Predobar san sam ima. Općenito ovih dana mi sami filmski snovi dolaze <3 Ali uopće ga neću moći ni upola dobro ispričati ko što je to bija dobar doživljaj u snu.
Enivjez, prvi dio sna se sastoja u tome da pratim razmišljanja nekog čovjeka o svijetu i ljudima a radnja se odvija u nekoj polurazorenoj Americi punom grijeha. Taj čovjek nije baš sretan situacijom i bijaše vrlo morbidan i poguban u svojoj glavi za okolinu. Kraj tog pogljavlja sna završava tako da se taj čovjek pogleda u ogledalo i najprije se vidi odraz odrpanog pijanca koji se nakon nekoliko sekundi pretvori u odraz Sotone huruururrrrrrr i on kaže ''moram privesti ovo kraju hurrrr'' i završi to poglavlje. Nekako je san bio u poglavljima, da

U sljedećem poglavlju je skupio slučajno neko društvo kod nekog hangara koje ga je počelo ispitivati o nekim dubokoumnim temama i moralnim pravima ljudi. Naravno, nisu znali da je to Sotona i to. A Sotona je sve fino odgovarao i otkrio također kako ima kćer na zemlji, odnosno, polako je otkrivao svoj identitet. Poveo je sa sobom dvojicu od tih ljudi i krenuli su na put po Americi. Sretali su raznu rodbinu i prijatelje tih ljudi kojima je Sotona skraćivao muke bijednoga života. Neki bi shvatili ko je on, neki ne. Na kraju tog poglavlja je zaključak da je Sotona dobar tip zapravo i da ne želi zlo ljudima

Treće poglavlje je glupo skroz jer uključuje nekog nasumičnog debelog lika koji skuplja patke u nekoj šumi i stvara ustašku vojsku pataka jer zna što se događa pa želi skupiti dovoljno pataka za noinu arku. Ustaških pataka kojima žigosa ustaški pečat na krila. Nema smisla

I četvrto i završno, pojavljujem se ja napokon u snu u rendom sceni u kojoj se dogovoram za košarku i u tom trenu digne se jak vjetar i nema više ničeg nigdi. To se prebaci kao na scenu snimanu iz svemira i na zemlji se s jedne strane vidi Sotona kako hoda, ogroman, a s druge strane Bog isto tako. I svaki njihov korak izaziva kao nuklearnu eksploziju 880378473897 puta jaču od obične. Samo mi je glupo bilo što se oni u biti nisu vidjeli jer ih moj mozak valjda nije mogao zamisliti, pa su samo bili nevidljiva sila koja izaziva nuklearne eksplozije. Koniec.
U svakom slučaju, preinteresantan san.