Promatrao sam seks, onako, posvuda. Životinje, majmuni, muhe, ptice. Koliko sam skužio prema majmunima, uvijek se grupa majmuna popiči, deru se, udaraju se, i onda ženka majmuna uleti onako "PRESTANITE BOLI ME GLAVA DAJEM PICE MOŽE, SAMO OSTAVITE BRITNEY ALONE"
I ono, majmun istrese muškost u roku par minuta i ode ća. I ful imam osjećaj kao da nijedna od tih sirotih životinja ne zna šta rade s tim njihovim seksom. Onako, žena zna da može smiriti ekipicu, dečki se smire i do druge tuče nema ševljenja.
Isti kurac s psima ovdje po ulici. UVIJEK se pomlati par pasa i kuja doleti, umješa se (nešto žešće nego majmuni, zna i ugrist), naguzi se, jedan od kerova poševi i doviđenja.
Muhe ono, ne znam, ševe se po par sati meni po sobi :tired: Ali barem se usrećim kad šopim dvije muhe jednim udarcem ako me berete ehehehehehe

Zašto ljudi kompliciraju sa ševljenjem? Ono. Društveno, ljudski, je prihvaćeno voditi u kino, večerica i nakon par mjeseci barem ide drpanje, postoje iznimke, al ono, u ovom slučaju roditelji curice neće preveć pizditi.
Ja smatram da su žene evoluirale i da iskorištavaju nas muškarce za svoje prohtjeve i to samo zbog seksa. Jer, u komi smo ako ne jebemo, jel. A ženke uspostave nekakvo vlasništvo, grade im se kuće, piramide, eiffelovi tornji, pišu se knjige pod inspiracijom nekoj sisi (majke mi ako u bilo kojoj biografiji pisca se ne spominje neka sisa), ali to je dobro jer ono, razvijamo se, znanost, svojoj ženi želimo najveću "špilju", najveće "bobice" i bla.
Jebeno

I onda kad netko kaže da vjeruje u boga. Lol