Išao sam gradom (Bjelovarom) i došao do jedne birtije, al u snu je imala oko sebe po dvorištu (to dvorište inače ne postoji, zgrade su oko birca) nekakve
ovakve znakove, samo što su i slova svijetlila i sve to. Uglavnom, na tom je pisalo ime birtije i tak to. Pa sam ja sve te znakove MAGIČNO promijenio tak da je na njima pisalo FUCK YOU (da, da, psovka, moro sam

).
I za manje od minutu došlo je desetak kombija i okružilo me. Izišli su neki ljudi u crnom, dali mi neke papire i rekli: "You have been served." Onda je izišo neki lik iz birtije i on i ja smo se počeli svađat s njima nek me puste i da nisam ništ napravio.
Tu nastupa blackout. Ne sjećam se točno šta je tu sljedeće bilo u snu.
Al malo kasnije sam bio slobodan i s frendovima sam dogovarao neke karaoke (simbolično

). Uglavnom, na kraju su te karaoke bile u nekakvoj ogromnoj cinestar-like dvorani i bila je hrpa ljudi. Došo je jedan moj frend i otpjevo jednu pjesmu. I to je to, karaoke su bile gotove, ja sam počeo sve spremat. I taman kad sam išo iznosit van kutiju gdje sam spremio mikrofone i sve to za karaoke, naletio sam na Hansa Landu. Pitao me je kako sam to (i pokazivo prema kutiji) nabavio. Ja sam bio zbunjen pa mi je on reko da sadrži neke rijetke i opasne kemikalije. Reko sam da su to samo karaoke, pa nije više to spominjo. Al je reko da su židovi bili u dvorani i da ih je sve poubijo vani. I onda je mene ubio.