HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 224327 Hitova
*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #480 : 07. Siječanj, 2009., 10:33 »
Sanjao sam da me Weky dodao na msn i da me pitao da mu preporučim neku dobru knjigu za čitati, i malo me upilao i onda mi objasnio da ga je žena natjerala da mora čitati. :b_ae:

« Odgovori #481 : 07. Siječanj, 2009., 10:35 »
Sanjanje internet frendova.  :b_wildy:

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #482 : 07. Siječanj, 2009., 12:02 »
danas je bilo jebeno. Sanjao sam kako sam metalac i kako se vozem na motorčini ali po nekoj čudnoj cesti, nemam pojma, ugl. motorčina bruji, ja metalac, u ušima mi slušalice i piči pjesma "Nije lako bubamarcu , zum, zum, zum , bubamarinom muskarcu , zum..."  :wildboy: i to nekoliko puta zatim sam stao i sišao s motora da odem na benzinsku kupit cigare, kupio sam cigare i zapalio odmah na ini, tip mi je rekao da nesmijem pušit odvije, počeo sam se kurčit nešto, on je rekao da će me spićit ,šasijom (wtf?) po glavi, ja sam ga mrko pogledao i otišao na bike i probudio se  :(

eda  i da sam lucidni sanjar , sanjao bi kako izlazim na večeru s Lanom :2169:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #483 : 13. Siječanj, 2009., 09:35 »
lol, opet geek san. :geek:

Sanjao da mi se 55 rank i svi statsi u cod4 resetirali na početak. :b_wildy:

Idem ih sad odmah sejvat na stik ili cd.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #484 : 13. Siječanj, 2009., 12:13 »
Sanjo neki dan jako kul san, dobro režiran ;D

Dug san nije bitno sad, događa se u nekoj zgradi staroj u centru, one s dvorištem, lovim ja neku gubavu babu po zgrdi, ona mene ozljeđuje i tako..al hajlajt sna je bilo kad sam ja uskočio u jedan od tih velikih kontenjera punih vode, prekrivenih crnim najlonom..

ja skočim a nutra na tisuće trulih fetusa u vodi, ja se uspaničio, bacakam se, prelazim prek njih onako, to me dira po faci, smrdi, nemrem izać, propadam na dno, povraćam malo..u svakom slučaju gadno..

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #485 : 13. Siječanj, 2009., 14:35 »
Podsjećaš me na nekog  :D

Ja sanjam takve gluposti da je to jebeno zabrinjavajuće  :b_wildy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #486 : 13. Siječanj, 2009., 14:38 »
od tebe znam da je to kompliment  :mrgreen:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #487 : 13. Siječanj, 2009., 18:40 »
Malo prije sam spavao i sanjao da spavam (nije mi pvi put lol) i nadjednom kao neki glasovi/duhovi neznam ni sam šta, nemrem to objasnit, nešto crnoga, i počelo me stezat u prsima i onak neki čudan filing koji sam prvi put u žvotu osjetil, oni trnci kroz tijelo,kao da mi izlazi neš iz prsa jebote. Najbolje od svega je kaj sam se smijao i derao nijemim glasom (znate ono kad sanjate da zovete pomoć a jedva se čujete mada se derete ko budala) dok je ovo postajalo sve brutalnije. Onda sam se probudio i sam mi se zavrtilo u glavi. Neznam, valjda je od krvavica to  :wildboy:

A u zadnje dvije noći sam imao prebolesne snove koje vam neću tu opisivat jer nije za javnost lol.

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #488 : 13. Siječanj, 2009., 18:42 »
Brijem da ništa nije prebolesno za Zapeeja :>

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #489 : 13. Siječanj, 2009., 18:57 »
Malo prije sam spavao i sanjao da spavam (nije mi pvi put lol) i nadjednom kao neki glasovi/duhovi neznam ni sam šta, nemrem to objasnit, nešto crnoga, i počelo me stezat u prsima i onak neki čudan filing koji sam prvi put u žvotu osjetil, oni trnci kroz tijelo,kao da mi izlazi neš iz prsa jebote. Najbolje od svega je kaj sam se smijao i derao nijemim glasom (znate ono kad sanjate da zovete pomoć a jedva se čujete mada se derete ko budala) dok je ovo postajalo sve brutalnije. Onda sam se probudio i sam mi se zavrtilo u glavi. Neznam, valjda je od krvavica to  :wildboy:

A u zadnje dvije noći sam imao prebolesne snove koje vam neću tu opisivat jer nije za javnost lol.

http://www.hcl.hr/forum/index.php/topic,5174.msg236281.html#msg236281 ? :(

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #490 : 13. Siječanj, 2009., 19:15 »

http://www.hcl.hr/forum/index.php/topic,5174.msg236281.html#msg236281 ? :(

Paraliza san?
Hm moglo bi bit:

" Postoji jedan uobičajen, premda nedostatno poznat, psihološki sindrom koji se zove paraliza sna. Mnogi ljudi su ga iskusili. Do njega dolazi u onom sumračnom svijetu kada više ne spavamo, ali se još nismo potpuno probudili. Nekoliko minuta, možda I duže, nepomični ste I napeti. Osjećate težinu na grudima, kao da netko sjedi ili leži na vama. Kucanje srca vam se ubrzava, a disanje je otežano. Možete doživjeti auditorne ili vizualne halucinacije ljudi, demona, duhova, ptica ili životinja. U pravim okolnostima, ovo iskustvo može imati “punu snagu I utjecaj stvarnosti”, prema Robertu Bakeru, psihologu sa Sveučilišta Kentucky. Ponekad postoji I seksualna komponenta ove halucinacije. Baker tvrdi da su ovi uobičajeni poremećaji sna iza većine, ako ne I svih priča o napadima izvanzemaljaca. (On I ostali sugeriraju da možda postoje I druge klase ovakvih priča, koje su stvorili pojedinci skloni pretjeranom maštanju, ili obične varalice.

Slično, časopis Harvard Mental Health Letter iz rujna 1994. komentira:
Paraliza sna može trajati nekoliko minuta, I ponekad je praćena živih snolikim halucinacijama koje su temelj priča o posjetima bogova, duhova I izvanzemaljskih stvorenja. "

Tako nešto  :solidus:

i ovo:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=221222&page=2

pa ak ima ko šta slično

Postoji i cijeli sajt o tome:
http://www.soulsmack.com/

prejebeno
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj, 2009., 19:50 Blaster32 »

« Odgovori #491 : 13. Siječanj, 2009., 20:47 »
Imao si ovo na prsima.  :mrgreen:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #492 : 15. Siječanj, 2009., 10:29 »
Sanjao da sam išo kao na neko ljetovanje na more neznam točno di i sad idem pješke cestom i prelazim prugu i taman prolazi vlak i onak me pošprica s vodom ko kad auto prođe kroz lokvu vode pa te zalije. (lol) Ja ga ispsujem i odem dalje.. i dođem do neke rive, bilo je ful vruće, i gledam ekipu kak se kupaju u moru i razmišljam da se i sam okupam. I sad ja se neš okrenem iza sebe i taman vidim kako cestom pokraj mene projuri gliser, al imao je kotače odispod i ispuštao je onaj prdekavi zvuk ko oni stari tomos motorići, :lol: i proklizi u zavoju i padne u more i počne tonut skupa s vozačem. Tad se odmah iznad stvorio spasilački helikopter i došli okolo novinari snimat i prenosit uživo na tv. Mene su počeli ispitivat o tome šta se dogodilo i onda iznad nas proleti onaj helić i spusti se niže da bi mogo izvuć onog tipa iz mora i s onom elisom/propelerom ili kako se to već zove kod helića, napravi ogroman val onak ko tsunami koji je sve potopio i onda sam se probudio. :S

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #493 : 15. Siječanj, 2009., 13:17 »
Bia sam u Jokera i neka čudna sranja su se dešavala. Sjećam se da sam sreo Maria (morskog_psa) i da sam ga pitao oćemo otić do Jole i Luke gore u Skya, al me odjeba nešto. Da.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #494 : 15. Siječanj, 2009., 17:55 »
Sjecam se samo neke plavokose i crvenokose i sisa ove druge. :wildboy: Al lijepo je sjećanje  :thumbs: :mrgreen:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9