RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: black_out - 04. Srpanj, 2013., 19:16Citat: [proGABBEing] Gero - 04. Srpanj, 2013., 19:14al asu budi realan. HIPERIJON. to je baš ona incal american gods šabanska ekipa.Pae. Stvar je u tome da sam ja dio te ekipe i onda branim svoje.Bar bi ti trebao imati razumijevanja kad je to u pitanju.koja sam ja ekipica, što branim?cilj je konačno oslobođenje, dakle ne voljenje ničega.
Citat: [proGABBEing] Gero - 04. Srpanj, 2013., 19:14al asu budi realan. HIPERIJON. to je baš ona incal american gods šabanska ekipa.Pae. Stvar je u tome da sam ja dio te ekipe i onda branim svoje.Bar bi ti trebao imati razumijevanja kad je to u pitanju.
al asu budi realan. HIPERIJON. to je baš ona incal american gods šabanska ekipa.
@SmaugNe ozbiljno, čim središ ispite i ostala smeća odmah uzmi to.Čak i Endymione moraš, koliki god smor bili.Savršeno za ljeto, neće ti uopće biti žao što si potrošio vrijeme na to umjesto DRUŽENJA i KUPANJA. xDD
Vjerojatno ću pokušati opet kad dovršim Vrh bogova, koji baš dosta rula zasad ( na drugoj knjizi sam trenutno ).