HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223733 Hitova
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1020 : 03. Svibanj, 2010., 11:12 »
 :hihi:

GORIČEMO U PAKLU!

*

juli

• n00b
  • 0
  • <3
« Odgovori #1021 : 03. Svibanj, 2010., 11:26 »
 :ave:

« Odgovori #1022 : 04. Svibanj, 2010., 07:53 »
Imao sam valjda najatmosferičniji sad ikad :wildboy: Mislim, teško ću opisati, ali ono, kad sam se probudio bio sam WOW11, znam da niko neće pročitati al ipak oću negdje zapisati. Hvala :wildboy:

U biti, nastavak nekog sna je bio, ka da ogromno more nekakve kisaline ide prema ogromnom gradu sa zidinama, i ono, pali kao sve živo. Al kako je to dobra scena bila, nešto tipa iz onog trailera za onaj film 2012  :wildboy:
I sad, kao, to prođe i mrak je, nije niti hladno, niti toplo, magla negdje do ramena, nema zvjezda, nema mjeseca, nema vjetra, ono, prazno sve, i ulazi u KADAR neka žena i prolazi prstima kroz tu maglicu, gleda ljude, specijalce kako trče, reflektore ( nema svjetla nigdje, jel ), agregate za te reflektore, šefove agencija i važne ljude kako trče u helikoptere i ona počne govor. Izgledala je, u biti vjerojatno i je bila Scully iz Dosijea-X.
Pogleda u ruševinu zgrade, izgleda kao obris te zgrade, poluporzirno je i vide se reflektori kroz nju. Puhne jako prema njoj i kako je to sve jako krhko, prozori jednostavno se pretvore u pepel nekakv :wildboy:
I onda započne govor nekakav, kao da govori nekome POVIJEST što se dešavalo
"Nakon vatrene trgovine ( to je kao, ta kiselina ;( ) započelo je doba hladnog sajma ( jer kao, sve je bilo tu, ali nije bilo ljudi ). Stvari će se promijeniti od sada.
Policija polako preuzima kontrolu, mada moram reći da si je Google previše počeo dopuštati" i tu je kao scena kako 3-4 google robota hvataju nekakvog "zločinca" radi nekakve krađe i ubiju ga u nekoj uličici kraj razbijenog auta :wildboy:
"Kako god, trebamo se vratiti u Europu, novi sukob izbija oko Mosta, do sada je Dani sigurno uspio skupiti dovoljno novaca s Bizantom za nastavak našeg djelovanja" i ono kao, zadnja misao mi kroz glavu prođe da grade nekakav vremenski stroj i kako je sjeban taj svijet i štajaznam, probudim se.
Mislim, sve je bilo kao snimano, iz 3. lica, koliko god radnji se dešavalo nije bilo NAPETO i užurbano, samo eto.. promatrao se ;(
Tako je rulalo da ono, ne mogu opisati. :wildboy:

I da, čitavo je vrijeme bila nekako ovakva muzikica, doduše, bez toliko klavira, više ovaj GUDAČKI instrument i ton koji se pojavljuje npr tamo oko 2.05.
Rulalo je :wildboy:
« Zadnja izmjena: 04. Svibanj, 2010., 08:01 depresija »

« Odgovori #1023 : 04. Svibanj, 2010., 07:55 »
Pročitao.

« Odgovori #1024 : 04. Svibanj, 2010., 07:59 »
Sad opet, al upali muzikicu koju sam linkao.

I hvala.

heh3 :wildboy:

« Odgovori #1025 : 04. Svibanj, 2010., 08:01 »
Poslušao sam samo par sekundi, nemrem skroblat'.  :(

« Odgovori #1026 : 04. Svibanj, 2010., 08:02 »
Gade. :wildboy:

Al ok. :ementaler: Ja sam miran sad.

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #1027 : 04. Svibanj, 2010., 08:24 »
poetičan si vanja.  :ementaler:

« Odgovori #1028 : 04. Svibanj, 2010., 08:32 »
Učinilo mi se da piše patetičan.  :hihi:

:wildboy: <4

« Odgovori #1029 : 04. Svibanj, 2010., 08:52 »
Sanjao sam da umirem i ako hoću živjeti trebam pojest neku svetu palačinku.I kao stara mi radi palačinku par mjeseci ,mora bit savršena i odnese je u crkvu posvetit i sve super svi sretni ja ću živjeti,i kako je palačinka bila dosta velika i  kad sam je progutao zagrcnem se,zastane mi u grlu,ugušim se i umrem.

:wildboy:

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #1030 : 06. Svibanj, 2010., 06:37 »
Sanjao sam da su mi se zanoktice vratile na nožnim palcima.

grozno je bilo. užasno. :( :(

*

Qupo

• *
  • 52
« Odgovori #1031 : 06. Svibanj, 2010., 09:52 »
Ja neku prezgodnu žemsku koja gazi po mrtvim štakorima na nekoj riječnoj obali.  :(

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #1032 : 06. Svibanj, 2010., 16:51 »
ane :( izgleda da sam nekompetentan čak i u rezanji noktiju na nogama  :wildboy:

trebali bi osnovat klub neki.

NOKTATI npr  :ementaler:

« Odgovori #1033 : 06. Svibanj, 2010., 23:54 »
Rikavam već 30 min na vaše snove.  :ave: :ave:

« Odgovori #1034 : 07. Svibanj, 2010., 00:19 »
Joj ja sanjo da sam dobio nvi PC i igram GTA 4,

aj oće li mi iko posudit 400 kuna treba mi za novi pc,gdje su te dobre duše :ave:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9