Zanima me, kako bi se vi nosili s nestankom struje na više od pola sata?