i zauvijek će ostati misterija što se s njim desilo.
hihihihi

prvi sajt mi je isto bio gameplay.hr i to ono taman taman kad se otvorio, imao sam neki besni nick i onda pošto sam bio jako retajan i tak to sve sam bubnio metalguyx , kako je jednim djelom i danas, bio sam aktivan i otvaro neke topike koji se dan danas drže tamo , valjda, neidem više , gay je. I tak, krenio sam spamat tamo, dobio 2 bena, neš zbog sovanja matere itd.
e sad, bilo je tu više sajtova kojih sam posječivao ali ne dugo, h2clan, crogamers (to sam s HSom radio neš) , etc.
drugi je bio poznato nepoznati CroXteam koji je otvorio seljober Felix (haxxxor) i Exi (Eximator) , pitaj boga di su sada ovaj felix ne neke okro i pobjego negdije :kingmortal: , a exi negdije na nekom faksu valjda ili u čuzi, ugl. tako kad sam došao postao sam admin i bila je super ekipa, stvarno je bilo dobro i zabavno tamo, onda sam ja (tako se sumlja, nevjerujem ni ja al možda jesam) ostavio kod nekog password kad sam bio na kompu i taj je ušao i sve pobrisao ili ga je neko haknio... šokovi :tired:
treći je bio Infected Database sajt koji je danas izgubljen negdije ko zna gdije, a vodio ga je jedan dobar frend of mine iz Šwedske , ugl. kako sam bio dosta nabrijan na to prije 4 god sam i učio o tom hakanju 2 god. samo nisam to previše pokazivao drugima itak...

četvrti je ovaj, došao sam ovdije, neznam ni ja kako, zaboravio sam, preko nekog... Ugl. vamo je sve super, dobra ekipa i tak, ovdije sam imao najjače ekscese, tu su se moje traume iz života jedno vrijeme izražavale, onda je ovo mjesto postalo malo monotono i svi su zabrijali na neka pravila jaka i postajao jako gamerski uredan forum , e onda je meni puklo i obriso sam acc, prošlo je neznam ni ja koliko mjeseci , vratio sam se i od tad je sve gg i danas je gg i nadam se da će ostat ovako i da će se ovaj site i forum još više razvijat jer dečki su dobri i trude se jako , gz