HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223906 Hitova
*

Zapi

• Gost
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #435 : 09. Prosinac, 2008., 10:26 »
E, sanjo sam da smo ja i frend bili kod mene u kupaoni, i bila je još moja stara, moja sestra i njena frendica..

i sad je bio neki "tulum", i tak, i neki ljudi su pred prozorom moje sobe srali, i onda smo im mi nešt srali, pa su počeli gađat prozor ciglama, tak da smo morali spustit rolete..

i onda smo se ja i frend obukli ko reperi i otišli u kupaonu, svi zajedno, i ja i on smo pjevali neku opaku repčugu njima, mi u kadi, oni ispred..al problem je bio što je tuš služio ko mikrofon samo kad je išla voda, a to nam je onda išlo u usta i nismo mogli repat  :loludara:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #436 : 09. Prosinac, 2008., 13:48 »
Jebote led, nešto stvarno nije u redu samnom....

Sanjao da mi je Ceca (!) došla s nekim tekstom od svoje nove pjesme, pročitala mi ga je i onda je bila full sretna jer ga je sama napisala. Počeo sam joj srat da "Kakve su ovo rime!?!? Sve je na infinitivnoj osnovi!! Ljubiti, gubiti, gledati, jebati!!". Onda je počela plakat pa su je moji suradnici morali tješiti.

Jebote.  :b_wildy:

:ave: :ave: :ave:

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #437 : 09. Prosinac, 2008., 15:40 »
aukurac  :hihi:
imeni su tako jebeni, prije 2 dana:

Bio sam na planini nekoj, iz nekog filma kojeg se ni nesječam sada, ugl. bio sam obučen u kimonu, i sjedio sam na vrhu planine, snjeg piči i tak to, ja neosječam hladnoću sjedim i razmišljam o vjetru, kad odjednom iza mene dođe Don Quijote noseći na leđima Sanadera i počne vikat, pomozi , pičke materine, ugl. ja krenem prema njima i planina se krene urušavat. Sljedeća scena sjedim ispred TV-a i gledam reklamu za HDZ , isusati  :b_ae:

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #438 : 09. Prosinac, 2008., 15:50 »
zašto lažeš :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #439 : 09. Prosinac, 2008., 16:14 »
word  :b_wildy:

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #440 : 09. Prosinac, 2008., 23:12 »
 :hihi: :b_wildy:

« Odgovori #441 : 10. Prosinac, 2008., 01:11 »
Ovo je predobro  :hihi: :hihi: :hihi:

*

CtHuLhU

• **
  • 374
  • KučKe mE mrZe,to ZnaČi Da WrijeDim.
« Odgovori #442 : 10. Prosinac, 2008., 16:43 »
Sanjao sam da sam s nekog balkona s frendom gledao kako neki lik ševi neku trebu nasred ulice,potpuno gol,i usput kupuje cigare u trafici, ono, koji kurac.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #443 : 10. Prosinac, 2008., 17:24 »
jel je to zbilja potrebno tak lagat

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #444 : 13. Prosinac, 2008., 15:36 »
Bila neka ženska zajebana, imala je mač i rekla da će me ubit i prvo mi oduzela ruke. I onda sam joj rekao da se smiri da ima vremena za ubit me. Rekla je da imam pravo, da ima još 30 sati, pa sam dobio svoje ruke natrag. I onda smo šetali i kad bi vidio nekog poznatog rekao bih: Pazi da te ne vidi jer će onda znat da si me ubila.  :b_ae: Na kraju su je vidili, ali ja sam tada shvatio da nisu obraćali pažnju na nju! Tada sam shvatio da vjerojatno sanjam i kad je već dobra ženska ću je izjebat. Onda sam je izjebo.  :syzygy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #445 : 13. Prosinac, 2008., 15:59 »
Bio sam s malom sisterkom u parkiću i nilo je još gro roditelja i djece..

I sad tam je bio klinac koji je maltretio tu djecu, nekad i seksualno..

i uzmem ja njega za noge i idem ga utipit u savi  :b_wildy: (živim blizu save)

i mali meni veli da mu se digo  :b_wildy: i to mi se ful zgadilo pa sam ga bacio na zemlju i onda smo ga ja i roditelji svi cipelarili  :b_wildy:

« Odgovori #446 : 13. Prosinac, 2008., 18:36 »
Jel ti dobra sestra?  :b_ae:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #447 : 13. Prosinac, 2008., 18:41 »
Puši kurac mater ti jebem idiotsku   :b_ljutko:

*

CtHuLhU

• **
  • 374
  • KučKe mE mrZe,to ZnaČi Da WrijeDim.
« Odgovori #448 : 13. Prosinac, 2008., 18:49 »
Jednom sam prilikom sanjao da je usred parka izgrađen neki ogromni toranj i da su u njemu Deftonesi imali koncert.

*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
« Odgovori #449 : 13. Prosinac, 2008., 18:51 »
ja sam sanja sinoć da sam ima bubnjeve na balkonu i da sam ih svira cilo vrime, onda sam u snu otiša leći, i probudija sam se iz sna i ono uzbuđen si mislim idem sad svirat bubnjeve, nakon 2 minute shvatim da je to bio samo san :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9