HCL.HR

Nogač! Volume 4

• 1845 Odgovora
  • 137744 Hitova
*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
Odg: Nogač! Volume 4
« Odgovori #525 : 13. Siječanj, 2012., 13:20 »
Neka netko uzme digitalac, postavi ga na lijepo mjesto i snimi cijelu utakmicu.
Kad uploadate moći ćemo svi procijeniti tko MUĆKI LAŽE, a tko je SRČANI ZAGOVORNIK ISTINE I PRAVDE.

:kava:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #526 : 13. Siječanj, 2012., 13:23 »
slažem se. samo nema u prostoru baš neko mjesto za to. tipa da je zaštićeno od udarca jer je balon odma do aut crte. bar mi se čini da nema.

*

noda

• 2547
« Odgovori #527 : 13. Siječanj, 2012., 13:38 »
Isuse ono, ajmo unajmit i NOGOMETNE ZNALCE da svakog kasnije ocjenjuju. Jebote led.
Daj igrajte nogomet, a ova sranja pustite. Ocjene i statistike su počele kao zajebancija, a pretvorile se u predmet od kojeg neki dobivaju čir na želucu.
Jebem vam život svima.

« Odgovori #528 : 13. Siječanj, 2012., 13:48 »
Neka netko uzme digitalac, postavi ga na lijepo mjesto i snimi cijelu utakmicu.
Kad uploadate moći ćemo svi procijeniti tko MUĆKI LAŽE, a tko je SRČANI ZAGOVORNIK ISTINE I PRAVDE.

:kava:

x :kava:

@noda: Što je, očito se iza tvojih visokih ocjena krije loša igra i dogovor s grgom pa se bojiš videonadzora??  :hiha2:

*

noda

• 2547
« Odgovori #529 : 13. Siječanj, 2012., 14:01 »
Ja samo želim više nogometa, manje pričanja. Inače ne volim kad se ulazi u analize kvartovskih tekmi, jer uvijek je netko pametniji od drugog i to nikam ne vodi.
Rezultat na kraju kaže sve i bok, ostalo je nepotrebno imo.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #530 : 13. Siječanj, 2012., 14:14 »
Igric aj sad dosta, fakat si pretjero.
Poanta ocjena je da motiviraju ljude, da budu nabrijani za sliedece kolo, da daju sve od sebe itd. Sigurno nije poanta da neko bude uvrijedjen il da se zbog toga svadja durr. Ono, ajmo snimat tekmu pa poslje jos to gledat o trosit vrijeme na analizu.  :fpalm:

I da, vukojevic je bolji igrac od kranicara.  :kava:

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #531 : 13. Siječanj, 2012., 14:25 »
Ja uvijek kažem šuti i igraj DURR.

Sad se veselim sljedećoj tekmi. Da prijeđemo s riječi na djelo  :chair:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #532 : 13. Siječanj, 2012., 14:44 »
eto, sad ste svi nabrijani na sljedeću utakmicu. rulaće  :hiha:

*

Raziel

• *
  • 7
  • A jok, ti si!
« Odgovori #533 : 13. Siječanj, 2012., 14:56 »
 =D&gt; =D&gt; =D&gt; =D&gt; =D&gt;
7 dana dok ovo sve pročitam, jebo vas. biveru i smaugu suspenzija, umjesto njih karlo i bjelajac  :hihi:
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj, 2012., 15:06 Raziel »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #534 : 13. Siječanj, 2012., 15:05 »
NE SPOMINJI DAVOROVO PREZIME UZALUD;;;; IZBRIŠI PRIJE NEGO TI DOĐE SMS

al da rulalo bi. beli.  :(

*

Raziel

• *
  • 7
  • A jok, ti si!
« Odgovori #535 : 13. Siječanj, 2012., 15:06 »
gle, lik mi mora bit zahvalan. zbog mene se zove tak kak se zove

« Odgovori #536 : 13. Siječanj, 2012., 15:36 »
 :fpalm: sad još čekam da mi babić počme prigovarati jer sam napisa da ne jebe. Ali neće jer nije uvredljiva plačipičkica ko neki. Recenzija je baš bila napisana u duhu dobre volje i šaljivosti, ne znam zašto bi je iko shvatija drugačije.

Što se tiče ovih MESSI usporedbi, ne možeš uspoređivati mali i veliki nogomet, niti svoju igru usporediti s bilo čijom na ovoj planeti. Koliko si sranja izmislija i u koje analize počeja ulaziti radi pola jebene ocjene, ja stvarno ne znam kakvog to smisla ima. Osim narušavanja integriteta ovog veselog nogometa i zabave, radi svog glupog ega. Lol. Dobro. Eto, bravo.

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #537 : 13. Siječanj, 2012., 15:38 »
Biveru, svhatio si ovo malo preozbiljno :wildboy: Ono, NOGAČ S EKIPOM ;))) VAŽNO ;))))) :fpalm:

« Odgovori #538 : 13. Siječanj, 2012., 15:44 »
Sreća, mir, ljubav, veselje. =)
To je naš Mario! =)

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #539 : 13. Siječanj, 2012., 15:51 »
isprva sam bio uvrijeđen jer si baš ono mućki lagao, ali poslije sam se smijao mom trolanju tebe jer sam vidio koliko su tvoje floskule jadne i patetične. naime, ti kažeš da sam pričao sranja a ja u cijeloj temi na 5 stranica nisam vidio niti jedan tvoj inteligentni pobijajući post. baš ono ništa. stavljao si messi videje i pričao gluposti caps lockom što mi govori kako sam u pravu i ti to znaš.

inače, kaj se tiče veselosti nogometa, on će meni uvijek bit zabavan i upravo ga sve to čini zanimljivim. jebote, ak se netko ponaša ko jebena plačipićka to ste svi vi koji bi se odmah tukli kad vam se neš kaže (grga, hazz, mustać). ono, reci mi jebem ti boga biver zake si sjebao to i to. nemoj igrat ko da te boli kurac kad pogriješiš jer mi se ne da davat 30 kuna za kamilicu u kojoj nikog nije briga kaj smo primili 3 gola u dve minute. to nije zabavno, zabavno se natjecat i pobjeđivat.

i zato ću uvijek skočit na ovakve stvari jer naime, mene jest briga kad netko laže o mojoj igri.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9