Ukratko, 4chan ga traži i želi rejđ fukat jerbo je genije aplodo na jutjub video di mu sestra baca male psiće u rijeku. I smiju se. I, još se hvalio time. :tired:
Malo mu haxaju jubito i fejsbuk akaunte.
Skrinkepćr videa;
http://images.4chan.org/b/src/1283212728800.jpg
Wait a minute... You tossed SEVEN PUPPIES into a fucking river? YOU FUCKING KILLED SEVEN DOGS, YOU FUCKING COWARDLY, REPREHENSIBLE PIECE OF FUCKING INHUMAN GARBAGE?!!!!
That's it... Somebody just give me this cunt and his friend's personal information... I want to destroy them both. I want to spam their personal information all over the Internet and see to it that their lives are destroyed. They are completely unworthy of the privilege of breathing. Fuck them BOTH.
I tak..hejtaju ga malo.
ma da upravo to,nadam se da me razumijete i situaciju u bih,da se nitko nebrine o psima niti ih itko oće
Ti nisi normalan, zar ne znaš da sam je u Bosni uveden zakon o životinjama da je zabranjeno ubiti psa???
zato te i progone, da, ja sam budala sa bug.hr-a i vjerovatno me prepoznaješ, znam ti ime, znam ti ime sestri, znam gdje živiš, samo gledam u telefon i razmišljam da li da nazovem policiju budući da te i tipovi sa 4chana žele prihvatiti jer je čak I PETA vas 2 stavila u wanted listu i daju $2500 za vas žive (ovo zvuči morbidno), kako se samo usuđuješ? Cijeli svijet zna šta ste uradili!!!
Moja preporuka je da se prijavite policiji i platite novčanu kaznu nego da 4chan (koji zna sve vaše infomacije osima adrese i telefona) sazna i to pa ti uništi život, to oni rade, svaki dan postave nekoliko "goal"-ova , tj. ljudi i žele da im zagorčaju život što više mogu, a sad ti razmisli zašto si non-stop bumpan na 4chanu, jer traže SVE informacije o tebi, i ti se usuđuješ pojaviti opet na nekom drugom mjestu...