HCL.HR

Što ste zadnje kupili?

• 3859 Odgovora
  • 375603 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Što ste zadnje kupili?
« Odgovori #1635 : 09. Lipanj, 2013., 00:29 »
ja sam depresija gledajte moje knjige i 4:3 monitor u 2013 xDD

OH NE MONITOR :hiha::hiha::hiha::hiha::hiha: :ave::ave:

@čole: pae, imam govno od mobitela ali pratim dosta što se događa jer je interesantno, moć tog marketinga mi je nešto savršeno što radi od mase ljudi. htio bih si uzeti nešto solidno ali hoću da me BLOW AWAY-a. čačkao sam sve i svašta u više navrata, nije to to. ne škaklje me ni najmanje :hiha:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1636 : 09. Lipanj, 2013., 00:32 »
Sad sam dosta ravnodušan prema tim sranjima, ali me znatiželja i blown away osjećaj tokom gledanja reca napalio da uzmem top model. Zadovoljan sam jako mobitelom kao uređajem, ali taj OS je toliko razvikan, a bugovit i spor da je to tragikomično. Ej pogledajte jedan od dvaju najrasprostranjenijih OS-a među mobitelima u svijetu, kako je iritantno sport, dosadan i neintuitivan...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1637 : 09. Lipanj, 2013., 00:35 »
mislim da je to više stvar samsungovog touch wiza. nexus 4 recimo radi nenormalno dobro...

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1638 : 09. Lipanj, 2013., 00:38 »
Nikad doduše nisam imao muda igrat se sa custom romovima.
Frend je radio čuda s Desireom...

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1639 : 09. Lipanj, 2013., 00:40 »
ali hoću da me BLOW AWAY-a. čačkao sam sve i svašta u više navrata, nije to to. ne škaklje me ni najmanje :hiha:

Ko da je jučer bilo kad sam u Hrvatskom Telekomu vidio Nokiu 3650 ili SE T68 s dodatnom kamerom.

Ono, tad si ostao oduševljen i, onako, MORAM GA IMAT.

Danas što god primim u ruke mi je, onako, meh. Bio sam dobio S4 prije nekoliko tjedana, onako jos usput sreo Grgu i Zapija i s ponosom im ga pokazao. Došao doma i jednom ga upalio :wildboy: Onaj eye tracking radi prek kurca, nije kao sto je u oglasima.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1640 : 09. Lipanj, 2013., 00:42 »
skupi muda, isplatit će se... inače ne bih se čudio da dođe opcija za custom rom čistog androida i na S3 (jer izlazi nexus verzija od S4), što bi moglo rulati dosta, možda je i sad moguće staviti čisti android na S3, nemam pojma

jel umireš depresija?

@sizi: ane jebem ti. nekad sam se palio na višebojne ledice za indikator signala il nečeg, sad mi je seksi na blackberryima ona crvena lampica. užasno fali tih detalja malo, jebemu, samo štancaju i štancaju, najmaštovitije su im reklamne kampanje
« Zadnja izmjena: 09. Lipanj, 2013., 00:44 Dragster »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1641 : 09. Lipanj, 2013., 00:43 »
Točno znam u kojim segmentima i kod kojih stvari S3 zatrzne i treba mu pola sekunde, sekundu da dođe k sebi i procesuira naredbu.
Isto sam napravio S4 i valjda sam ga preprao, ali momčić nije ništa naučio iako heeeeeej evolucija je stigla, kupite S4 vrh ponude. Xperia Z mi se daleko više sviđa (ne dizajnom)...

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1642 : 09. Lipanj, 2013., 07:44 »
Mobiteli, ne znam. Bas uvijek kad sam ih kupovao sam bio nesretan. Tipa, za sto sam sad dao jebenih 1000kn (sto bi tek bilo da sam vise).

Onda sam na poklon dobio ultra skupu Nokiu i krepala je sama od sebe. :wildboy:

« Odgovori #1643 : 09. Lipanj, 2013., 08:06 »
Ja imam mobitel koji je tehnološki u 2003.:wildboy:
Mogu zvat, meni dosta.:approve

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1644 : 09. Lipanj, 2013., 09:07 »
i ja isto. ta baterija od dva tjedna :hiha: ne znam, bitno je to :wildboy:

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #1645 : 09. Lipanj, 2013., 10:39 »
Ja imam neki Alkatel od 100 kuna i sasvim dobro služi za ono što mi treba.
:kava:

« Odgovori #1646 : 09. Lipanj, 2013., 10:49 »
i ja isto. ta baterija od dva tjedna :hiha: ne znam, bitno je to :wildboy:

Taj cijeli hajp oko TRAJANJA BATERIJE, nez, imam iphone 4 i samo ga stavim punit kad idem spavat, nisam nikad osta bez baterije baš. :(

Ako i budem tipa na 20% ugasim wifi, gps, 3g i smanjim osvjetljenje i to sranje traje još 20 sati ili nešto.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1647 : 09. Lipanj, 2013., 10:58 »
pa ne znam, iritantno je vidjeti da ti je baterija pri kraju i onda ne možeš tipa SLUŠATI GLAZBU dok ne nađeš punjač. da nije toliki fokus na eleganciji i debljini tih glupih smeća stvar bi bila puno jednostavnija. idem gasiti sve te fićre koji čine moj mobitel pametnim kako bi baterija duže trajala xD super, nez

iako ono, galaxy note 2 ima jebačku bateriju, traje oko 4 dana čak. nije da se ne može. note 2 je ogroman na sve strane, ne bih imao ništa protiv da mobiteli budu deblji al s poštenijom baterijom unutra

iako, neka kokoš iz amerike je patentirala nešto za brzo punjenje, tipa 10ak minuta i gotovo. nakon 5 godina postojanja smartfona normalno je za očekivati da će napraviti skok i na tom polju (mislim, i jesu, dodavanjem više jezgri u cpu, al ono durr, isti je kurac)
« Zadnja izmjena: 09. Lipanj, 2013., 11:15 Dragster »

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1648 : 09. Lipanj, 2013., 11:49 »
Sjecam se prije nekoliko godina.

Onako, Facaa nabavi iPhone 4, ja nabavio Omniu 7. On mi tvrdi kako je to najbolji mobitel ikad i onako mlatara s low brightness ekranom.

Meni AMOLED ekran na 80%, baterija traje 3 dana, prezadovoljan mobitelom, a njemu na 40% jer, eto, tak je bolje, traje cijeli dan :hiha:

Smijao sam se, ono, ako već uzimaš mobitel s HRPOM fičura, kurca imaš koristi ako pola toga moraš držat ugašenim.

Al dobro, trenutni 4s punim svako malo kad sam pored kompa, sam prištekaš na kabel i za 20 min ti na 70% i gg.

« Odgovori #1649 : 09. Lipanj, 2013., 12:04 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9