HCL.HR

Seminari

• 30 Odgovora
  • 5124 Hitova
Odg: Seminari
« Odgovori #15 : 28. Studeni, 2009., 12:11 »
Ne znam, meni su malo gej za sada, jer nam dadu nekakv članak iz knjige i da izvučemo iz toga najbitnije. JEJ. :solidus:

Al na sociologiji mi doduše pwna, jer kao, treba se nekakvo pitanje postaviti tipa "podržava te li gej brakove u sklopu devijantnog ponašanja bla bla x[" pa uvijek bude neka zanimljiva rasprava i neka mrtva kurva koju bi nožon bana jer uvik spomene kako je ona gledala Zeigaist i kako sve zna. :(

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #16 : 28. Studeni, 2009., 14:01 »
Ja imam za seminarski: web 2.0 i google

Jebeno.
Ja s urednikom i još jednim frendom imam grupni seminar "Instalacija WordPressa i administracija"...će da rula svemir seminar....će da bude - sveminar.  :hiha:

Ne znam.  :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #17 : 28. Studeni, 2009., 14:15 »
 :ave: :ave:

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #18 : 28. Studeni, 2009., 15:05 »
Ne znam, meni su malo gej za sada, jer nam dadu nekakv članak iz knjige i da izvučemo iz toga najbitnije. JEJ. :solidus:

Al na sociologiji mi doduše pwna, jer kao, treba se nekakvo pitanje postaviti tipa "podržava te li gej brakove u sklopu devijantnog ponašanja bla bla x[" pa uvijek bude neka zanimljiva rasprava i neka mrtva kurva koju bi nožon bana jer uvik spomene kako je ona gledala Zeigaist i kako sve zna. :(

NOŽON :hiha:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #19 : 28. Studeni, 2009., 15:06 »
ček, jel ona stvarno spoinje zeigheist il si to ovako reko? :(

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #20 : 28. Studeni, 2009., 15:25 »
Bar nismo gledali zeigheist na socijalnoj filozofiji. Doduše, nisam bio na predavanju kad su pustili prvi dio  :tired:

« Odgovori #21 : 28. Studeni, 2009., 17:13 »
Ozbiljno, ZEIGAIST1111 i onda govori kao "Kak ljudi mogu biti tako glupi, istina im je pred očima, a oni to ne žele prihvatziti11"
I još neki dokumentarac sam upamtio, novi ovaj "Religilus" ili nekako tako :( kao kako PWNA GLUPE LJUDE LOL :D ;)

Reću joj da baci nešto pod muda drugi put, ionako se uvik svađam s njom. :wildboy:

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #22 : 28. Studeni, 2009., 17:21 »
reci joj da se baci nekom za pod muda... ;)

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #23 : 28. Studeni, 2009., 17:33 »
 #-o

*

--HS--

• 875
  • :tired:
« Odgovori #24 : 28. Studeni, 2009., 20:33 »
Dobro je dok za seminar ne dobis temu.: Proračun i fizikalni model nagibnog vlaka, pri smanjenju kuta nagiba na tračnicama s 2 stupnja na jedan. :mrs:

Najbolja tema ikad  :tired: Bar je konkretna i to bi lako mogao raditi kad se zaposliš, dobro možda ti ne, ali ja bih rado te stvari znao radit  :hiha:

Ne znam, meni su seminari zakon, pogotovo na mom faksu  :wildboy:

a cuj , to je frend dobio, i naravno pao je. Mislim to je tema za tvoj faks a ne za nas , ovo je samo jedan u nizu . Recimo imas dosta da radis algoritme nekakve kompresije, i tak to . Onak gro matematike, koju uopce ne kuzis :). Najbolje je dobit web 2.0 i ajd bok .

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #25 : 28. Studeni, 2009., 20:55 »
odo bacit nešt pod muda, subota je. ajd bok. pozz  ;)

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #26 : 29. Studeni, 2009., 00:53 »
I još neki dokumentarac sam upamtio, novi ovaj "Religilus" ili nekako tako :( kao kako PWNA GLUPE LJUDE LOL :D ;)

Religulous, i owna

Bill Maher <3

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #27 : 29. Studeni, 2009., 00:57 »
+1

Forsa beskonačno. Al duhovit majku mu.

I da, Ixy..eto zaš je cajtgajst zlo smeće odvratno. :wildboy:

« Odgovori #28 : 29. Studeni, 2009., 02:57 »
Reko mi frend da forsa i ismijava samo uživljenike.
Onak. Ako je to teško i nešto dokazuje, onda ne znam. :wildboy: Al da može biti smijeh, da.

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #29 : 29. Studeni, 2009., 03:08 »
Kad tako kažeš zvuči kao da oni koji nisu uživljenici imaju šta pametnije za reći

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9