HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 234986 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1650 : 13. Listopad, 2012., 17:17 »
Kralju ajde pročitaj opet moj post.  :hihi:

« Odgovori #1651 : 13. Listopad, 2012., 17:39 »
Kralju nauči pisat.  :hihi:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1652 : 13. Listopad, 2012., 17:50 »
<3

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1653 : 13. Listopad, 2012., 22:22 »
Meni je spektakularno (sorry duje) kako Duksyu sve loše krene i s razlogom je u kurcu i biča, dok ovaj kralj danima jedini mu je problem novinari i sve oko repka i onda sanja Brazil Hrvatska 0:5, daj se reinstaliraj (nisam to sad reko  :(). Umirem malo...

:hihi: :ave:

daj odi padni u šaht nezz   :hiha2:

mislim nezz. imam pravo na svoj biči dan jednom u godini. OKKKKK, poklopio se s dujinim biči danom, OH NE KAKO DVOJE LJUDI MOŽE IMATI LOŠ DAN. glupača si  :(

*

Đester

• **
  • 381
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1654 : 13. Listopad, 2012., 22:32 »
Ne berem uopće zašto ČOLE otvara BEFF locker kad već ima dovoljno govedine u forumskoj kuhinji. :hiha2: A i Beauverre je u pravu :hiha:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1655 : 13. Listopad, 2012., 22:46 »
Samo sam bespotrebno reagirao. Dešava se.  :mrgreen:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1656 : 17. Listopad, 2012., 07:39 »
Mislio sam da nikad neću sanjat internet perzone, ali eto  :wildboy:

Sinoc sam polupijan otišao doma, legao u krevet i zaspao instantno.

Onda sam sanjao da sam i dalje bio u onom pubu u kojem sam bio prije spavanja, s time da su ovaj put bili neki moji klipani oko mene, pričali, zajebavali se, stari frendovi ovo ono.
Od jednom dolazi Duje i još trojca s njime. Uletavaju među ekipu.
Duje onako poluozbiljna faca "jesi mi sredio posao", ja onako, frajeru, vani sam, pijem, ne pitaj me ništa u vezi posla  :wildboy:
I tako se razgrana rasprava i sljedeća scena mene Duje zajedno s njegovim frendovima želi nalemat  :hihi:
Ovi moji se pokupili ko pičke van u taxi i kao "ajde, dolazi, neće ti ništa, uđi u taxi", a Duje i njegova trojca mene opkolili.

Kao, pokušavao sam se izvuč s nekim "do you know who I am" spikama, s posebnim naglaskom na rečenicu "zna Duje koliko sam ja opasan i što sve mogu napravit"  :hihi:
A Duje me onako gleda s onim njegovim pretjerano otvorenim očima i kao "prika ono ae"

Sljedeća scena bježim ko gonjena svinja u taxi, istrgnem se iz njihovih ruku, izderem se na taxista "VOZI" i usput mlatim svoje frendove u autu da koji kurac mi nisu pomogli  :hihi:

Ne znam, savršeno  :hihi:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1657 : 17. Listopad, 2012., 09:52 »
malo baciš hejt na bivera i odmah si SNOVI HULIGAN INTERNERT PERSONA  :hiha2:

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1658 : 29. Listopad, 2012., 09:25 »
Dosta kratak san. Vozim se po nekom inside mall parkingu i kako je bila gužva, dopizdi mi okretanje i nekako se naglo okrenem i malo udubim nečije auto. I onako kežualno odem kao da se ništa nije desilo... Poslije mi dođe neki lik i kao napadački mi govori slupao si mi auto i sve to, i ja njemu kažem e sad ću tebe slupati,,,   :hiha: :hiha: :hiha2:

« Odgovori #1659 : 29. Listopad, 2012., 09:57 »
Ti si neki opasan lik... U snovima :hiha:

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #1660 : 29. Listopad, 2012., 13:42 »
e sad cu tebe slupati  :ave:

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #1661 : 29. Listopad, 2012., 13:57 »
Tek sam sad vidia Šigijev san  :ave: :ave: :ave:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1662 : 06. Studeni, 2012., 07:14 »
Znači s ekipom s mog faksa sam snimo film na nekakvoj ludoj lokaciji tipa nekakav tropski otok. i tam je bilo jedno 10 ljudi s mog faksa i...blaster.  :hiha: Kad smo završili snimanje nečega što je izgledalo kao nekakva erotska komedija ja sam kao odveo sve kod mog dede da probamo njegovo novo vino. Blaster je tamo pozvao svog frenda: Lea Messija.  :hiha: Blaster je imao onu staru nedved kosu i frajer je imao nekakve glupe cipele koje sam mu ja uzeo i dao mu svoje da ima. Messi je bio baš savršena glupa seljakčuga, izgledo je i ponašao se ko oni likovi sa RANČEVA u onim sapunicama. Imo je najužasniju burek kosu iz najgorih dana, nekakvu glupu kožnu jaknu sa trakicama i neke šabanske ŠMINKA cipele. Naravno, imao je zagorski naglasak i pivicu u ruci stalno.  :hiha:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #1663 : 06. Studeni, 2012., 07:59 »
Leo Zagorec Messi  :loludara:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1664 : 07. Studeni, 2012., 08:52 »
Svašta nešto, ali jedna stvar mi se urezala u sjećanje. Masovno otpadanje kose.
Ono, radim sidepart  :hiha: češljom i gledam kako mi otpadaju ogromni komadi kose.

Stravično.  :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9