I mene je neka kvazi paraliza uhvatila jutros u 5 ujutro
Nije ko što mi je inače bilo, mislim slično masu al sa malo izmijenjenim detaljima

prvo sam u normalnom snu čuo neku toolovu pjesmu kako svira (aenema mislim, al nebitno aj), i onako intenzivno masu sam je osjećao, onda kad su bubnjevi kickinali neki kurac mi se s kralježnicom počeo događati, ko da me netko savija, lomi je, i otvaram oči u toj čudnoj paralizi, desno ne mogu (vidim na njemu neke crne kurce), a lijevo onako poluotvoreno, stalno se zatvara al mu nedam i isto na njemu vidim neke crne obrise, mislio sam da je UTVARA ko inače, al nemam pojma koji je kurac bio
i uglavnom tako neka morbidna varijacija tih bubnjeva lupa, inače kad me paraliza uhvati čujem nekakvo zujanje, i kao da mi demon diše kroz zube pored uha, prebolesno nešto, vjerojatno sam izgledao kao da netko čupa đavla iz mene, cijeli savijen i tak

inače me jedan tjedan svaki dan paraliza hvatala, bojao sam se ić spavat, al nakon nekoliko puta sam se naučio kontrolirat u neku ruku, i jednom kad bi me ščapalo rekao sam kao u sebi "odjebi, nedamise danas" i probudio se odmah

šema mi je sve to