RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Erm.. Kupio frend u Španjolskoj Absinth sa 85%, bio ja s njim. Žena na blagajni nas čudno gledala. Naravno, sad ta boca stoji kod frenda u vitrini s ostalim suvenirima..
A jesam kitu cijeli, dijelili smo recimo na nas 5-tero...
Ma X je gengsta, to mu je od prodaju droge :dancing:
medenica Imam frenda iz medulina koji samo priča o istarskoj medenici, idem iduće ljeto do njega asmo da to probama btw X, od kud ti lova za 10-15 vodki u disku, recimo 10 x 15... ono 150 kn sam za vodke... a ako ih piješ 15 onda je to 225 knPlus upad i ostala sranja300 kn po izlasku :?
to je niš, ja recimo uz cugu volim si i pesmice naručit, pa dernem cca 3x neku cajku pesmu koja mi owna trenutno i onda sam vesel
to je niš, ja recimo uz cugu volim si i pesmice naručit, pa dernem cca 3x neku cajku pesmu
Citat: IvI @ IvI |_| ¨|¨ - 20. Rujan, 2006., 20:04to je niš, ja recimo uz cugu volim si i pesmice naručit, pa dernem cca 3x neku cajku pesmu koja mi owna trenutno i onda sam vesel a zračna gitara...ne? :)
Citat: IvI @ IvI |_| ¨|¨ - 20. Rujan, 2006., 20:04to je niš, ja recimo uz cugu volim si i pesmice naručit, pa dernem cca 3x neku cajku pesmu A inace ne? :tired: