HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223844 Hitova
*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #870 : 29. Studeni, 2009., 16:30 »
bijah u društvu sa đizom i još jednim likom. i odem do jedne ženske u stan, kažem im to, na što su se oni razočarali, kao "ma daj, nemožeš biti s njom sad, moraš snama, daj nebudi takav..." ja reko ko vas šiša i uđem ženskoj u stan, malo pričali i odemo u sobu i jebem je onako super sve, kad upadnu u sobu điz i taj lik i počnu nas udarati s metlama, vičuči da se prestanemo jebati. na to sam ja istuka obadvojicu i bacija ih kroz prozor i nastavija jebati.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #871 : 29. Studeni, 2009., 16:33 »
Điz je cockblocker.....znao sam.  :hiha2:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #872 : 29. Studeni, 2009., 16:52 »
Sanjao sam miroslava škoru, da sam jebao neku svojih godina pa neku milficu i na kraju sam nekoj prerezao grkljan britvom i prebacio se u gta4 like san i pucao po ljudima :wildboy:

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #873 : 29. Studeni, 2009., 18:56 »
Klasika, a.  :wildboy:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #874 : 29. Studeni, 2009., 18:59 »
Ae, svaki dan isto :wildboy:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #875 : 29. Studeni, 2009., 19:09 »
illidanov san  :ave:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #876 : 29. Studeni, 2009., 19:26 »
Điz je cockblocker.....znao sam.  :hiha2:

:hiha: :( I waka me sanjao danas :hiha:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #877 : 30. Studeni, 2009., 15:21 »
Sanjao sam da imam mačku koju držim u kavezu i pticu koju držim u kavezu do nje.
Mačka je stalno grizla pticu a ja sam joj brisao krv. Onda smo svi skupa gledali prvu epizodu Sopranosa.
Glumio je Tim Roth koji je morao ubiti Reese Witherspoon.
Ubio je. Kobasicom u kojoj je bio pištolj i koju je izvukao iz prsa.  :wildboy:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #878 : 30. Studeni, 2009., 15:28 »
harison ford ko indiana jones, ja i Oxmo Puccino (neznam kako sam se njega sjetio) smo bili u igri nekoj, arkadi, i skakutali okolo, nekakvi busevi su tu bili i tak. ne sjećam se baš.

al ono, Oxmo Puccino. Odkud sam njega izvadio.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #879 : 02. Prosinac, 2009., 13:05 »
Išo sam sa starim na neko socijalno mjesto na more, al ne na more ko na odmor, nego smo imali za sredit neki obiteljski poso, mafija ovo ono. a hercegovina ono.

i imali smo kul hawaii košuljice i sve, i trebali smo tamo čekat nekog. i čekali smo ga pecto, pa sam ja od grge posudio plejku, da se igram.

al kad smo se vraćali u zagreb pukla je guma na autu (ja sam spavo), pa je stari dok je mjenjo gumu podmetnuo plejku umjesto dizalice dok je mjenjo gumu. pa nisam mogo grgi vratit, jerbo se pokvarila.

naravno ta primopredaja plejke se održavala na velikom parkiralištu, ja i stari smo bili našim košuljicama, grga u nekom pimp odjelu.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #881 : 02. Prosinac, 2009., 21:14 »
Sanjao sam da su me oteli izvanzemaljci i rezali mi udove jedan po jedan dok sam ležao na nekom hladnom plavom stolu koji je bio nekak mokar, vlažan.
Probudio sam se u 4 ujutro i nisam mogao 2 sata spavat od šoka kolko je realno bilo. :(

jebote ono. :(

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #882 : 02. Prosinac, 2009., 21:24 »
Jesi siguran da je to bio san? :hiha:

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #883 : 02. Prosinac, 2009., 21:25 »
Sanjao sam da su me oteli izvanzemaljci i rezali mi udove jedan po jedan dok sam ležao na nekom hladnom plavom stolu koji je bio nekak mokar, vlažan.
Probudio sam se u 4 ujutro i nisam mogao 2 sata spavat od šoka kolko je realno bilo. :(

Naježio sam se.  :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #884 : 02. Prosinac, 2009., 22:04 »

ivane, trebao si me nazvati da te utješim. to je bio samo san. izvanzemaljci ne postoje.

...ili možda postoje  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9