HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 223925 Hitova
*

Dodo152

• n00b
  • 0
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1125 : 10. Kolovoz, 2010., 15:54 »
jeeej  :thumbs:

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1126 : 10. Kolovoz, 2010., 15:58 »
ja ne znam, al nadam se da će bit permaban  :hiha:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #1127 : 10. Kolovoz, 2010., 16:03 »
šta nije taj retaj već dobio opomenu za spem?
Je, već je i banan bio. Mislim da mu je ovo drugi acc.

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1128 : 10. Kolovoz, 2010., 16:05 »
koji gej  :wildboy:

*

Rolac

• *
  • 69
« Odgovori #1129 : 11. Kolovoz, 2010., 13:31 »
Sinoć sam sanjo da sam u čokoladici životinjskog carstva dobio sličicu Severine te sam ju zaljepio na krivo mjesto u albumu i onda sam zbog toga pizdio :)

Uploaded with ImageShack.us
« Zadnja izmjena: 11. Kolovoz, 2010., 13:43 Rolac »

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1130 : 11. Kolovoz, 2010., 14:05 »
 :hihi: :ave:

jebeno, bio bi to dobar album da se skupljaju takve nekakve sličice

« Odgovori #1131 : 11. Kolovoz, 2010., 18:33 »
Predobar san sam ima. Općenito ovih dana mi sami filmski snovi dolaze <3 Ali uopće ga neću moći ni upola dobro ispričati ko što je to bija dobar doživljaj u snu.

Enivjez, prvi dio sna se sastoja u tome da pratim razmišljanja nekog čovjeka o svijetu i ljudima a radnja se odvija u nekoj polurazorenoj Americi punom grijeha. Taj čovjek nije baš sretan situacijom i bijaše vrlo morbidan i poguban u svojoj glavi za okolinu. Kraj tog pogljavlja sna završava tako da se taj čovjek pogleda u ogledalo i najprije se vidi odraz odrpanog pijanca koji se nakon nekoliko sekundi pretvori u odraz Sotone huruururrrrrrr i on kaže ''moram privesti ovo kraju hurrrr'' i završi to poglavlje. Nekako je san bio u poglavljima, da  :wildboy:

U sljedećem poglavlju je skupio slučajno neko društvo kod nekog hangara koje ga je počelo ispitivati o nekim dubokoumnim temama i moralnim pravima ljudi. Naravno, nisu znali da je to Sotona i to. A Sotona je sve fino odgovarao i otkrio također kako ima kćer na zemlji, odnosno, polako je otkrivao svoj identitet. Poveo je sa sobom dvojicu od tih ljudi i krenuli su na put po Americi. Sretali su raznu rodbinu i prijatelje tih ljudi kojima je Sotona skraćivao muke bijednoga života. Neki bi shvatili ko je on, neki ne. Na kraju tog poglavlja je zaključak da je Sotona dobar tip zapravo i da ne želi zlo ljudima  :wildboy:

Treće poglavlje je glupo skroz jer uključuje nekog nasumičnog debelog lika koji skuplja patke u nekoj šumi i stvara ustašku vojsku pataka jer zna što se događa pa želi skupiti dovoljno pataka za noinu arku. Ustaških pataka kojima žigosa ustaški pečat na krila. Nema smisla  :fpalm:

I četvrto i završno, pojavljujem se ja napokon u snu u rendom sceni u kojoj se dogovoram za košarku i u tom trenu digne se jak vjetar i nema više ničeg nigdi. To se prebaci kao na scenu snimanu iz svemira i na zemlji se s jedne strane vidi Sotona kako hoda, ogroman, a s druge strane Bog isto tako. I svaki njihov korak izaziva kao nuklearnu eksploziju 880378473897 puta jaču od obične. Samo mi je glupo bilo što se oni u biti nisu vidjeli jer ih moj mozak valjda nije mogao zamisliti, pa su samo bili nevidljiva sila koja izaziva nuklearne eksplozije. Koniec.

U svakom slučaju, preinteresantan san.

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1132 : 11. Kolovoz, 2010., 18:40 »
patkice su najbolje  :ave:

al dobar je san no dbubt

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1133 : 11. Kolovoz, 2010., 18:52 »
malo sam spor, ne kužim  :wildboy:

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1134 : 11. Kolovoz, 2010., 18:57 »
tek sam sad skužio da je tu link skriven

lol grupa no doubt  :hiha:

*

Dodo152

• n00b
  • 0
« Odgovori #1135 : 11. Kolovoz, 2010., 19:02 »
a poznati mi jesu od nekud, a ova ženska je Gwen Stefani jel je?

*

n00b

• 609
« Odgovori #1136 : 11. Kolovoz, 2010., 19:02 »
obrazuj se dodo

edit: ah bah

Imaju jednu baš dobru dobru stvar.

Core punk il koji je ovo k. Sjetilo me na jednu hrvaticu koja je dobro urlala. Idem poslušat stvar dvije da se PRISJETIM.  :hiha:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1137 : 11. Kolovoz, 2010., 19:05 »
imaju i onu poznatu obradu talk talka, it's my life.

« Odgovori #1138 : 11. Kolovoz, 2010., 19:36 »
Obezvrijedili ste moj san  :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1139 : 13. Kolovoz, 2010., 10:18 »
sanjao sam da sam bio u nekoj agenciji. THE AGENCY!!11 koja se bavila eksploatacijom vrijednog kamenja. zlato, dijamanti. uglavnom, grga i ja smo bili neki "nosači". naš zadatak bio je doći na mjesto gdje se drago kamenje iskopava i onda uzimati manje kutijice pune dragog kamenja koje se maloprije iskopalo i sigurno (jer ima brojnih zločestih ljudi koji to žele ukrasti) prenijeti do Agencije. Šefica u agenciji bila mi je profa s faksa  :(

uglavnom, prenijeli smo tu jednu kutijicu bez neke akcije. sjećam se da smo putovali helićem, avionom, brodom... ko da u isusland prenosimo. podsjećalo je na neki film, samo je falilo eksplozija i akcije.

kul san. plus, sanjao sam grgu, rijetko kad mi se to dogodi  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9