Kad pričaš sa ženom gledaj ju u oči i razmišljaj ovako "Kako bih te nategnuo, kao "sviđaš" mi se lol, a samo želim podmazati miša tebi u međunožje". Budi kreten, ne znam, ako ti kaže "JOOOOOJ NE MOGU SPAVAT VEĆ DANIMA" ili nešto glupo kao što inače žene seru

, ti joj reci "pa da vidi se da previše jedeš prije spavanja"
To je bila moja prva prava djevojka.
A prva ženska kojoj sam htio metnuti miša je bila ono prekrasna i to sve, čak i sad je se sjećam onako u idiličnoj bjelini, sve je bijelo, vjenčanice, cvijeće. Tako sam joj i pristupao odmah i nisam joj ni ruku uspio dotaknut.
Ne znam. Samo ne budi papučar. I kad osjetiš da te hoće odi ća. (Ako ste negdje u nekom DISKAČU) Vrati se za desetak minuta i reci joj da si se posrao ko bivo.
Meni takvo ponašanje pali.
Prva djevojka me sjebala istom spikom ko što i tebi te tvoje uvaljuju. Znači i prije nego što si išta uspio s njima. Meni duplo sranje. Jer sam se popapučario, počeo filozofirati o vezi, o ovome o onome... završilo je svinjarijama poput oh ti si predobar za mene, ne želim te povrijediti kurac palac
S drugom djevojkom sam sad više od dvije godine "bezobrazan i kreten" kad god nismo sami i nekako sam preskočio tu fazu papučarenja. I sad se ona meni papučari.

I ja joj govorim da to nije dobro.

I uvijek treba biti spreman na razočaranje. Uvijek očijukati i flertovati lagano s tuđim djevojkama, ili općenito djevojkama iz sela

diže ti samopouzdanje i muškost.
Al opet, neke ženke vole papučare i ne mogu biti s kretenima.
Mindfuck

Djevojke.