HCL.HR

Nogač! Volume 4

• 1845 Odgovora
  • 131175 Hitova
Odg: Nogač! Volume 4
« Odgovori #720 : 27. Siječanj, 2012., 00:31 »
A ono realno, reka sam vam. Ljudi slože druge planove jer ono OTKAZAN JE FUDBAL. Nemoš se 2 ure prije dogovarat, nije to kvartovski nogomet.  :wildboy:

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #721 : 27. Siječanj, 2012., 00:32 »
i moja dva čovika nemeru.

OZLJEDE LJUDI  :(

tu sam presto pratit, i žao mi je što sam sjebo al realno zar se nešt drugo moglo očekivat od dogovora kad 2 sata prije preko foruma odjebu svi živi i neživi (igričevi i seymoreouvi frendovi)  :hiha2:

« Odgovori #722 : 27. Siječanj, 2012., 00:34 »
LOPTA JE OKRUGLA SVE JE BILO MOGUĆE
 :wildboy:

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #723 : 27. Siječanj, 2012., 00:40 »
aono, barem da je netko poslo poruku sat vremena prije i stigo bi još, ovako meh, NEMAMO SVI BESKONAČNE INTERNETE NA MOBITELIMA da možemo provjeravat hclove u hodu  :wildboy:

nego, tko je pobijedio?  :mrs:

« Odgovori #724 : 27. Siječanj, 2012., 00:43 »
Pobjednik.
Kolko znam, biver i raziel su tražili tvoj broj moba. Kolko sam shvatio, nisi se javljao il neš. :wildboy:
Razmijeni brojeve s njima. Sad. :hiha2:

*

HaZz

• *
  • 35
  • \o/
« Odgovori #725 : 27. Siječanj, 2012., 00:52 »
jeboga, ak se svaki četvrtak igra, onda pokusas pratit taj dan okupljanje.
nezz, neodgovorno.  :hiha2:

no dobro, igrić je imao svoj dan. destrini se skoro ugušio u njegovom flowu humora.  :hiha:

« Odgovori #726 : 27. Siječanj, 2012., 00:54 »
Nije bilo Grge da spotiče njegovu kreativnost. :hiha:

edit
@haz
Bili su kul tvoji buraz i frend. Jab da opet igraju. :hug
I buraz ti je majicu zaboravio. Ja sam uzeo. Dofuram drugi put nakon kaj obrišem dovoljno podova njome.
« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2012., 01:03 KingMortal »

*

Raziel

• *
  • 7
  • A jok, ti si!
« Odgovori #727 : 27. Siječanj, 2012., 09:42 »
DeS3InY, recenzija or it didn`t happen  :hihi:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #728 : 27. Siječanj, 2012., 09:51 »
realno, it didnt happen  :hiha:

*

Raziel

• *
  • 7
  • A jok, ti si!
« Odgovori #729 : 27. Siječanj, 2012., 10:05 »
je. dogovorili smo se da će nam svima koji smo došli dat 15-ice  :mrgreen:
a drevni trenutak je igrićev gol  :loludara:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #730 : 27. Siječanj, 2012., 10:07 »
recite nam više. al stvarno. kolko je bilo, ko je novi bio i kakvi su,,

*

Raziel

• *
  • 7
  • A jok, ti si!
« Odgovori #731 : 27. Siječanj, 2012., 10:41 »
mini recenzija: team Wannabe Kvart (Biver, Seymour, Noda, Babić i ja): cca 8-10 golova, možda i više, VS team Nijedan Pomidor (Hazz, Hazzov brat, frend od Hazzovog brata, DeS3ny): nešto manje golova.
prijateljska utakmica, tako da brojčano nadmoćni Kvart nije igrao sa 100 postotnim angažmanom. Pomidori su se trudili no nedostatak igrača je bio jako uočljiv.

Team Wannabe Kvart:
Seymour: unatoč ozljedi (izbornik ga je morao ubaciti u igru jer, realno, nije bilo drugih) praktički bez greške, opasan, precizan u dodavanjima, (kolko golova?)
Noda: pokretač 99% akcija kvarta, čvrst. karika bez koje bilo koja momčad, realno, ne može
Babić: brz, prodoran, sudjeluje u svakom napadu. niži od većine igrača pa ga je teško zaustaviti. izjava za tisak: "Imam nisku točku [težišta] pa često padam."
Raziel: puno grešaka danas, izgubio puno lopti. ipak, spasio puno lopti u obrani pa zato nije pretežno ljut na sebe.
Biver: osim drevnog trenutka i naravno, njegovih teledirigiranih lopti (zbog kojih protivničke momčadi imaju noćne more), nije baš isijavao, ALI nije ni griješio. vjerojatno bolji od Raziela danas. Izjava za medije: (uglavnom psovke na račun tovara)

Team Nijedan Pomidor:
Hazz: što reći o njemu a što već nije rečeno?! danas možda ipak manje briljantan s obzirom da je igrao s igračima jednakih sposobnosti pa nije bio prisiljen povesti momčad kao i uvijek
Hazzov brat: vrlo dobar tehničar. iako mlad i naizgled neiskusan, bio je čvrst i opasan po protivnički gol
Dečko u dresu Portugala: jako dobar, no vidjelo se da mu je ovo prva utakmica. znao se spetljati i nije mogao protiv "planina" u obrani Kvarta
DeS3ny: konstantno napreduje. no danas je bio prisiljen dosta biti na golu, a kad je i bio u napadu nije dobivao previše lopti. Izjava za medije: (uglavnom gomila informatičkih i gejmerskih termina koje mnogi nisu razumjeli)

Drevan trenutak: Biver dobiva loptu na svojoj polovici i kreće s njom prema protivničkom golu u maniri Babića. Snagom uma natjerava protivničke igrače da mu, iako mu oduzmu loptu, istu vrate u noge. Pred golom je (ponovno) gubi i (ponovno) dobiva nazad, pa zatim odlučuje poleći apsolutno sve igrače (čak i svoje koji su u obrani) na pod i kežualno gurnuti loptu u praznu mrežu.
« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2012., 11:01 Raziel »

*

Raziel

• *
  • 7
  • A jok, ti si!
« Odgovori #732 : 27. Siječanj, 2012., 10:45 »
nakon toga, odigran je humanitarni turnir inovativnog imena "3 na 3 do 3 na male golove"
timovi:
Hazzlije (Hazz, brat i prijatelj)
SeyNoel (Seymour, Noda, Raziel)
Srce-Je-U-Kartama (Igrić, Babić, DeS3ny)

Drevan trenutak: team Srce-Je-U-Kartama pobjeđuje team Hazzlije s 1 postignutim golom, naprema primljena 2

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #733 : 27. Siječanj, 2012., 10:51 »
: ))))))))

ZAŠTO NISAM IŠO. ;______;

e sljedeći put. biće sranja. ko mi da gol razbijem mu lice.

« Odgovori #734 : 27. Siječanj, 2012., 11:01 »
 :hihi: :hihi:

rula reca,rekao sam da ću ja napisat,ali nisam imao volje sinoć .

Imao je babić par spektakularnih padova,al ae biverov potez zasluženo odnosi titulu drevnog trenutka .

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9