HCL.HR

Što ste zadnje kupili?

• 3859 Odgovora
  • 390316 Hitova
*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Što ste zadnje kupili?
« Odgovori #2070 : 30. Kolovoz, 2014., 19:08 »
Definitvno prvo mjesto koje ću posjetiti kada dođem do Zagreba je ovaj Godis :ave:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #2071 : 31. Kolovoz, 2014., 00:25 »
u foodnessu sam probao slejdeće:

mtn dew
a meh skroz, ko neki sprite/sacwepes bitter lemon koji nije bitter mix, ali bezveze samo jako slatko, slabo gazirano i slabo okusno.

mtn dew voltage
nezz verć sam zaboravio, mislim da je ko neki sprite, rendom isto, malo bolje od običnog.

mtn dew white out
najbolji od ova tri, opet skoro isti, najviše limunast pa najviše "osvježavajuć", iako ništa nije opsvježavajuće sa šećerom,,,,

dr. pepper
mali prizvuk višnje koju mrzim, ali okej što ja znam, dosta je SUZDRŽAN okus (nažalost i gaziranost), ali okej za nekad popit valjda kad ti se neda kola il pepsi.

a&w cream soda
doslovno nevjerojatno remek djelo vrijedno nobelova nagrade za mekana soda pića, kao nevjerojatno da je kremasto a ima konzistenciju ko sve ovo ostalo. 10/10

big red
još jedno remek djelo, dakle čista sto posto otopljena žvaka ona rendom u kojoj je naljepnica s dinosaurima (ili tetovaža). užasno dobro.

bar's root beer
daleko najodvratnija stvar koju sam probao u cijelom svom životu. bez pretjerivanja, prolio sam nakon dva gutljaja (drugi je bio da se uvjerim da je odvratnost baš tolika realitet). kora od drveta, drvo zaljevano isključivo mokraćom teško bolesna čovjeka. nema alkohola btw (naravno, nikad nebi probao alkoholni napitak).

reese's peanut butter cups
malo je reći za ove čokoladice da su spektakl.

mislim da je to to. dakle ako ste siromašni kad idete u foodness (ili ne želite dobit dijabetes/bit odvratno debeli al zašto bi to htjeli) kupite a&w cream sodu i big red. sljedeći tjedan dolaze nove stvari, bit će kultnih doritosa i toga.

i dragi bože zašto ja nisam znao za destination tokyo? iako previše KUHANJE stvari a premalo snacks koliko mi se čini, al nvm.

*

des3iny

• 1387
  • xD xD xD
« Odgovori #2072 : 31. Kolovoz, 2014., 00:42 »
pričali smo s likom pa nam je rekao kako planira dobavit zanimljivu robu iz raznih zemalja, uključujući japan. tak da ono, jedva čekam :D
i da, ovo kaj dolazi idući tjedan je trebalo doći ranije xD

za destinatio tokyo, pripremi novčanik, limenka nekog pića 0,355 dođe 20kn, marža im je brutalna (vidjeh cijenu nekih čajeva, cirka 3kn/g. znači 3k kn za kilu :wildboy:). ima neki asia shop blizu peščenice, tam bi se dalo otić.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #2073 : 31. Kolovoz, 2014., 00:51 »
stari svaki dan sam tamo, sve znam ;-) ;-)

doslovno sam tamo bio već 10 puta, već me malo sram bilo, al sad smo friends :hiha:

okej lol svejedno je bolje nego naručit s j-lista il tako negdje. a asia shop siogurno je glupa azija tipa tajland, kina i to,,,,,,

*

disc0

• 3069
« Odgovori #2074 : 31. Kolovoz, 2014., 08:10 »
Ljubomoran sam na vas iz Zg, u Ri neznam za nijedan takav shop (ako netko zna, nek slobodno javi :mrgreen: )...a mozda i bolje, jer bi vjeorvatno dobio dijabetes, jucer nakon gledanja onih slika me ulovilo neko nenormalno ludilo i pozderao samo pola tegle (cca 400g) nutele ''na zlicu'' bez icega, poslje umirao od bolova :wildboy: :fpalm:

Pazim sta jedem, pa ne jedem bas slatkise, ali onda kad me ulovi zelja, ne stajem dok se ne ispovracam, dobro nikad nisam povracao, ali mi bude uzasno lose :hiha2:

« Odgovori #2075 : 31. Kolovoz, 2014., 14:27 »
meni su mtn dewi dosta dobri. mislim, ništa posebno, al realno prije bih uzeo to ovako rendom nego većinu tih stvari iz foodnessa.
big red isto dosta rula. a&w je spektakl, ali nakon što sam ga nekoliko puta uzeo, nez više. ;_;

doktor paprić je isto dosta dobar. u sve tri edicije.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2076 : 31. Kolovoz, 2014., 14:37 »
a&w cream soda

ko će mi poslati poštom ovo :hiha:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #2077 : 31. Kolovoz, 2014., 14:47 »
dr. pepper cherry vanilla
ewww.

coca-cola cherry
koju sam kupio iz nekog razloga iaoko sam je već pio. ewww.

edit
a&w cream soda

ko će mi poslati poštom ovo :hiha:
ja ću ti poslat poštom, ili autobusom ako ti je kolodvor okej daljine od kuće.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2078 : 31. Kolovoz, 2014., 15:30 »
poštom pls, jel ima taj foodness neki katalog ili nešto, vidim sad kolu od vanilije i još toga što bi bilo kul, a fejs im je glupo leglo meme smiješnosti

« Odgovori #2079 : 31. Kolovoz, 2014., 15:40 »
Nemaju katalog. Bar nisam nigdje vidio.

Koliko stvari planiraš uzeti? Želiš li preporuku znalaca? :hiha:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2080 : 31. Kolovoz, 2014., 15:45 »
probao bih te spektakle, znači big red još deff, promaklo mi oduševljenje :hiha:

znači

big red, a&w cream soda, reese's peanut butter cups :hiha:

nez ako disko misli uzet nešto još :hiha:

saldo with postage & visa card number into PM pls :hiha:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #2081 : 01. Rujan, 2014., 09:20 »
A ja bi volio malo probrowsat po policama u zivo pa nesto odabrat, neznam ovako....:wildboy:
A i neznam kakve su im cijene, pretpostavljam da paprene?

« Odgovori #2082 : 01. Rujan, 2014., 09:24 »
Ja sam zadnje kupio Wolfenstain:The new order, stedim se za destiny, GTA V za pc, Far cry 4 i još neke igrice. :ementaler:

« Odgovori #2083 : 01. Rujan, 2014., 09:43 »
A ja bi volio malo probrowsat po policama u zivo pa nesto odabrat, neznam ovako....:wildboy:
A i neznam kakve su im cijene, pretpostavljam da paprene?

Jedna 0.33 limenka je 8.5 kn.
Osim sokova su dosad imali samo te Reese's Piecese, ali ne sjećam se koliko su koštali, vidio sam ih samo jednom.

Ovaj tjedan bi trebala doći (ako već nije) nova pošiljka, pa bi trebali dobiti i grickalice i tako neke stvari,,, dosta me zanima koliko će to koštati.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #2084 : 02. Rujan, 2014., 19:05 »

Gamdias Hebe GHS2300, 330kn, Links... nisu imali jeftinijih a da valjaju + tip je rekao da na ovaj headset uglavnom ne dobivaju reklamacije pa rek'o zašto ne

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9