HCL.HR

Što ste zadnje kupili?

• 3859 Odgovora
  • 376070 Hitova
*

PhSxX!

• 728
  • You see
Odg: Što ste zadnje kupili?
« Odgovori #2115 : 17. Rujan, 2014., 18:20 »
:ave:

Koliko su dosle? :hiha:

« Odgovori #2116 : 17. Rujan, 2014., 18:40 »
Kakve su to slusalice?
Cerberus

« Odgovori #2117 : 17. Rujan, 2014., 18:57 »
za cs :hiha: KOJA RAZLIKA KRISTE :wildboy:

gamdias hephaestus

hladi uši ventilatorima i vibrira na granate :mrs: :hihi:

Odakle si ih uzeo? Ne mogu ih nigdje na nabavi.net naći pa zato pitam..

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #2118 : 17. Rujan, 2014., 22:24 »
Ja ću one svoje Gamdias vratiti, ali eto nadam se da tvoje valjaju i da će valjati jer stvarno odlično izgledaju
Onaj spoj gdje se pojačava zvuk i gasi-pali mikrofon je pošao u qrac, tj žice koje idu izvan njega valjda nisu bile dobro izolirane pa se sad spajaju ili nešto pa non stop gubim ili zvuk, ili mi se gubi glas kad pričam s nekim. Support nikakav od firme, ko im *ebe mater.
Ali kvaliteta zvuka vrh. Mikrofon možda mi nije bio najbolji (dosta hvata pozadinski zvuk i šuštanje, treba mu baš ona spužvica), ali je podnošljiv.
Eto žao mi je nekako što im je izrada sakata, ali ja sam rekao da tražim isključivo slušalice koje neće crknut, a tip mi da baš one koje crkavaju... pa ebote

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2119 : 17. Rujan, 2014., 23:39 »
Koliko su dosle? :hiha:

500 kn, meni umjesto G430 nakon dva vraćanja

Odakle si ih uzeo? Ne mogu ih nigdje na nabavi.net naći pa zato pitam..

u linksu bilo par komada kaže lik, ove su došle iz ZG-a na moj upit, nova firma, dobre rece/dojmovi pa reko AE, sad koliko vidim da su maknuli ? uglavnom nazovi najbliži links pa vidi s njima ako ti se sviđaju, pogledaj par recenzija ipak prvo, dojmova na amazonu (čitaj loše strane proizvoda) i slično

imao sam g430 prije njih, prvi puta se rasklimao zglob lijeve slušalice, visila mi s uha nekako, vratio, dobio nove sa sjebanim mikrofonom, užasna pozadinska buka, vratio opet, uzeo ove na kraju

@Me666: žao mi čut obzirom da sam ti ja bacio bubu u uho, ali iskreno ne znam više postoji li ikakav hedset za nekakve jedva prolazne pare a da je dobro izrađen, ovaj moj se čini robusnim zasad, ništa ne zvecka, kablovi su dobro pričvršćeni iako mi se čini da ne radi +/- na adapteru za kontrolu glasnoće :wildboy: ali ne vraćam više, nemam živaca, a i nije ništa bitno hvala bogu... nakon g430 sam zapravo izgubio vjeru u provjerene firme, kažu da Sharkoon ima visok standard kvalitete ali NE ZNAM SERE MI SE

mikrofon na ovima je nez, meni osobno najbolji ikad, što ne znači puno jer sam do jučer pričao na vebkameru za vratom :hiha:

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2120 : 18. Rujan, 2014., 00:10 »
Ja sam nekih 8 godina koristio "no name" headset koji sam pazario za 100-injak kuna.
Savršen zvuk i mic, ali na žalost, ništa ne traje vječno. :wildboy:
Sad opet imam neke "no name" koje sam pazario u Njemačkoj za 6-7 ojrića...  Nisu ništa posebno, ali imaju 6 meteri kabela pa dobro dođe.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2121 : 18. Rujan, 2014., 00:23 »
ae, to je bio i moj pristup no s ovim zadnjim kompom, točnije matičnom imam abnormalnih problema što se integriranog zvuka tiče i korištenja 3.5 mm ulaza za mikrofon odiza il od naprijed, vjerojatno tvornička greška neka... jedan dan ok, drugi krčanje, treći ne radi, četvrti super bolje nego ikad i tako stalno, odvratno. primarno je bilo nabaviti usb headset koji ima svoju zvučnu praktički da to eliminiram pa sam si dao oduška za patnje :hiha:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #2122 : 18. Rujan, 2014., 08:36 »
hladi uši ventilatorima i vibrira na granate :mrs: :hihi:
:ave: :approve

« Odgovori #2123 : 19. Rujan, 2014., 10:07 »
Dakle, krenimo redom. Za dnevnu -
Beddinge Lovas, Kallax regal, Lack stolić

Za svoju sobu -
Malm krevet, Linnmon stol s Alex ladičerem, Malm komoda, Brimnes ormar, Selje noćni ormarić + random podnica za krevet i random madrac

Za blagavaonicu -
Melltorp stol i 4 Vilmar stolice

Mislim još uzet tepih čupavac, policu za knjige i lampu. Al to kasnije.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2124 : 19. Rujan, 2014., 11:06 »
Najs, mada pomalo hladnjikavo... suho. :solidus:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #2125 : 19. Rujan, 2014., 12:22 »
Uzas nad uzasima. :(

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2126 : 19. Rujan, 2014., 12:33 »
nezz, nek je samo uredno i funkcionalno, a krečenje, tepih, svijetla i sl. nek stvore atmosfericu il nešto.

Mislim, malo mi je tugica čitat ove vaše komentare sad kad će lik u tome živit godinama. Malo rispekta plz. :hiha:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #2127 : 19. Rujan, 2014., 12:34 »
Rendom, ali sasvim pristojno.

« Odgovori #2128 : 19. Rujan, 2014., 14:07 »
Za sobu sam htio bijelo plavu kombinaciju i mislim da će ovako izgledati uredu. Na blagavaoni sam najviše štedio jer koliko će mi trebat i ovo je sasvim okej. Jedino s dnevnom nisam baš sretan. Doduše, dvosjed/trosjed je MORAO biti na razvlačenje tako da nisam imao previše izbora. Inače, da nije, uzeo bi ovaj :hiha: Također, uzeo sam si dvije kutijice za kallax regal u istoj boji kao i stol.
I kažem fali u dnevnoj još neke stvari poput police za knjige, neke komode, no to ću rješavati u hodu.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #2129 : 19. Rujan, 2014., 16:07 »
Pa meni iskreno sve lijepo, ja volim taj minimalizam. :thumbs:
Jos bi ja to kupio sve u bijeloj boji :mrgreen:

A ovaj drugi kauc je psihodelija, kao iz 70ih ;)
« Zadnja izmjena: 19. Rujan, 2014., 16:09 Disc0 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9