HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223905 Hitova
*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #495 : 15. Siječanj, 2009., 17:58 »
Išli smo piti u park. Frend je uvatija jebat neku na klupi, pa mi gledamo ono, nebi bilo pristojno ih gledati kako to rade i otiđemo pa se vratimo poslije i vidim n jega i tu žensku na klupi leže goli priljubljeni jedan uz drugo samo što nemaju noge, i onda smo išli po parku tražiti noge i ja sam naša noge i ovaj ih je spoija i tako.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #496 : 15. Siječanj, 2009., 18:01 »
 :ave: :ave:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #497 : 27. Siječanj, 2009., 11:48 »
Sanjao da sam u Saw filmu  \:D/

Neki lik s grotesknom facom me zarobio u ogromnoj kućerini i proganjao me pa sam morao izbjegavat i njega i njegove zamke. Što je bilo najčudnije ja sam znao di su te zamke tako da sam ih izbjegavao, a on je aktivirao svaku. Neki ljudi bi rekli da je to bila noćna mora ali meni je bilo full zabavno.  :ementaler:

Osim onog dijela sna di sam ostao bez ruke. To nije bilo zabavno.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #498 : 27. Siječanj, 2009., 11:59 »
Sanjao da sam u Saw filmu  \:D/

Neki lik s grotesknom facom me zarobio u ogromnoj kućerini i proganjao me pa sam morao izbjegavat i njega i njegove zamke. Što je bilo najčudnije ja sam znao di su te zamke tako da sam ih izbjegavao, a on je aktivirao svaku. Neki ljudi bi rekli da je to bila noćna mora ali meni je bilo full zabavno.  :ementaler:

Osim onog dijela sna di sam ostao bez ruke. To nije bilo zabavno.

:loludara:

jako kul, ja bi to sanjo ;D al dobro nije ni pušenjanje hašiša kroz cijevi iz kurca loše..

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #499 : 27. Siječanj, 2009., 12:24 »
nije ni pušenjanje hašiša kroz cijevi iz kurca loše..

dapače  :D

*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
« Odgovori #500 : 27. Siječanj, 2009., 13:18 »
sanja sam da je bija neki show u dvorani na višnjiku u zadru. i cijela dvorana je bila puna. i atmosfera do vrhunca. onda su došle dvije velike vreće krokija na parket, i počeli su izlaziti ljudi-krokiji iz njih. spiker je prvo govorio, "evo sada ide iz hrvatske, čovjek-kroki, pisac poznatog internetskog bloga..." i cijela publika je urlala ovo ono i tako. dolazi na red čovjek kroki, pisac najpoznatijeg internetskog bloga na svitu, podrijetlom iz srbije :tired: i svi su mu počeli zviždati. :tired: :b_wildy:

« Odgovori #501 : 27. Siječanj, 2009., 14:09 »
Problem je što je iz srbije, jelda. :wildboy:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #502 : 27. Siječanj, 2009., 15:15 »
sanjao sam da su mi se izbrisale sve poruke i slike sa moba, skoro sam umro koliko sam teško disao i bio sjeban u tom trenutku, najgori san ikad :wildboy:

*

waka

• n00b
  • 0
« Odgovori #503 : 28. Siječanj, 2009., 01:37 »
Sanja sam jedan jako fin san, da sam pijan i tražim nekoga, po prekrasnom prostoru krcatom fontana, jacuzzija, bazena, malih borića i simpa biljaka, kristala koji reflektiraju svijetlost pune bijele mjesečine koja se prelama na kapljicama od sve te vode koja štrapa jer se krcato ljudi zabavlja, a nije onako odvratno napučeno..
ahh.. :hug

:tired:
Nema toga u stvarnosti. Jebemti. :tired:

*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
« Odgovori #504 : 29. Siječanj, 2009., 16:28 »
sanja sam sinoć da sam s nekim likovima se odveza u autu iz zadra u beograd. i tako mi dođemo u beograd i odemo do neke zgrade. i moj je zadatak bija da postavim 5 bomba na tu zgradu i da onda odemo ća. problem je bija što je falija neki materijal za postavljanje bombi. onda je doletija boris tadić, predsjednik srbije, i da nam je taj materijal. kako je vrime odmicalo tako sam uspija postavit samo jednu bombu na zgradu i onda smo pobigli ća.

*

Dre@mless

• **
  • 221
  • LIVELOVEA$AP.
« Odgovori #505 : 29. Siječanj, 2009., 18:31 »
lol srpski san :ave:

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #506 : 29. Siječanj, 2009., 22:33 »
sanjao sam trčanje po ulicama s prijateljima i gledajući njih kako umiru od metaka, nešto bolesno  :wildboy:

« Odgovori #507 : 29. Siječanj, 2009., 22:43 »
koji si ti frik. nevezano.  :wildboy:

*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
« Odgovori #508 : 30. Siječanj, 2009., 15:27 »
sanja sam da je neki rendom lik s jednog foruma bija na nekom kvizu i onda je bilo pitanje u kvizu, kad je meni rođendan.
i on nije zna, a kako sam ja bija u publici onda sam mu ono viknija odgovor datuma mog rođendana i lik je pogodija normalno, i odjednom se pojavimo ja i taj lik negdi vanka, taj lik ode negdi a iz neke ruševne kuće izlete teroristi neki s puškama i bombama, njih 10-ak. i ja ih vidim i brže bolje pobignem da spasim živu glavu i naletim na rulju policajaca specijalaca i kažem im za teroriste. odjednom teroristi počnu pucati, ja pobignem i onda mi se policajci počeli smijati ka da sam pičkica, što bižim i to. ja ono mislim se ko ih jebe i pobignem negdi u šmrike dok su se ovi ubijali.

« Odgovori #509 : 03. Veljača, 2009., 17:46 »
Pišem ovdje zato što je vezano uz forum. Sanjao sam da me Ementaler banao i kicako iz suradnika jer sam spamao  :(
Ovaj forum se uvuče pod kožu, i podsvjest  :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9