bio sam u posjetu nekim rođacima, i ono, neko mega okuplanje sve poznate i nepoznate familije. Okupljanje je bilo u nekoj mega ogromnoj pilani, i tamo su svi radili nekakve torte, kolače, ukrase, neki kurac... Pitam strica zašto to svi rade, on kaže "pa sestrična ti se udaje". Iduća scena, svi na nekom proplanku, kao u američkim filmovima, stolice, stoji svećenik, dolazi mlada, i svećenik sad govori "dilberte dali uzimaš senku za ženu" (da, imena se ne sjećam), kad odjednom neka žena se počne derat "MOSTAR NAPADAJU DRVEĆA, BJEŽTE KO MOŽE!!!". Svi kao wtf, i vidiš kako se odjednom u pozadini tog proplanka počinju micati drva i penju se jedno po drugom, i lagano metar po metar oživljavaju i dolaze prema nama.
Nastaje opći metež, svi bježe, padaju, popikavaju se, i neke budale počnu bježat na krivu stranu, prema zelenilu, i odjednom paf, zgrabe ih drveća, ja pokušavam ostat mirne glave i tražim betonske površine, izbjegavam prirodu, vrtove i slično... I nekako se dokopam nekog trga, ok, okolo nigdje nema ničega, i sad smišljam šta ću, jer će drva još malo biti tu, kad odjednom...
Uletava ogromni kamion, onako juri valjda pecto na sat po ulicama i zaustavlja se 2 metra od mene, i iz njega izlazi čelavi Karlo sa sunčanim naočalama, ogromnom lumberjack bradom i lulom. Ja govorim kao da je došao u zadnji čas, da krenemo bježat negdje u kamionu, sav uplašen, a on me pokušava smirit i kaže da su sve smislili. Odjednom iz kamiona izlaze grga i moj bratić s ogromnim motornim pilama.
Iduća scena je kako drva dolaze a mi se zaletavamo s pilama i onako probijamo se između njih i sakatimo ih sve, kamera se vrti u krug za milijun stupnjeva, sve se trese, opći kaos... Tu mi je sad malo mutno, al uglavnom iduće čega se sjećam je da karlo uzima kamion i probija se s njim kroz sva moguća drveća te dolazi do podnožja šuma, u kojoj se nekako nalazi još 1 kamion, zaletavaju se 1 u drugog i slijedi ogromni prasak, i odjednom se sva drva sruše na pod i prestanu bit zla... Ispada da je karlo ubio vođu drva koji se nalazio u drugom kamionu a u biti je bio neki zli čiča (izgledom i oblekom podsjeća na farmera) koji je izmislio virus koji oživljava drva i sve ih stavlja pod njegovu kontrolu