u foodnessu sam probao slejdeće:
mtn dew
a meh skroz, ko neki sprite/sacwepes bitter lemon koji nije bitter mix, ali bezveze samo jako slatko, slabo gazirano i slabo okusno.
mtn dew voltage
nezz verć sam zaboravio, mislim da je ko neki sprite, rendom isto, malo bolje od običnog.
mtn dew white out
najbolji od ova tri, opet skoro isti, najviše limunast pa najviše "osvježavajuć", iako ništa nije opsvježavajuće sa šećerom,,,,
dr. pepper
mali prizvuk višnje koju mrzim, ali okej što ja znam, dosta je SUZDRŽAN okus (nažalost i gaziranost), ali okej za nekad popit valjda kad ti se neda kola il pepsi.
a&w cream soda
doslovno nevjerojatno remek djelo vrijedno nobelova nagrade za mekana soda pića, kao nevjerojatno da je kremasto a ima konzistenciju ko sve ovo ostalo. 10/10
big red
još jedno remek djelo, dakle čista sto posto otopljena žvaka ona rendom u kojoj je naljepnica s dinosaurima (ili tetovaža). užasno dobro.
bar's root beer
daleko najodvratnija stvar koju sam probao u cijelom svom životu. bez pretjerivanja, prolio sam nakon dva gutljaja (drugi je bio da se uvjerim da je odvratnost baš tolika realitet). kora od drveta, drvo zaljevano isključivo mokraćom teško bolesna čovjeka. nema alkohola btw (naravno, nikad nebi probao alkoholni napitak).
reese's peanut butter cups
malo je reći za ove čokoladice da su spektakl.
mislim da je to to. dakle ako ste siromašni kad idete u foodness (ili ne želite dobit dijabetes/bit odvratno debeli al zašto bi to htjeli) kupite a&w cream sodu i big red. sljedeći tjedan dolaze nove stvari, bit će kultnih doritosa i toga.
i dragi bože zašto ja nisam znao za destination tokyo? iako previše KUHANJE stvari a premalo snacks koliko mi se čini, al nvm.