HCL.HR

Nogač! Volume 4

• 1845 Odgovora
  • 130259 Hitova
Odg: Nogač! Volume 4
« Odgovori #480 : 13. Siječanj, 2012., 01:46 »
I uza sve to, nisi bija bolji od svojih suigrača  :ne:

:ne:

:ne:

Moja momčad je pobjednička i svi su igrali fantastično, da si ti igra tako fantastično ko što pričaš onda bi i vi dobili. Ili omalovažavaš svoju momčad?  :hiha:

« Odgovori #481 : 13. Siječanj, 2012., 01:48 »
bilo je dobro danas,smaug pokazao da ima pectto potencijala. definitivno hajlajt tekme je gol destrinija i ona jebena akcija koju je matej završio golom s glavom .  :hiha:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #482 : 13. Siječanj, 2012., 01:54 »
ne, al sad sam gledao grgine recenzije. ono, komentari za smauga.

"nije igrao dobro, gubio puno lopti, u situacijama pred golom izvukao kraći kraj - 6.5"

što je stvarno objektivno i realno stanje stvari. jer ok, smaug je prije stvarno bio loš i dosta akcija je znao upropastit, ali se vidjelo da ima dobra rješenja, da je rastrčan, razigran, dodaje lopte, nađe se u dobrim situacijama koje ne zabije. znači, ono, ok je.

ja danas odigram isto ko on nekad, minus to što nemam grešaka u obrani i plus zabijem jedan gol i frajer mi se humoristično RIVENĐA i da mi lažljivih 4.5. plus, da na kraju opasku da pročitam nogometne tutorijale. e, brale ja sam za tebe taktički i nogometno inteligentni mozart  :hiha:  to što sam izvan forme i ne mogu imat LUDE REJĐING DRIBLINGE nadoknađujem činjenicom da rijetko griješim u dodavanju jer igram jednostavno i točno, a uz to sam i najsrčaniji igrač na terenu koji će uvijek stat u blok na udarac ili se nakon fejla u napadu vratit u obranu. dokaz srčanosti je i činjenica da nekad poludim pa sam već bio u bifu s grgom, mustaćem i danas hazzom.

ljut sam, ne volim nepravdu, a večeras je ona mućki učinjena.

@smaug
i da sam bio najgori u svojoj ekipi (a nisam) ne zaslužujem dva broja manju ocjenu od svih i ukupno najgoru ocjenu u povijesti našeg nogometa. ono, to dovoljno pokazuje koliko je tvoja reca bila revanšistička. nije to u redu. ljudi će te zapamtiti ko lažljivca  :hiha:
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj, 2012., 01:58 beaver hunter »

« Odgovori #483 : 13. Siječanj, 2012., 02:00 »
 :hiha:

smanji malo kritike,ipak je ovo prva reca smauga i malo likuje nad pobjedom protiv omraženog kvarta  :hiha: . inače po meni sve stoji što je napisao,al realno ti si trebao imat za dva veću ocjenu .

« Odgovori #484 : 13. Siječanj, 2012., 02:00 »
Ovo je najbolji beef ikad. :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

« Odgovori #485 : 13. Siječanj, 2012., 02:02 »
Jedina nepravda koja je večeras počinjena je kad ti kažeš da je vaša lopta, a bude vidno naša. Ali pošto se nikome ne da prepirati, svi ti popuste  :wildboy:

Što se tiče Grginih recenzija, on da približnu ocjenu svima, što katkad nije realno, ali eto DOBAR JE I NE ŽELI NIKOME SLOMITI SRCE KAO ŠTO SAM JA VEČERAS

Ovo da igraš bolje od mene, neću komentirati.  :hihi: Eto, bolji si, nogometni si maestro, u nogometu su trčanje i forma najmanje bitni, bitna je SRČANOST tvoja pobjeda Forrest Gumpe.

« Odgovori #486 : 13. Siječanj, 2012., 02:14 »
A još sam napisa da je odlično igra prve tri minute.

« Odgovori #487 : 13. Siječanj, 2012., 02:21 »
Ovo je najbolji beef ikad. :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

ANE ANE :ave:

Mislim. FURIOZNO bijedni su i jedan i drugi. Neugodno je malo za čitati, al ono. Više rula nego što je neugodno :hiha:

« Odgovori #488 : 13. Siječanj, 2012., 02:28 »
Nisam furiozan  :hihi: Nisam zna da će ga toliko uznemiriti to MOJA GREŠKA  :fpalm: EVO POVEĆAT ĆU OCJENU NA 5 DA NE BUDEŠ NAJGORI UF NADAM SE DA NITKO SA STRANIH PORTALA NIJE PROČITAO OVU SRAMOTU

« Odgovori #489 : 13. Siječanj, 2012., 02:29 »
 :hihi: :hihi:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #490 : 13. Siječanj, 2012., 02:30 »
drage dame, poštovana gospodo. Bleki productions i DujeSeks Studios donose vam realistično uprizorenje VRUĆEG I AKTUALNOG HCL beefa te definitivno najboljeg bifa 2012. godine.
Mnogo truda i mašte je zahtjevao ovaj projekt.
Jeste li spremni?!

« Odgovori #491 : 13. Siječanj, 2012., 02:31 »
 :hihi: :ave: :ave: :ave:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #492 : 13. Siječanj, 2012., 02:32 »
Savršeno je ispalo. SAVRŠENO.  :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #493 : 13. Siječanj, 2012., 02:33 »
 :hihi:

strong ego u davora, strong bahatost u tovara.  :wildboy:
al smijete nastavit. <3

smauže meni se sviđa reca!, ali falija si sa ocjenama, barem naše ekipe (malo).
imho malo je lejm da itko dobiva ocjenu višu od 6.5 ako je ekipa spušila 14 golova i 6 razlike. ok ja sam primio 14 golova al ni jedan nije bio neznam, udarac sa 40 metara, rendom ispadanje iz ruke il tak nešto. ekipa cijela je igrala očajno. znam da je u košarci kul kad se zabije koš laktom al ono, mislim hazz jest zabio gol petom al..nije igro skoro najbolje ikad (što ocjena govori). štoviše igrao je rendom kao većina, a ostali su uglavnom bili jako loši. igrić kenja al bio je sakat. ne baš 4.5 al ono. 4.5 je btw malo loše od tebe lol.  :hiha: ja sam zaslužio 5. Vedad je zaslužio 5 (contrary tvom opisu, u obranu se nije vratio nikad). Hazz 6,5, Tomac 6, Sprc 5/5.5, Davor 5.
btw biver kažeš da nisi radio greške u obrani?  :wildboy:

za vas se slažem, svi su bili odlični, des3inyu bi dao 8..

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #494 : 13. Siječanj, 2012., 02:36 »
Jedina nepravda koja je večeras počinjena je kad ti kažeš da je vaša lopta, a bude vidno naša. Ali pošto se nikome ne da prepirati, svi ti popuste  :wildboy:

Što se tiče Grginih recenzija, on da približnu ocjenu svima, što katkad nije realno, ali eto DOBAR JE I NE ŽELI NIKOME SLOMITI SRCE KAO ŠTO SAM JA VEČERAS

Ovo da igraš bolje od mene, neću komentirati.  :hihi: Eto, bolji si, nogometni si maestro, u nogometu su trčanje i forma najmanje bitni, bitna je SRČANOST tvoja pobjeda Forrest Gumpe.

jebem ti boga lažljivog daj prestani. jedna lopta je bila naša sigurno i simor je priznao, a jednu sam vam dao pred našim golom onako rendom jer nitko osim mene nije vidio da me dirala i otišla u korner. dakle, nisam to trebao učinit i ti sad lažeš napaćeni narod da ja serem za lopte. baš si ono pederčuga lažljiva. nemoj to, već sam te upozorio da će te ljudi prepoznat ko lažljivca i onda ti kao u onoj priči neće vjerovat čak i kad govoriš istinu.

što se tiče grge, njegove ocjene su naspram tvojih briljantno objektivne. a objasnio sam ti i gore. jer on vidi dalje od tvojih NAPRAVIO ŠKARICE KOJE MU NISU USPJELE DAĆU MU MILJARDU JER PIČKE TO VOLE ocjena. nije sve u golovima iako su oni najvažniji. po meni je jako važno ne griješiti u igri. xavi, messi i c.ronaldo su najbolji igrači na svijetu jer im je postotak točnih dodavanja nezz 90%, ne zato jer su oni LUDI DRIBLERI I ZABIJAČI. to je važno, ali ludi driblinzi i golovi i na kraju pobjede dolaze iz činjenice da u igri skoro nikad ne griješe (ili njihovi suigrači).

@treće
nisam rekao da igram bolje, pogotovo ne u današnjoj utakmici. samo da znam o taktici i nogometu sigurno, ali budi uvjeren, sigurno više od tebe. tako da humoristična laž poput one je loša.
isto tako, trčanje je jako bitno, ali ono što ti radiš s loptom u nogama, ja radim savršenim teledirigiranim dodavanjima. pozz  :(

naime, ne želim vam uzet zaslugu za pobjedu, jer ono, ubili ste nas u drugom dijelu utakmice, a isto tako ne želim tebi uzet zaslugu za najbolje odigranu utakmicu ikad. ono što želim upozorit je da si našao priliku da se revanširaš na jedan gej način. a ono, ne bi riječ rekao da sam stvarno bio tolko loš. nezz, natjerat ću grgu da ti u svakoj prijašnjoj tekmi za koju si dobio ocjenu 6.5 uz opasku "loš, gubio lopte i općenito smrdio" isto tako da 4.5. jer očito želiš takve kriterije.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9