HCL.HR

Što ste zadnje kupili?

• 3859 Odgovora
  • 378589 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje kupili?
« Odgovori #1620 : 08. Lipanj, 2013., 20:31 »
On skače xD

« Odgovori #1621 : 08. Lipanj, 2013., 22:35 »
Lol @Cole ne tako :hihi: nije to bilo kakvi bajk to je najjpoznatija marka u svijetu bicikala koja se zove HARO taj tko je čuo za tu marku zna da su to malo ozbiljniji bicikli koji veoma kvalitetni ali i skupi a moj je bajk namjenjen za ovu vrstu discipline: trekking i freeride koji ima hardtail-allmountain ramu ma da bi se i mogao koristiti malo za xc i za dh ali za dh su bicikli veoma skupi ma da se ti i ovime možeš spustit dh stazom ali naravno malo sporije jer ipak nije to bajk za dh iliti dowhill a xc nisam nikad vozio pa nezz kako je to ali raspitivao sam se malo za šta bi ga sve mogao koristit. Ma da ja njega koristim za dirt disciplinu mada nije za to namjenjen. No bez obzira što nije za dirt ali geometrija rame je jako slična kao biciklu koji je baš namjenjen za dirt i za to sam ga  uzeo zato što ima dosta dobre dijelove na njemu i što je općenito čvrst bajk tako da radim kojekakve egzibicije na njemu. Jer mi se to jednostavno na prvi pogled svidjele te vrste sporta i na neki način i htijeo bi da malo kako se to kaže da ispadnem glavni baja u gradu :D da reko i ja naučim te vratolomije. Jer ja sam tip koji će radije provesti dan i noć na biciklu nego sjediti ko idiot cijelu vrijeme u autu putujući od rute do rute bajk najviše preferiram zbog tih razloga što sam naveo @Cole druga stvar da ti ne voliš biceve i ljude koje ih voze no žašto to mrziš pa to je meni sasvim ok :wildboy: .  @Dragster evo ti link  http://www.singletracks.com/bike-reviews/Hardtail-bikes/Haro-Escape-Sport_1019 vezan uz taj bajk imaš ih par veličina moj je srednje veličine ili ću ti stručno reći moja ti rame veličine 16 incha dok je ovaj na slici 18 ili 20 incha tako da ga imaš u raznim veličinama!
« Zadnja izmjena: 08. Lipanj, 2013., 22:43 P3NDULUM »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1622 : 08. Lipanj, 2013., 22:47 »
:ave:

Ljudi koji misle da se kuže u nešto, a ispadaju smješni.

:(

« Odgovori #1623 : 08. Lipanj, 2013., 22:52 »
:ave:
Ljudi koji mrze bicikle, a imaju 120+ tona sala.
:(

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1624 : 08. Lipanj, 2013., 22:54 »
Kralju kad odvoziš u komadu 105 km na MTB, onda mi seri. :mrs:

« Odgovori #1625 : 08. Lipanj, 2013., 22:55 »
Ok. :piva:

*

Mr.black

• **
  • 151
  • PS4
« Odgovori #1626 : 08. Lipanj, 2013., 23:19 »
Galaxy S4 <3

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1627 : 08. Lipanj, 2013., 23:41 »
Od ljudi koji imaju ili su ikali s3 jos nisam cuo pozitivne kritike o s4 :(

*

Mr.black

• **
  • 151
  • PS4
« Odgovori #1628 : 08. Lipanj, 2013., 23:46 »
možda su na tabletama, drogama nekim? mobitel je stroj :kava:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1629 : 08. Lipanj, 2013., 23:51 »
pa i S3 je strojčina. tko bi rekao išta pozitivno za mobitel koji je 4% poboljšan u odnosu na prethodnika a predstavljaju ga ko boga isusa. mislim ono, ako netko prijeđe sa neke drljave nokie na S4 sumnjam da neće imati pozitivnih dojmova. ta ekipa koja mijenja mobitele čisto jer eto i nije baš za slušati ikakve kritike

*

Mr.black

• **
  • 151
  • PS4
« Odgovori #1630 : 08. Lipanj, 2013., 23:53 »
radi se o jačem ram, procesoru, većem ekranu i tako neke sitnice u odnosu na s3 , tako da se slažem s tobom Dragster, a nez šta su mu imali više i dodati a da nije imao prethodnik, današnji mobiteli stvarno imaju već sve moguće i nemoguće...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1631 : 08. Lipanj, 2013., 23:58 »
pa nemaju ništa za dodati, u tome i je problem :( jedva čekam vidjeti tko će prvi izbaciti na tržište mobitel sa fleksibilnim ekranom, i LG i Samsung su već predstavili svoju izvedbu istog, to će biti interesantno

inače ne znam, samo trpaju softver fićrse i podižu zahtjeve na hardver s nekim bedastoćama koje nikome ne trebaju već sami stvaraju potrebu za tim sranjima. kad čujem kritiku TVOJ HTC NEMA DUAL CAMERA MOD dođe mi da povratim. jebem te slijepog, koji će ti to kurac... strašno potrebna stvar, ne znam
« Zadnja izmjena: 09. Lipanj, 2013., 00:01 Dragster »

« Odgovori #1632 : 09. Lipanj, 2013., 00:18 »
mobiteli....

inače, kupio si ovo jučer

lijep cover malo, , fino debela knjiga a i vjerujem da je dobra i eto
NISAM MOGAO ODOLITI

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1633 : 09. Lipanj, 2013., 00:22 »
Da sada idem uzimat mobitel (da zbog xy razloga sam sjebo ovog), uzeo bi opet S3 bez obzira šta ga imam, jer...
Prčkao po S4 i nisam oduševljen ničim, kada je Andoid draljavo smeće. Mobitel kao mobitel je stvarno vrh, ali OS je spor, dosadan kada se navikneš, nezz.
Deprimira me taj skok između trojke i četvorke upravo zbog tog hypa, a mobiteli su praktički isti...
Jedino što bi stvarno volio da RR3 bude još impresivniji grafički i izvođenjem...

:hiha2:

« Odgovori #1634 : 09. Lipanj, 2013., 00:23 »
mobiteli....

inače, kupio si ovo jučer

(Klikni za pregled slike.)

lijep cover malo, , fino debela knjiga a i vjerujem da je dobra i eto
NISAM MOGAO ODOLITI

kvoat ću samog sebe jer, iako nikog nije briga, ipak je 100 puta zanimljivije od rasprave o mobitelima.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9