HCL.HR

Nogač! Volume 4

• 1845 Odgovora
  • 137646 Hitova
*

duksy

• 6295
    • hcl
Odg: Nogač! Volume 4
« Odgovori #540 : 13. Siječanj, 2012., 15:53 »
jer njega nije briga  :ave: :ave: :ave:

« Odgovori #541 : 13. Siječanj, 2012., 15:55 »
Realno, oba su jednako retardirani. Ono, stvarno mislim da Smaug bolje igra čisto zato jer je veća atleta od Bivera. Mislim, škrbavi početnički nogomet, koliko VIZIONARSKI PASOVI,,, mogu biti cjenjeni i važni u globalu, u tekmi gdje se u principu do lopte i akcija stiže jedino na račun trčanja. S druge strane, sve se postiže na račun izgubljenih lopti, OSIM AKO niste razvili neki neviđeni skil u zadnje vrijeme, pa imate akcije i sve. :wildboy: A niste dakako. :kava:
Zato po sveukupnoj korisnosti prosječni biver= prosječni smaug. Dakle tu ste 1:1,2 zato jer je smaug ipak bolji :wildboy: :hiha:

A šta se tiče rasprave, e nezz. Biver je glup jer ono, BITNO, HNJJ,,, a smaug je smeće jer stvarno jest očigledno da se dosta pripremao da bi se ovako ispod pojasa izrugao Bivera. Znate onu, možete prepoznati kakav je čovjek prema tomu kako se ponaša prema poraženom neprijatelju, ha? :hiha2: :hiha: U svakom slučaju, dvoboj dvoje umišljenih ega. Zapisat ću to u svoju sociološku bilježnicu. :kava:

Uglavnom, debakl, mislim da je HCL nogomet izgubio mnogo reputacije radi smauga i beevera ovim. :fpalm:

« Odgovori #542 : 13. Siječanj, 2012., 15:58 »
Taman sam to napisa bija, pa si me ti preteka (duje)  :hihi:

Moremo raspravljati pet stranica koliko si ti lopti izgubija, ili kako je tvoja momčad svaki put kad si ti bija u napadu primila gol, ili kako si sam pred golom poša dodati vedadu i promašija, ili kako nisi u stanju igrati i obranu i napad što je bitno za mali nogomet... ti ćeš tvrditi da je tvoja igra TOP IGRA, meni je prosječna i to je to. Nikakve laži I NAPAĆENI NAROD.

Ali nećemo raspravljati. Jer nemamo 12 godina.

@vanja ne seri lol

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #543 : 13. Siječanj, 2012., 15:58 »
savršena analiza.  :wildboy:

@smaug

eto, opet ne kužiš. nemam ja problema što si ti napisao da loše igram, nego ti je i vanja posvjedočio da si baš ono čekao priliku da me osvetnički napadneš. ono, to me smetalo. sve ostalo gg. pa i grga je miljon puta napisao da sam igrao loše, ali u njegovom pisanju nisam osjetio lošu namjeru.
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj, 2012., 16:00 beaver hunter »

« Odgovori #544 : 13. Siječanj, 2012., 16:00 »
Kako da ja tebi objasnim da stvarno mislim da si bija loš sinoć KAKO

iako sam ti da 4.5 iz provokacije, jer ti je realna ocjena 5, nisam zna da će to imati IMPAKT na tvoj život

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #545 : 13. Siječanj, 2012., 16:02 »
odao te ton poruke, ismijavanje i ludi humor.

« Odgovori #546 : 13. Siječanj, 2012., 16:05 »
 :fpalm:

Problem je u tome što misliš da ja imam potrebu za osvetom jer si ti meni nešto napravija. Ali ja tvoje simpatične pokušaje provokacije SMAUG NE ZNA IGRATI E nisam uopće shvatija tako debilno ko ti sad. Niti sam mislija da ti to radiš iz pakosti. Ne znam kojeg si vraga uživljen toliko.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #547 : 13. Siječanj, 2012., 17:40 »
tomac.

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #548 : 13. Siječanj, 2012., 19:10 »
briem da toliko silujete igru i jedan tako lijep sport da to nisu istine

*

des3iny

• 1387
  • xD xD xD
« Odgovori #549 : 13. Siječanj, 2012., 19:35 »
dođi i vidi :)

« Odgovori #550 : 13. Siječanj, 2012., 21:31 »
di vi igrate da vas idem gledat? :D

« Odgovori #551 : 13. Siječanj, 2012., 21:54 »
Ne kužim te biveru. :wildboy:
Previše guzobolje iskazuješ. Smauga smo zajebavali da je loš, a na moj se račun svi sprdamo i na forumu i na fudbalu pa ne cmizdrim UROTA,,,, SVI ME ŠIKANIRAJU ;_;_;_;
Shvati zajebanciju kao takvu, a i iskoristi neku kritiku za motivaciju. Nabeefaj kondiciju, recimo. Meni su svi (uglavnom s pravom) srali da trebam više gledat oko sebe i naročito za šut pa sam jučer mnogo više dodavao i šutao nego inače, čak i forsao mjestimično pa sam pokušavao dodat i kad nije bilo ni mjesto ni vrijeme, no eto, baby steps. I ono, manje seri svima. Raspadali ste se igrom i moralom, a tvoje vajnanje nije pomoglo; samo si dizao tenzije zbog čeg je Hazz onako puko. :wildboy:

Smaug ima kristalnu kuglu il nešto. :wildboy: Gledo sam jutub klipiće c ronalda i neke druge preko praznika da vidim koje bi finte mogo uvježbat i uvrstit u repertoar. Planirao sam i kako poradit na tehnici i dodiru iz prve kad mi jedan frend vrati loptu. Kad ću pak uspjet stupit u kontakt s njim je druga priča. :wildboy:
Osim tog, smatram da sam dobio previsoku ocjenu. Skrivio sam jedan gol, krivo dodao milijardu puta i općenito bio derpav. Ona 4 gola u 3 minute su pala kad sam bio na golu. :wildboy:

Ugl, kaj sam htio reć, biveru, je da ne znam kak ti shvaćaš ovaj fudbal. Meni je gušt + volim izazove. Motivira me da se dovedem u formu zbog čega više gotovo nikad ne idem liftom neg trčim 7 katova (i gore i dolje) te planiram trčat vani kad zatopli i vježbat tehniku kad mi frend vrati loptu. Plus kompetativan sam i imam ogroman ego pa želim bit bolji od Hazza. :hiha:

Nabrijan na sljedeći tjedan.
U ponedjeljak ću znat jel mogu. Najvjerojatnije ću moć. Javim.

@kmarkecGamer
Trnje. Blizu autobusnog.

*

Ben

• *
  • 67
« Odgovori #552 : 13. Siječanj, 2012., 23:53 »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah