Sanjao sam da kao, idem s prijateljima u neko selo kampirati. I ono, svi se pomalo odvojimo, da izvidimo okolicu, i ja na vrhu nekog brda gledam kišu meteora <3<3<3<<3 Presupać je izgledalo, jer su padali kao u oblake koji su sjajili od mjeseca
I onda dođe neki policajac i govori mi skroz živčano da mu pokažem osobnu i kako sam vadio osobnu dao sam mu i 20kn kao mito, bez razloga. Tj, on ih je sam uzeo i ja sam mu govorio da je retaj i sprdao ga.
E sad, vraćam se u kamp tamo policija pretražuje naše stvari u potrazi za GEJ STVARIMA. I našli su kao neki rozi mobitel i još neke pizdarije što je bilo dovoljno da nas optuže da smo svi gej i zadrže na ispitivanju, mada smo im objašnjavali da nisu gej te stvari ako su od žema.
I onda sam ŠALJIVO prijetio kako ćemo pokupiti našu osvetu tako što ću ja zvati LEGENDARNE

i ne znam. Na kraju nas počnu kazneno progoniti.
Sad se pojave kao flešbekovi nekakvi, u tom gradiću je nekakva vještica koja je prije slala svoje vitezove ( koji su sada policajci ) da hvata i ubija ljude iz nekog razloga, a jednu bi žemu ostavila na životu pod uvjetom da ova, kad dođe vrijeme prizna da je napravila taj zločin umjesto nje. I tako to radi već stoljećima. Kao.
I tu sam se probudio, ful je ružno bilo