RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: manjamax - 30. Rujan, 2014., 21:47Ustvari, nijedna igra mi više nije zabavna ni dobra. Sve su mi postale loše. Uostalom, prestao sam ih i igrati. Neznam ni zašto dolazim na ovaj forum. Volim i dalje čitati o igrama, ali ništa više.Prestao si biti gamer s 15 godina?Impliciranje da si ikad bio, ono
Ustvari, nijedna igra mi više nije zabavna ni dobra. Sve su mi postale loše. Uostalom, prestao sam ih i igrati. Neznam ni zašto dolazim na ovaj forum. Volim i dalje čitati o igrama, ali ništa više.
Dolaziš zbog pogodi tko
A to je bio "revolucionarni" GTA. GTA IV je prvi GTA koji je uveo tu fiziku i nacin razbijanja auta i svega, svijet je bio dobar, po prvi put imamo mobitel itd. Puno novih stvari je donio na GTA stol i koliko god bio lose optimiziran bio je dobar.
Citat: Pajko - 30. Rujan, 2014., 20:11da, išao je skejtati sa reneom bitorajcem
da, išao je skejtati sa reneom bitorajcem
Igre sam počeo igrati s 3 godine, prvo na PS1, pa kasnije na SNES i starim Nintendovim konzolama, pa sam se vratio na PS2.
Citat: manjamax - 01. Listopad, 2014., 20:36Igre sam počeo igrati s 3 godine, prvo na PS1, pa kasnije na SNES i starim Nintendovim konzolama, pa sam se vratio na PS2. Ja sam se s 3 godine igrao s kamenjem. Po tvojoj logici bio sam geolog.
jebem ti pubertet kako taj mindset rula