a kaj ću ić i posuđivat pare od nekog kad na kraju nemam ni kaj upisat 
mogu se jebat 
možda mi samo švedski ostane 
možda 
lijen si ko guzica.

prestani plakat, sam si si kriv i pokreni se. znam dečka koji je rano u životu izgubio majku, otac mu nikad neće osvojit nagradu "father of the year" nagradu, al eto, dečko je završio gimnaziju, radi već par godina, stigne jebat, izlazit, brinut se za mlađu braću. sad je bio na prijemnom za politologiju, ne znam kak je prošlo, ali se nadam da je uspio upast.
još samo jednom reci da ti život saka ili da nemaš sreće i lupit ću te. od staraca si otišao prije dosta mjeseci. umjesto da si išao po gaming sajmovima i drkao kitu, oplakivao svoju nesreću, mogao si pregrmit, i radit kao konobar gdje god si trebao radit. grga ti je uvijek izlazio ususret, nudio ti je da otuširaš kod njega. trebao si imat tri komada odjeće. jednog na sebi, jednog spremnog i jednog na pranju. valjda znaš umočit majicu u lavor pun vode i praška i oribat majicu kao što su to radili naši stari.
uz to, mogao si bit manje alternativan i ošišat tu nepraktično dugu i smrdljivu kosu pa se možda i ne bi činilo da ju nisi oprao tjedan dana, kad ju stvarno nisi oprao jedan dan.
daj se pokreni, pregrmi neke stvari u životu sada, da ti bude bolje sutra.

i fala još jednom na kuruzi...