dabl.
uspio sam, napokon.

onako, zaspo sam x-ti put večeras, i čim je počeo san bio sam 100% svjestan, al sam osjećao da mi mozak preuzima kontrolu i kao da mi se oči sklapaju i kao da će me sjebat opet. U nekakvoj sam rendom zatvorenoj ulici, u nekakvom go-kartu, ispred mene tenk i oko mene 3-4 dobre pičke. nebo nevjerojatno prekrasno izgleda. ponavljam si cijelo vrijeme "ovo je san, sanjaš, nije pravo" al nikak da se uvjerim i oči mi se još sklapaju. al svjestan sam skroz i dignem se iz karta i počnem skakat, i skačem jebote 10 metara u zrak. "eto vidiš grgure, vidiš da je san" i odjednom sam 100% svjestan i više mi se ne "spava".
adrenalin doslovno eksplodira, počnem letat okolo ko supermen, zaletim se svom snagom u vrata nekog skladišta, udubim ih snagom svoje ručke. gledam pičke oko sebe, dobivam hardon

žene se hihoću, uzimam jednu za ruku "ajmo se jebat" ona: "šta, sad? (smjeh)" ja: "da kurvo". odemo iza u slijepi dio ulice, bacam je prek neke ograde i žena se skine i naguzi, baš da ću joj ubacit tvrdi probudim se.

neznam, savršenih 4-5 minuta :dancing: