ovo mi je bija jedan žešći san.
okrenija sam 2. hrt program i bija je neki film, istog časa sam uskočio u film i to je bilo to, stvarni život kao. neki tip, ćelav, ima bradu laganu, pojavljiva bi se iza svakog ugla. i bio je jako čudan i strašan. kad sam prolazija pored njega, primjetija me i nešto promrmlja kao da ne uopćavam. onda drugi put isto kao, ne uopćavaj! onda me počea vatat i dera se ŠTO UOPĆAVAŠ ARGARAHRH i policija ga je uhitila, stavila mu lisice i ostavila ga na ulici. sutradan ponovo on. skužija sam da svi znaju da je on besmrtna osoba i da on zgazi svakog ko mu se zamjeri. pokuša sam ga izbosti nekim kopljem. bija je cili krvav, izgnjecan od strane mene, ali naravno oživija je. onda me vata po ulicama i dera se NE UOPĆAVAJ ARGHR!!!1
što sad mislim se, ništa, okrenem na hrt 1. program i tamo budem i pitam se, oće li tu biti taj strašni čovjek. sretnem lika na bicikli koji pita luku uskoka što je bilo s tim tipom. dođem ja do njih dvojice, skrijemo se negdi ka u neki poluhangar ili nešto tako, kod mora. i priča mi luka da tip nije umra, samo da se nije pojavljiva i da je proučava staru mitologiju i otkrija način na koji se može ubiti tog tipa jednom za svagda. treba ga politmorskom vodom u oči. uto izleti tip i da će nas ubit i sranja, ja rukama obrćem vodu morsku koja je načinila lokvu kraj nas i bacam mu u oči. problem je bija što je sad nosija naočale. i ima je 2 velika sladoleda i gura mi ih je u usta. reka je, eto sad si liznuo sladoled. zašto želiš lizati sladoled?
ja se ne obazirem i nakon izvjesnog vremena tip umre.
to je to. san se dovršija i sad se mogu mirno probudit.