HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223858 Hitova
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #855 : 23. Studeni, 2009., 22:53 »
kako se mogu zahvaliti našim herojima? dajte neki prijedlog i vidjet ću što se tu da učiniti

Nemoj ostvarivat svoje snove. ;D

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #856 : 23. Studeni, 2009., 22:53 »
kako se mogu zahvaliti našim herojima? dajte neki prijedlog i vidjet ću što se tu da učiniti

Prvo šta m pada na pamet je golotinja. U raznim oblicima. :wildboy:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #857 : 27. Studeni, 2009., 13:50 »
Sanjao sam da sam se razbolio i dobio temperaturu 39 i nisam mogao ići Vanji na rođendan. Onda sam počeo udarat glavom od zid, probudio se i krv mi je počela ić iz nosa. Uspio sam spojiti san i stvarnost. jej. :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #858 : 27. Studeni, 2009., 14:28 »
sanjao sam isuse :ave:

prvo sam trebo kupit bilježnicu, al sam otišo ju kupit gol. i sad šetam se po kvartu, kurac mi se digo, al imam neki jastuk mali da ga prekrijem. i da ću uć u konzum, al tamo me ljudi znaju i neugodno mi uć, pa odem u papirnicu do. al kad sam ušo sam bacio jastuk i počeo drkat koda je to skroz normačlno, pričajući sa ženom jel ima bilježnicu. njima je naravno bilo jako neudgodno, pa su me zamolile da izađem i prestanem drkaz u nejnom dućanu.

onda sam krenuo do druge papirnice, isto drkajuć, al je ona bila zatvorena. i sad krećem prema konzumu, al sam najedanput obućen. kod konzuma se održavo neki seminar o bojanju zidova, di je tip pričo neku povjesnu anegdotu kak je ovaj stavljo boju na svježu žbuku debljine ove i ove, dosta sam to razradio u snu, sad se ne sjećam. i dok sam to slušo (ležo sam na nekoj ležaljci za plažu) je došo jedan od ličioca, i otkopćo mi jaknu i primio me za škembi i reko da nije nikad prije vidio škembu. meni je postalo jako neugodno pa sam otišo u konzum. dalje se ne sjećam.

« Odgovori #859 : 27. Studeni, 2009., 14:53 »
 :ave: :ave: :hihi:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #860 : 27. Studeni, 2009., 15:33 »
 :hihi:

genijalni su mi ti sa rendom hrpom gluposti :ave:

*

poison_ivy

• n00b
  • 0
  • Here while doin' the dishes.
« Odgovori #861 : 27. Studeni, 2009., 17:02 »
nisam sanjala pecto godina već. odnosno, nikad se ne sjećam snova  :wildboy:

« Odgovori #862 : 27. Studeni, 2009., 17:34 »
Od kada su bile one priče o lucidnim snovima, sljedim Lukine upute sa gledanjem u dlan i zapisivanjem snova. Snovi su mi postali puno intenzivniji, detaljniji a i u jednom trenutku sam postao svjestan da sanjam. Ali sam se iz nekog razloga odmah probudio. Ugl, fora je. Posebno kada se ujutro (ili kada već) probudim, a na papirima zapisane stvari kojih se skoro ni ne sjećam.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #863 : 28. Studeni, 2009., 11:43 »
Najjače mi je kad se ujutro probudiš i onako polusnen ležiš i razmišljaš o nečemu a kak ti se oči sklapaju tak počinješ
sanjati ono o čemu si razmišljao.

*

X-Plosiv

• 6407
  • Osebujan osobnjak
    • HCL.hr
« Odgovori #864 : 28. Studeni, 2009., 12:26 »
Od kada su bile one priče o lucidnim snovima, sljedim Lukine upute sa gledanjem u dlan i zapisivanjem snova. Snovi su mi postali puno intenzivniji, detaljniji a i u jednom trenutku sam postao svjestan da sanjam. Ali sam se iz nekog razloga odmah probudio. Ugl, fora je. Posebno kada se ujutro (ili kada već) probudim, a na papirima zapisane stvari kojih se skoro ni ne sjećam.

mogu vidjeti taj post ili link? zanima me  :kava:

« Odgovori #865 : 28. Studeni, 2009., 12:43 »
Ne mere. :kava:

*

juli

• n00b
  • 0
  • <3
« Odgovori #867 : 29. Studeni, 2009., 15:26 »
sanjala sam

počinjem se raspadati, nokti mi otpadaju i zubi i tako se po malo. odlazim doktoru i on kaže. operirat ćemo te, ali moramo te svezati za operacijski stol. ja ptam zašto. on kaže jer će užasno boljeti. onda sam rekla neću i otišla se šetat po gradu. raspala sam se.

*

Illidan

• 2748
  • DECKI LOL
    • Hrvatska Cyber Liga
« Odgovori #868 : 29. Studeni, 2009., 16:23 »
bio sam u posjetu nekim rođacima, i ono, neko mega okuplanje sve poznate i nepoznate familije. Okupljanje je bilo u nekoj mega ogromnoj pilani, i tamo su svi radili nekakve torte, kolače, ukrase, neki kurac... Pitam strica zašto to svi rade, on kaže "pa sestrična ti se udaje". Iduća scena, svi na nekom proplanku, kao u američkim filmovima, stolice, stoji svećenik, dolazi mlada, i svećenik sad govori "dilberte dali uzimaš senku za ženu" (da, imena se ne sjećam), kad odjednom neka žena se počne derat "MOSTAR NAPADAJU DRVEĆA, BJEŽTE KO MOŽE!!!". Svi kao wtf, i vidiš kako se odjednom u pozadini tog proplanka počinju micati drva i penju se jedno po drugom, i lagano metar po metar oživljavaju i dolaze prema nama.
Nastaje opći metež, svi bježe, padaju, popikavaju se, i neke budale počnu bježat na krivu stranu, prema zelenilu, i odjednom paf, zgrabe ih drveća, ja pokušavam ostat mirne glave i tražim betonske površine, izbjegavam prirodu, vrtove i slično... I nekako se dokopam nekog trga, ok, okolo nigdje nema ničega, i sad smišljam šta ću, jer će drva još malo biti tu, kad odjednom...
Uletava ogromni kamion, onako juri valjda pecto na sat po ulicama i zaustavlja se 2 metra od mene, i iz njega izlazi čelavi Karlo sa sunčanim naočalama, ogromnom lumberjack bradom i lulom. Ja govorim kao da je došao u zadnji čas, da krenemo bježat negdje u kamionu, sav uplašen, a on me pokušava smirit i kaže da su sve smislili. Odjednom iz kamiona izlaze grga i moj bratić s ogromnim motornim pilama.
Iduća scena je kako drva dolaze a mi se zaletavamo s pilama i onako probijamo se između njih i sakatimo ih sve, kamera se vrti u krug za milijun stupnjeva, sve se trese, opći kaos... Tu mi je sad malo mutno, al uglavnom iduće čega se sjećam je da karlo uzima kamion i probija se s njim kroz sva moguća drveća te dolazi do podnožja šuma, u kojoj se nekako nalazi još 1 kamion, zaletavaju se 1 u drugog i slijedi ogromni prasak, i odjednom se sva drva sruše na pod i prestanu bit zla... Ispada da je karlo ubio vođu drva koji se nalazio u drugom kamionu a u biti je bio neki zli čiča (izgledom i oblekom podsjeća na farmera) koji je izmislio virus koji oživljava drva i sve ih stavlja pod njegovu kontrolu

:hug

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #869 : 29. Studeni, 2009., 16:26 »
isuse savršen san :ave: :hug :hug :hug :hug :hug

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9