HCL.HR

Noćni topik (02h - 07h)

• 1530 Odgovora
  • 150181 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Noćni topik (02h - 06h)
« Odgovori #765 : 06. Rujan, 2010., 01:03 »
Promatrao sam seks, onako, posvuda. Životinje, majmuni, muhe, ptice. Koliko sam skužio prema majmunima, uvijek se grupa majmuna popiči, deru se, udaraju se, i onda ženka majmuna uleti onako "PRESTANITE BOLI ME GLAVA DAJEM PICE MOŽE, SAMO OSTAVITE BRITNEY ALONE"

I ono, majmun istrese muškost u roku par minuta i ode ća. I ful imam osjećaj kao da nijedna od tih sirotih životinja ne zna šta rade s tim njihovim seksom. Onako, žena zna da može smiriti ekipicu, dečki se smire i do druge tuče nema ševljenja.

Isti kurac s psima ovdje po ulici. UVIJEK se pomlati par pasa i kuja doleti, umješa se (nešto žešće nego majmuni, zna i ugrist), naguzi se, jedan od kerova poševi i doviđenja.

Muhe ono, ne znam, ševe se po par sati meni po sobi  :tired: Ali barem se usrećim kad šopim dvije muhe jednim udarcem ako me berete ehehehehehe  :loludara: :hihi: :loludara: :hihi:

Zašto ljudi kompliciraju sa ševljenjem? Ono. Društveno, ljudski, je prihvaćeno voditi u kino, večerica i nakon par mjeseci barem ide drpanje, postoje iznimke, al ono, u ovom slučaju roditelji curice neće preveć pizditi.

Ja smatram da su žene evoluirale i da iskorištavaju nas muškarce za svoje prohtjeve i to samo zbog seksa. Jer, u komi smo ako ne jebemo, jel. A ženke uspostave nekakvo vlasništvo, grade im se kuće, piramide, eiffelovi tornji, pišu se knjige pod inspiracijom nekoj sisi (majke mi ako u bilo kojoj biografiji pisca se ne spominje neka sisa), ali to je dobro jer ono, razvijamo se, znanost, svojoj ženi želimo najveću "špilju", najveće "bobice" i bla.

Jebeno  :(

I onda kad netko kaže da vjeruje u boga. Lol  :(

« Odgovori #766 : 06. Rujan, 2010., 01:12 »
Neće mala u horizontalu još, a?  ;)

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #767 : 06. Rujan, 2010., 01:15 »
Ko još jebe u horizontali  :mrs:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #768 : 06. Rujan, 2010., 01:15 »
zanimljiva teza.

ali kad pogledaš ti se za svaki seks u principu moraš "šorat" s tko zna koliko "majmuna". i onda "majmunica" odabere tebe. jer si kao, najpogodniji. najkul. najjači. otac njenog djeteta. tako isto i živine. mislim, ne naprči se kuja zato što želi da ostave britni na miru, nego zato što je njen ker prebio sve ostale i time pokazao da je najjači i da će je branit i štititi njenu djecu.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #769 : 06. Rujan, 2010., 01:21 »
neznam. ja jebem nakon prvog spoja.  :wildboy: :hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #770 : 06. Rujan, 2010., 01:24 »
Dobro, to je ono, bivanje alfa mužjakom, ovo ono. Ali svejedno, ne vjerujem da je majmunu taj seks inspiracija za, ne znam, otkriće vatre ili nečega ono, seksaju se bezveze... Govorim stalno o majmunima jer su nam ka srodnici.

Pa ono, gdje je njima nekakva romansa, ljubav, zajednički pothvati i slično. Više takvih stvari rade labudovi recimo

I od malih nogu mi nije jasno kako je čovjek mogao nastati od majmuna (govore strogo majmuna, a ne neke srodne vrste majmunolikog stvorenja), a majmuni u nerazvijenom stanju žive i jebu i živit će i jebat godinama. Koliko sam skužio, ne evoluiraju baš žestoko,,, morat ću neku knjigu nabaviti o osnovnim teorijama, kaos mi je u glavi od toga

neznam. ja jebem nakon prvog spoja.  :wildboy: :hiha:

majmune  :mrs:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #771 : 06. Rujan, 2010., 01:25 »
ne kužim ovo s otkrićem vatre i inspiracijama.  :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #772 : 06. Rujan, 2010., 01:28 »
pa eto čovjek je otkrio vatru, koristi ju, kupuje brodove (na kojima pišu imena žena ono), u knjigama se često neka sisa spominje

inspiracija seks žene razvoj evolucija konkurencija borba

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #773 : 06. Rujan, 2010., 01:30 »
čovjek sigurno nije otkrio vatru zbog jebenog seksa.

otkrio ju je jer mu je bilo hladno. ono.  :wildboy:

blebećeš. nejebica vamo tamo  :hihi:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #774 : 06. Rujan, 2010., 01:50 »
Dobro, to je ono, bivanje alfa mužjakom, ovo ono. Ali svejedno, ne vjerujem da je majmunu taj seks inspiracija za, ne znam, otkriće vatre ili nečega ono, seksaju se bezveze... Govorim stalno o majmunima jer su nam ka srodnici.

Pa ono, gdje je njima nekakva romansa, ljubav, zajednički pothvati i slično. Više takvih stvari rade labudovi recimo

I od malih nogu mi nije jasno kako je čovjek mogao nastati od majmuna (govore strogo majmuna, a ne neke srodne vrste majmunolikog stvorenja), a majmuni u nerazvijenom stanju žive i jebu i živit će i jebat godinama. Koliko sam skužio, ne evoluiraju baš žestoko,,, morat ću neku knjigu nabaviti o osnovnim teorijama, kaos mi je u glavi od toga

neznam. ja jebem nakon prvog spoja.  :wildboy: :hiha:

majmune  :mrs:

koliko ja znam, a nadam se da se ne varam, čovjek nije nastao od majmuna. čovjek je nastao od zajedničkog pretka i majmuna i čovjeka. znači, postojao je prije pecto neko biće koje se evolucijom ovo ono podijelilo na čovjekoliki majmune (današnji čovjek) i majmune koje danas znamo npr. čimpanze.

izraz čovjek je nastao od majmuna je zdravoseljački, da i budali možeš objasnit u principu što je bilo prije. ali to nisu bili majmuni kakve danas poznajemo.

mislim, otuda i razlika u pogledu na seks i to. dok za evoluciju čovjeka seks mora imati veće značenje, majmunici je važnije tko je jači i tko će se brinut za njenu djecu. brinut u smislu da može prebit neprijatelje. nije joj važno oće dobit bundu od nerca ili zlatni lančić.
« Zadnja izmjena: 06. Rujan, 2010., 01:54 beaver hunter »

*

n00b

• 609
« Odgovori #775 : 08. Rujan, 2010., 01:11 »
Noć.

Doživio sam super stvar na putu za Anconu brodom iz Zadar. (seljak pa me fasciniraju takve stvari)

Naime brod stiže drito pred jutro pa sam zoru išao dočekati na palubi.

I sad dakle brod ide prema zapadu, dakle Sunce izlazi iza, na čistoj pučini. To mi prvi put bilo da sam vidio izlazak sunca baš baš iz mora. Jer ono, sve okolo je mrak mrak mrak pa onda maaala svijetla crtica koja najavljuje Sunce i izlazak i opet mrak u krug. Postepeno se svjetlost širi a mraka je sve manje.

Sjetio se i upalio kameru i snimio cca 40 minuta u komadu. Timelapse!
Kad podobijem snimke i to ubrzam lijepo bu izgledalo. Al općenito, Sunce u zoru kako izlazi mora je jako lijepo. I boje i sve. I sve.

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #776 : 08. Rujan, 2010., 01:12 »
aplod snimke negdi obavezno  :ementaler:

« Odgovori #777 : 08. Rujan, 2010., 03:47 »
http://www.youtube.com/watch?v=URTt_imRTlM

Mene razveselilo nekidan. Možda će i tebe abeliću :(

« Odgovori #778 : 10. Rujan, 2010., 01:13 »
Mogob spavat otić.  :wildboy:
Ne da ništa pametno ne radim nego ništa uopće ne radim. ;(

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #779 : 10. Rujan, 2010., 01:18 »
Pišem diplomski već 4 sata...imam još nekih 10-ak sati rada pred sobom, trebao bi to poslat sutra popodne kao.

olololo umrijet ću ili neki kurac

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9