Ne kužim te biveru.

Previše guzobolje iskazuješ. Smauga smo zajebavali da je loš, a na moj se račun svi sprdamo i na forumu i na fudbalu pa ne cmizdrim UROTA,,,, SVI ME ŠIKANIRAJU ;_;_;_;
Shvati zajebanciju kao takvu, a i iskoristi neku kritiku za motivaciju. Nabeefaj kondiciju, recimo. Meni su svi (uglavnom s pravom) srali da trebam više gledat oko sebe i naročito za šut pa sam jučer mnogo više dodavao i šutao nego inače, čak i forsao mjestimično pa sam pokušavao dodat i kad nije bilo ni mjesto ni vrijeme, no eto, baby steps. I ono, manje seri svima. Raspadali ste se igrom i moralom, a tvoje vajnanje nije pomoglo; samo si dizao tenzije zbog čeg je Hazz onako puko.

Smaug ima kristalnu kuglu il nešto.

Gledo sam jutub klipiće c ronalda i neke druge preko praznika da vidim koje bi finte mogo uvježbat i uvrstit u repertoar. Planirao sam i kako poradit na tehnici i dodiru iz prve kad mi jedan frend vrati loptu. Kad ću pak uspjet stupit u kontakt s njim je druga priča.

Osim tog, smatram da sam dobio previsoku ocjenu. Skrivio sam jedan gol, krivo dodao milijardu puta i općenito bio derpav. Ona 4 gola u 3 minute su pala kad sam bio na golu.

Ugl, kaj sam htio reć, biveru, je da ne znam kak ti shvaćaš ovaj fudbal. Meni je gušt + volim izazove. Motivira me da se dovedem u formu zbog čega više gotovo nikad ne idem liftom neg trčim 7 katova (i gore i dolje) te planiram trčat vani kad zatopli i vježbat tehniku kad mi frend vrati loptu. Plus kompetativan sam i imam ogroman ego pa želim bit bolji od Hazza.

Nabrijan na sljedeći tjedan.
U ponedjeljak ću znat jel mogu. Najvjerojatnije ću moć. Javim.
@kmarkecGamer
Trnje. Blizu autobusnog.