Koliko su dosle? 
500 kn, meni umjesto G430 nakon dva vraćanja
Odakle si ih uzeo? Ne mogu ih nigdje na nabavi.net naći pa zato pitam..
u linksu bilo par komada kaže lik, ove su došle iz ZG-a na moj upit, nova firma, dobre rece/dojmovi pa reko AE, sad koliko vidim da su maknuli ? uglavnom nazovi najbliži links pa vidi s njima ako ti se sviđaju, pogledaj par recenzija ipak prvo, dojmova na amazonu (čitaj loše strane proizvoda) i slično
imao sam g430 prije njih, prvi puta se rasklimao zglob lijeve slušalice, visila mi s uha nekako, vratio, dobio nove sa sjebanim mikrofonom, užasna pozadinska buka, vratio opet, uzeo ove na kraju
@Me666: žao mi čut obzirom da sam ti ja bacio bubu u uho, ali iskreno ne znam više postoji li ikakav hedset za nekakve jedva prolazne pare a da je dobro izrađen, ovaj moj se čini robusnim zasad, ništa ne zvecka, kablovi su dobro pričvršćeni iako mi se čini da ne radi +/- na adapteru za kontrolu glasnoće

ali ne vraćam više, nemam živaca, a i nije ništa bitno hvala bogu... nakon g430 sam zapravo izgubio vjeru u provjerene firme, kažu da Sharkoon ima visok standard kvalitete ali NE ZNAM SERE MI SE
mikrofon na ovima je nez, meni osobno najbolji ikad, što ne znači puno jer sam do jučer pričao na vebkameru za vratom