"You won’t find Leon attempting 60 or 70-yard passes, he’s a player who makes 10 or 20-yarders".
isto tako, broj asistencija = 0
broj golova = 0
frajer je vukojević. a ja mrzim vukojevića. naravno da nogomet nije samo točan pas, jebemtikriž, nemoj mi stavljat riječi na tipkovnicu jer to nigdje nisam napisao.
naime, ono što SAM rekao je
nije sve u golovima iako su oni najvažniji. po meni je jako važno ne griješiti u igri.
zatim sam točan pas stavio kao primjer ne griješenja u igri. dakle, važnije je odigrat točan pas i držat loptu u svom prostoru, čekat rupu i grešku protivnika nego imat ludi mad dribling kroz pet igrača i nadat se najboljem. naime, možeš ti zabit pet ludih škairce golova, ali ako iz tvojih grešaka protivnik da 6 ti si spušio tekmu. to sam htio reć. točan pas, ne dat loptu protivniku. iz toga dolaze golovi (ili su najbolje šanse za njih, dokazala barcelona) i britton jest jedan od najboljih u svojoj ekipi zbog čega igra 95% utakmica. to što on nije najbolji igrač na svijetu uvelike ovisi i o njegovoj ekipi, jer eto, jedan BUSKETS je prema goal.comu izabran za najboljih 11 svijeta u prošloj godini. dakle, ovisi i o tome jer je BUSKETS običan prosjek ali njegova igra bez greške dolazi do izražaja u dobroj ekipi.
dakle, ako ja odigram utakmicu u kojoj zabijem gol, imam dve stative i još dva tri obranjena udarca (što će reć da sam se našao u prilici), pritom oduzmem 3 lopte i prekinem najviše napada (poslije tomca najviše u svojoj ekipi), a nemam više od dvije ili tri greške u predaji lopte mislim da zaslužujem više od 4.5 po SVIM i svačijim kriterijima, osim naravno onih korisnika koji su očito to shvatili kao priliku da se lažima našale i revanširaju za >>NEŠTO<< Možete to nazvat blamiranjem, ali ja bar noću mirno spavam jer svojim lažima ne trujem napaćeni narod.
al slažem se za hazza koji tvrdi da smo se premalo otvarali i previše povlačili. ali isto tako, tri gola u 2 minute smo primili onda kad smo svi za tobom izašli van, izgubili loptu i dobili tri 2-1 kontre. dakle, opet stoji moja teza da je bolje imat sto točnih dodavanja po obrani i čekat da se nešto otvori nego forsat napad na njihovu postavljenu obranu in zabijat se među 5 igrača što smo jučer često činili.