HCL.HR

Noćni topik (02h - 07h)

• 1530 Odgovora
  • 143864 Hitova
*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
Odg: Noćni topik (03h - 06h)
« Odgovori #900 : 09. Studeni, 2010., 02:22 »
Syzygy, Jadran, Ixy, SilenceIllKillYou, n00b, snowblind, Dragster

*

xarabas

• *
  • 94
  • It's just a ride
« Odgovori #901 : 09. Studeni, 2010., 03:42 »
...i ja

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #902 : 10. Studeni, 2010., 03:15 »
poz mile  :(

*

n00b

• 609
« Odgovori #903 : 10. Studeni, 2010., 04:19 »
Šta :(

Ne spava mi se baš. Ovaj topik je bio kul, ali otkad je uvedena tiranija!!1 malo je presahnuo.

U skladu s tim, opet pomičem vrijeme, jer je već 11. mjesec. Štaćereć:

00h - 07h

pozz

*

n00b

• 609
Odg: Noćni topik (00h - 07h)
« Odgovori #904 : 11. Studeni, 2010., 02:53 »
Calvin & Hobbs.
Prekul.

Frajer je napravio strip po dječjim maštarijama koje su svi imali ali ih ono, pozaboravljaju kako odrastaju. Poistovjećivanje s raznoraznim likovima iz filmova, stripova i crtića, izmišljanje igara itd. itd.

Čitam to i sjetim se hrpe stvari onak. :/

Primjerice, oko pola godine sam bio uvjeren da sam Terminator. Ono, da ne osjećam bol i nemam osjećaja n šit. Bilo je zakon, ne znam kad sam se tukao toliko puta ko tad.
Nitko mi ništa nije mogao.  :wildboy: Uvijek su ih micali od mene jer ja nisam osjećao bol jer sam jebeni terminator. Čak sam se čudio kako mi ožiljci i masnice zacijeljuju na mojoj kibernetskoj koži.

Znam da sam si spalio i malo kože na ruci upaljačem kad im dokazivao da sam robot. Oni su maknuli vatru, ja bi ostavio još.  :wildboy:

Sjećam se i kad smo frend i ja izmislili (zapravo 'otkrili' gledajući rendom dokumentarac o AIDS-u) bolest originalnog naziva ''Otrov'' ( :hiha:), koji se opako širi svijetom. Onda bi ne znam, našli par rendom ljudi koji šire Otrov na tipa 3 metra ili ako su jači prijenosnici 5 metara pa bi put do doma iz škole trajao bekonačno dugo.  :wildboy: Ono, kretao bi se rubovima ulice i izbjegavao ljude, rendom bi se skrivali itd.

U školi sam čak izbjegavao ravnatelja i jednu profesoricu jer sam bio uvjeren da imaju Otrov. Od Otrova se umire nakon mjesec dana, u međuvremenu ga širiš, zrakom naravno. Par puta sam doma ful kasno navečer došao (ne mogu vjerovati da sam to zaboravio :() jer sam se skrivao po putu do doma na toj i toj udaljenosti od Otrova.

:(

...

Nije fer.
 :(

« Odgovori #905 : 11. Studeni, 2010., 03:10 »
Ane.  :hug

Mi smo imali bodovanje puta od škole do kuće. Nas nekoliko frendova svaki dan smo pješačili po nekoliko kilometara do kuće.
Susjedi smo, pa smo imali istu polazišnu i odredišnu točku.  :hiha:
Rendom stvari poprilično - dvaput se zavrti oko ovog stupa, idi ovom ulicom, preskoči ovu grabu triput i tako.  :wildboy:
Svaki od tih "poteza" je donosio dodatne bodove. Pa ti hodaj još dodatne kilometre da budeš najbolji.  :hiha2:

Sjećam se i da smo nakon nekog SF filma totalno zabrijali da ćemo napraviti vlastiti space shuttle.
U dvorištu.
Kad ga napravimo, oprostit ćemo se s obiteljima i otići u svemir zauvijek. Tamo je bolje.
Očito naš plan nije uspio još.  :hiha2:

I napravit ćemo skateboard koji će umjesto kotača imati FEDERE!

Milijun takvih stvari.
Djetinjstvo. <3
Nostalgija. <3

EDIT:
I PM imaš. ;D
« Zadnja izmjena: 11. Studeni, 2010., 03:16 Ixy »

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #906 : 11. Studeni, 2010., 05:40 »
pozz od Ivana Bekavca.  :wildboy:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #907 : 11. Studeni, 2010., 06:13 »
zz ;)

*

n00b

• 609
« Odgovori #908 : 12. Studeni, 2010., 01:12 »
DeadFader - Mud

Od 02:30 pa do kraja.

Hoću robote. Velike. Kako ruše zgrade i imaju ogromne laserske pile. I topove. I ono, koji stvaraju tornada i seizmičke udare. I implozije. I aktiviraju vulkane. I onda to snimati. Pa smontirati na ovu mjuzu.

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #909 : 13. Studeni, 2010., 01:30 »
Život je stvarno nekada prelijep.

Učim. <3

Bezz zajebancije. Prelijep.

Koka kola.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #910 : 13. Studeni, 2010., 01:34 »
:wildboy:

n00b <3

Usput, twitter stvara ovisnost. Bu.
I kad je točno jebeni internet umro i presto biti eskapizam? Facebook? Myspace? Web 2.0? Blogovi? Kad, kad?

*

n00b

• 609
« Odgovori #911 : 15. Studeni, 2010., 05:49 »
Dobio teleskop. Zakon stvar. Nemoguće ga je teško doduše namjestiti, ali kad se namjesti ima ok vidljivost. Doduše u Zagrebu ću ga vjerojatno koristiti da gledam susjede ili nešto s obzirom na količinu vedrog neba ovdje.

Površina Mjeseca btw. Jako lijepo izgleda. Vide se krateri i linije i sve. Vjerojatno iz svemira izgleda puno ljepše.

To me sjetilo btw da još nisam bio u zvjezdarnici z Zagrebu, za koju tvrde ljudi da je beskonačno prekul. I na klizanju ove godine nisam bio. Nisam ni vidio gdje će smjestiti I-MAX, iako je to smrdljivi robni centar sad, al svejedno, kao, istražujem to i tak.

Ima previše tih stvari koje se ignoriraju, a da sam turist recimo, onda bi obilazio sve kulturne spomenike, muzeje i značajnije dijelove grada. Ovako čekam jer DOĆI ĆE VRIJEME.
Pobogu u Zadru ima stvari koje nisam obišao i vidio da većinu života tamo proveo.

To je obeshrabrujuće.

*

n00b

• 609
« Odgovori #912 : 23. Studeni, 2010., 03:30 »
Y'AI'NG'NGAH
YOG-SOTHOTH
H'EE-L'GEB
F'AI TRHODOG
UAAAAH

« Odgovori #913 : 23. Studeni, 2010., 04:04 »
Claude Debussy - Clair De Lune

Znam da je corny, al ovo mi je jedna od najdražih klasičnih skladbi.
Video je isto zgodan. Cijeli kanal je šemica.

Nego, tek sam sad primijetio da ovaj topik ima preko 1000 postova. Na 69. stranici smo.
Kako vrijeme leti.

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #914 : 23. Studeni, 2010., 06:55 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9