HCL.HR

Nogač! Volume 4

• 1845 Odgovora
  • 138739 Hitova
Odg: Nogač! Volume 4
« Odgovori #495 : 13. Siječanj, 2012., 02:47 »
 :ave: :ave: :ave:

VI STE SVI PEDERČUGE LAŽLJIVE NA HCL VANJA TI SI NAJVEĆA JER GOVORIŠ SVIMA DA SI IM JEBA MAMU A SVI ZNAMO DA NISI I TI KARLO ISTO SI SPOMENUO MOJU MAMU MRŠ LAŽLJIVĆE JEDAN  :chair: :chair: :chair: ĐUBRE MUĆKO PROKLET TI BIO BOŽIĆ,,,, KAKVE ONO KATOVE I PODRUME SPOMINJEŠ U FILMOVI TOPICU JA NISAM VIDIO NIKAKVE ZGRADE I NOVINARSTVO U NJEMU??? PU NA TE MULČINO

@treće (?) evo ozbiljno sad, grga ima svoje kriterije i zato će on kad bude pisa recenziju dati svoje ocjene. Ja smatram da si igra užasno nakon jednog djela partije iz više razloga, koje neću objašnjavati jer nemam potrebu objašnjavati se. Zato jer to nikome nije zanimljivo. I zato jer si se ti već dovoljno sam izblamira, što dokazuje manje više da sam u pravu (ne znam u čemu točno doduše), jer ne bi toliko plaka da tu nema istine.  :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #496 : 13. Siječanj, 2012., 02:54 »
: ))))))))))))))))))))))))))

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #497 : 13. Siječanj, 2012., 03:02 »
 :ave: :ave: :ave: :ave:

frajer je ostao bez argumenata.

tri stvari u tvom zadnjem postu pokazuju da sam u pravu i da ti to znaš.

činjenica da prepuštaš grgi pisanje daljnjih reci, činjenica da nemaš tu što objašnjavat jer sam ja objasnio sve, a ti znaš da je to istina pa se skrivaš iza fasade "ljudima to nije zanimljivo", iako su ti rekli da jest (čak su napravili i odličnu INFOGRAFIKU našeg razgovora. treća činjenica koja konačno govori da prihvaćaš da lažeš je zanimljiva sintagma "manje-više u pravu". znači, ti ni sam ne znaš govoriš li istinu ili ne pa se skrivaš iza floskule "manje-više" koja u biti ništa ne govori tebi u korist.

i na kraju, "ja ne plačem jer tu ima istine". ja "plačem" jer si ti notorni lažljivac kojemu je realnost poremećena pa ide po svijetu i vara narod svojim lažima. možda bi trebao vidjeti psihijatra.

i da. onaj prvi dio je baš ono jadno blamiranje jer naime, na hcl-u, to je poznato, nitko ne laže da bi napakostio drugom. osim tebe, naravno  :hiha:

hvala moja pobjeda  :kava:

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #498 : 13. Siječanj, 2012., 03:03 »
savršeno.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #499 : 13. Siječanj, 2012., 03:05 »
vrijeme je za smješne slike koje se povezuju na razgovor

« Odgovori #500 : 13. Siječanj, 2012., 03:12 »
E NIJE JA SAM U PRAVU. POGLEDAJ OVE GOLOVE MESSIJA NA VIDEO KANALIMA JUTUBA FOLISKULE SINTAGMA INFOGRAFIKA

Lionel Messi 2010 - Top 10 Goals "NEW"

ZNAĆI JA SAM U PRAVU POBIJEDA

Lakše bi mi bilo voditi ovu raspravu kad bi bilo što što si ti napisa imalo ikakvog, ali IKAKVOG SMISLA. Nije prvi dio blamiranje, nego sve. Užasno je. Ko da si pošmrka sto kila kokaina kad si vidija ocjenu i počeja lupati glavom po tipkovnici AFWJ?FNOF IFWW Ako stvarno plačeš, oprosti  :(

Btw, ništa ne čitaš kako valja, nisam reka da neću više pisati recenzije, samo da će i grga napisati svoju  ;)

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #501 : 13. Siječanj, 2012., 03:13 »
e frajeru ti si lud. kakve veze ima ovaj messi video za raspravu. ako si ga stavio samo da neš dokazeš, dokazao ništa nisi. jer dok sam ja tebi dokazao da HOBIT infografika pobija tvoju činjenicu da rasprava nije zanimljiva, messi video ne znači ništa osim - da je messi najbolji na svijetu.

drugo, ne plačem, jer plačem samo na titanic. treće, jedini koji se blamira si ti jer i dalje nastavljaš ovu šaradu iako sam te u potpunosti razoružao pa su ti jedino ostala caps lock slova i vrijeđanja poput onog da uzimam narkotike.

pozz, 2:0.  :kava:

@karlo

ne, zašto. ja sebe vidim kao superheroja koji se bori protiv zla i nepravde.

bar sam mislio da ćeš ti to shvatit  :hiha2:
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj, 2012., 03:19 beaver hunter »

« Odgovori #502 : 13. Siječanj, 2012., 03:15 »
Daj Duje apdejtaj sliku i makni onaj plavi dio koji predstavlja hp bivera baginsa.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #503 : 13. Siječanj, 2012., 03:25 »
imaš edit...

@karlo
a znam. al ne ljutim se jer gledam ovog patetičnog smauga bez argumenata kako poziva duju da baci bijeli ručnik u ring za njega jer ne može više trpjet moje konstantne protunapade na sve njegove podle poteze ispod pojasa. mislim, onaj post gore u kojem govori da me ubio iako nije pokazuje da je na zadnjim atomima snage pa mu jedino i ostaje varati napaćeni narod (što je i činio dosad) govoreći kako sam ja mrtav. ali neće ti uspjeti  :hiha:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #504 : 13. Siječanj, 2012., 03:27 »
pravi superjunak uvijek je teatralan. ne nose plašteve i gaće preko kostima zato jer NE žele da ih netko primijeti  :hiha:

« Odgovori #505 : 13. Siječanj, 2012., 03:29 »
Dobar si u raspravi ko i u nogometu.

4.5 : 0 za tebe.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #506 : 13. Siječanj, 2012., 03:33 »
ma frajeru, ovakav bijedni marina orsag humor ti je jedino što ti preostaje. bez argumenata sam te odavno ostavio.

mislim da bi bilo najbolje da se povučeš u osamu i razmisliš o svojim postupcima kako bi se vratio kao bolji, manje lažljivi čovjek.

u mojem srcu uvijek će biti mjesta da ti oprostim, ako se ispričaš, naravno.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #507 : 13. Siječanj, 2012., 03:37 »
 :ave:

« Odgovori #508 : 13. Siječanj, 2012., 03:38 »
Ja sam tebe ostavija bez argumenata. Kojih iz početka nisi ni ima. Osim nekog rendom trabunjanja o superjunacima i naklapanjima o nogometnim taktikama koje nemaju veze s ičim. Nikoga nisi zavara dugim i besmislenim rečenicama, odigra si užasno, dobija si užasnu ocjenu i to je to. Ćao bela.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #509 : 13. Siječanj, 2012., 03:50 »
ja ne znam, ali objektivni promatrač iz svega ovog jedino je mogao izvuć zaključak da ti lažeš (jer si to i sam priznao, indirektno doduše i podsvjesno, pa sam ti na to morao ukazat). to je bila prvotna moja nit vodilja. cilj je ispunjen, svima je jasno da si lagao, dugačke rečenice koje nisu pisane caps lockom su bile nužne kako bi ljudi shvatili što si učinio. to su naime, ljudi koji nemaju naviku poput tebe svoju nekompetenciju skrivat iza velikih slova i messi videa. mislim imaju, ali ne u razgovorima u kojima se dokazuje nešto tako ozbiljno kao činjenica možemo li mladom zadraninu ikad više vjerovati.

što se tiče utakmice odigrao sam utakmicu kao iz tvojih najgorih dana, ali za nju nisam bio nagrađen ocjenom i opaskama kao iz tvojih najgorih dana. dakle, stoji da sam se trebao adresirati na tvoje elementarno nepoznavanje nogometa ali i očigledni revanšizam koji je izvirivao iz svih tvojih pora.

inače, prihvatit ću ispriku  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9