ne, al sad sam gledao grgine recenzije. ono, komentari za smauga.
"nije igrao dobro, gubio puno lopti, u situacijama pred golom izvukao kraći kraj - 6.5"
što je stvarno objektivno i realno stanje stvari. jer ok, smaug je prije stvarno bio loš i dosta akcija je znao upropastit, ali se vidjelo da ima dobra rješenja, da je rastrčan, razigran, dodaje lopte, nađe se u dobrim situacijama koje ne zabije. znači, ono, ok je.
ja danas odigram isto ko on nekad, minus to što nemam grešaka u obrani i plus zabijem jedan gol i frajer mi se humoristično RIVENĐA i da mi lažljivih 4.5. plus, da na kraju opasku da pročitam nogometne tutorijale. e, brale ja sam za tebe taktički i nogometno inteligentni mozart

to što sam izvan forme i ne mogu imat LUDE REJĐING DRIBLINGE nadoknađujem činjenicom da rijetko griješim u dodavanju jer igram jednostavno i točno, a uz to sam i najsrčaniji igrač na terenu koji će uvijek stat u blok na udarac ili se nakon fejla u napadu vratit u obranu. dokaz srčanosti je i činjenica da nekad poludim pa sam već bio u bifu s grgom, mustaćem i danas hazzom.
ljut sam, ne volim nepravdu, a večeras je ona mućki učinjena.
@smaug
i da sam bio najgori u svojoj ekipi (a nisam) ne zaslužujem dva broja manju ocjenu od svih i ukupno najgoru ocjenu u povijesti našeg nogometa. ono, to dovoljno pokazuje koliko je tvoja reca bila revanšistička. nije to u redu. ljudi će te zapamtiti ko lažljivca