HCL.HR

Noćni topik (02h - 07h)

• 1530 Odgovora
  • 150433 Hitova
Odg: Noćni topik (00h - 06h)
« Odgovori #1335 : 09. Veljača, 2013., 01:28 »
COLEJ BBALL? ;)

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1336 : 09. Veljača, 2013., 01:34 »
Ja imam malu tremu prije prve tekme :hiha:

<33

*

Anchy

• *
  • 24
« Odgovori #1337 : 09. Veljača, 2013., 01:51 »
Ja cekam da mi se sa STEAMa skine Call of duty Modern Warfare 3 :DDDDDDDDDDDDDDD

« Odgovori #1338 : 09. Veljača, 2013., 02:26 »
Evo tu ću, jer eto. Shvatio sam da mi je dosta dosadno. :hiha:

ovaj damien rula boga.

:3

Al znaš što je sjabano? Recimo ovaj dolje video. Ne znam je li, točnije, KAKO je Damien zbilja mislio da je to strašno, ali nekako se,, isprepleću užasno smećasti treš elementi sa tim surealnim scenarijem. Izgleda kao nekakav običan san  nekog degeneričnog gubavca iz kojeg se doduše nikako ne može izaći, i sve se to nekako odvija blizu tebe, jako klaustrofobično i psihotično sve u svemu i to je ono što može biti STRAŠNO. Što predstavlja ta ruševna kula? Zašto bi kauboj uopće želio ući u nju? Čemu besmislne radnje kao što je sjedanje na sjedalicu? Što predstavlja jednonogi pirat i starica pokrivena lica, ali ipak sposobna za reprodukciju? A i to što se gavran stalno transformira između osobe, goleme ptice i sitne ptice (koju je lagano pobjediti jel) isto nešto znači. Svi ti likovi  na neki način predstavljaju deformirane inačice samih sebe iz stvarnosti tog lika, točnije, onako kako ih on vidi zapravo. Tu je zapravo ključan trenutak čitava spota, kada mu gavran izvadi oči. Time ne samo da pobjeđuje zarobljeni ego predstavljenog kroz kauboja, nego i oslobađa druga dva lika tog zarobljavajućeg pogleda koji ih je pretvorio u ono što jesu.
Stoga mislim da je prava poanta ovog spota u tome što je glavni negativac sam glavni lik, kauboj, koji je samo jedan aspekt cjelokupna ega neke osobe; njegovi protivnici fiksacije koje su stvorene tim lošim pogledom na stvarnost, a gavran je zapravo oslobađajuća sila koja je došla u pomoć osobi koja sanja taj san.

Raven in the Courtyard

E sad, 3 su mogućnosti.

1. U pravu sam. :hiha:
2. Nisam u pravu, DS nije to htio postići ovim filmom, ali lik je poremećen i na neki način sam isto u pravu. :hiha:
3. Nisam u pravu, ali... ŽELIM VJEROVATI.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1339 : 09. Veljača, 2013., 02:42 »
4. tl dr lol

« Odgovori #1340 : 09. Veljača, 2013., 02:43 »
:D  ;)

mislim, ofc, nisam ni očekivao suludo dobru raspravu oko ovoga :hihi: :hiha:

*

n00b

• 609
« Odgovori #1341 : 09. Veljača, 2013., 02:51 »
Baš ne znam zašto pridaješ ikakav značaj i čak slobodno tumačenje ovome.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1342 : 10. Veljača, 2013., 00:20 »

snijeg pada  :hiha:

« Odgovori #1343 : 10. Veljača, 2013., 00:27 »

Ponajviše jer zašto ne? :wildboy:
A i ono, želio sam vidjeti može li se bilo čemu dati neki BITAN značaj.

Isto ko što sam nekidan za KONTROVERZNI Srpski film vidio da je frajer kao želio ukazati na nasilje slobode govora. Pa u tom smislu taj film može imati neki zanimljiv smisao. Al je isto smeće. Pa eto.

*

n00b

• 609
« Odgovori #1344 : 10. Veljača, 2013., 00:49 »
Aha. Ja pročitao i lirikse i pogledao spot i bla... mislio sam da je nešto. NEŠTO.

« Odgovori #1345 : 10. Veljača, 2013., 01:00 »
:hihi:

A sori.

« Odgovori #1346 : 10. Veljača, 2013., 01:01 »
Jooj da nas hoce ovaj snijeg zatrpati.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1347 : 11. Veljača, 2013., 00:51 »
Al je isto smeće. Pa eto.

Ne znam, odvratan film.

« Odgovori #1348 : 11. Veljača, 2013., 01:01 »

Ponajviše jer zašto ne? :wildboy:
A i ono, želio sam vidjeti može li se bilo čemu dati neki BITAN značaj.

Isto ko što sam nekidan za KONTROVERZNI Srpski film vidio da je frajer kao želio ukazati na nasilje slobode govora. Pa u tom smislu taj film može imati neki zanimljiv smisao. Al je isto smeće. Pa eto.
link, nešto? zanimljivo,,,

inače,
malo gledam serijalni ubica richard speck, fraer je jednu noć išo kežuel provalit u što je bio dom za mlade medicinske sestre i tamo je njih osam jednu po jednu izbo nožem i zadavio. "If I had to do it over again, it would be a simple house burglary."

al najbolje,
Citat:
In May 1996, Chicago television news anchor Bill Kurtis received video tapes made at Stateville Prison in 1988 from an anonymous attorney. Showing them publicly for the first time before a shocked and deeply angry Illinois state legislature, Kurtis pointed out the explicit scenes of sex, drug use, and money being passed around by prisoners, who seemingly had no fear of being caught; in the center of it all was Speck, performing oral sex on another inmate, sharing a huge pile of cocaine with an inmate, parading in silk panties, sporting female-like breasts (allegedly grown using smuggled hormone treatments), and boasting, "If they only knew how much fun I was having, they'd turn me loose." The Illinois legislature packed the auditorium to view the two-hour video, but stopped the screening when the film showed Speck performing oral sex on another man.]

i najsjabnije.
Citat:
The same airing of Investigative Reports included interviews with people who believed Speck was not taking hormones, wearing panties, etc. voluntarily, and he'd instead been forced to by other inmates — this may have been his way of surviving his time in prison.

to je on u toj snimci. sjebano.

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Speck, ovdje naravno, al ima puno pa znam da nebi došli do ovog najboljeg djela.

edit
Macabre - What the heck Richard Speck (Eight nurses you wrecked)
ime pjesme. :hihi:

edit2
oću ikad prestat bit glupi tinejđer kojeg zanimaju OBIJUCE, IZNUTRICE i BIZARNE STVARI. :wildboy: :wildboy:
« Zadnja izmjena: 11. Veljača, 2013., 01:13 Reciklator »

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1349 : 11. Veljača, 2013., 01:35 »
Iz ovog frajera:

U... Ovo... Tu:

sjebano

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9