HCL.HR

Što ste zadnje kupili?

• 3859 Odgovora
  • 375228 Hitova
*

Pestilence

• *
  • 35
  • Consuming Impulse
Odg: Što ste zadnje kupili?
« Odgovori #2805 : 02. Rujan, 2015., 18:35 »
Pestilence, vjeruj mi ovo je drugacije nesto, ima pravi V6 zvuk i necujan je u normalnoj voznji...
Kolega je mislio po zvuku da je V6 benzinac...

Ako išta, prednost je što imaš fini okretni moment od valjda već 1300 rpm pa do kraja, dok bi bengu morao garit na bar 3500 rpm za isti učinak...
Dabome, ako uistinu tako troši, svaka čast. Ja kad vozim mečku benzinac 2.0 - 130 konja, to troši 10-11 litara po gradu :hiha::hiha:

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #2806 : 07. Rujan, 2015., 16:03 »
Moram si prerezat karticu jer ovo više nije normalno...
Ovaj mjesec sam uzeo MGS V, TD Unlimited 2, Game of Thrones RPG i RTS, How to survive, Mortal Kombat Complete Edition (jer mi je bolji od MK X) i Civilization 5 complete...

A vremena nemam skoro za niš... Jedino derem navečer taj ludi MGS :wildboy:

« Odgovori #2807 : 07. Rujan, 2015., 22:48 »
Hrvatina,
Ja kad sam uzo novi komp, uzo sam Metro 2033 i Last Light, sjecam se, trazio sam godisnji da mogu igrat haha \:D/

Pestilence,
Prijatelj ima BMW 330i e92, kaze da ima osjecaj da moj AUDI vuce duplo jace od njegovog, iako su po ubrzanju tu negdje, mozda AUDI zbog quattra jace krene jer ne proklizuje. Uglavnom, u kojoj god brzini dodas gas, auto jednostavno vuce ko blesav, doslovno pri 2000 rpm ljepi u sjedalo u kojoj god brzini bio...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2808 : 15. Rujan, 2015., 18:25 »
dizel = moment na nižim okretajima u odnosu na benzinjaru = startnost

to je nešto što bi trebao znati :hiha:

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2809 : 15. Rujan, 2015., 19:23 »
kralju, moraš i ti nešto postat, nemoj tako :hiha:

*

Pestilence

• *
  • 35
  • Consuming Impulse
« Odgovori #2810 : 16. Rujan, 2015., 20:01 »
Hrvatina,
Ja kad sam uzo novi komp, uzo sam Metro 2033 i Last Light, sjecam se, trazio sam godisnji da mogu igrat haha \:D/

Pestilence,
Prijatelj ima BMW 330i e92, kaze da ima osjecaj da moj AUDI vuce duplo jace od njegovog, iako su po ubrzanju tu negdje, mozda AUDI zbog quattra jace krene jer ne proklizuje. Uglavnom, u kojoj god brzini dodas gas, auto jednostavno vuce ko blesav, doslovno pri 2000 rpm ljepi u sjedalo u kojoj god brzini bio...

Audi je dizelaš a dizelaši imaju velik torque po defaultu - zbog toga je to "vuče ko blesav". Frend ti za isti torque mora vrtit bemburu na par soma okretaja više. Quattro ti pomogne za raspodjelu snage između prednje i zadnje osovine pa ćeš pri samom startu imat manje proklizavanja neg frend kojem je auto rwd. Sad nisam siguran jel quattro ima još torque vectoring fore sa transferiranjem snage na kotače koji manje proklizavaju.

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #2811 : 20. Rujan, 2015., 13:49 »
Jel znate kakve hrvatske stranice sa poznatijim i rijedim tenisicama a da shippaju? Znam noss.hr, pronasao sam jedne fantasticne Jordanice ali najveci je broj 46, dok ja nosim 47-47.5 ovisno o kroju. Nisam bas nigdje pronasao kakav webshop a da imaju izbor sa kvalitetnijim (citaj: skupljim) šuzama. Ako netko zna nesto neka preporuci fala pozz

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2812 : 24. Rujan, 2015., 05:43 »
Zbog iznenadne posjete mog dragog kolege Ilije Gromovnika, bio sam prinuđen da pazarim novi strojček. Za sada će da radi na staroj grafi i sa samo jednim keksom rama, dok ne skupim još malo šoldi za nešto opasnije.

No, konfa izgleda ovako:

Intel Core i5 4460
8 GB rama
Asus B85M-G matična
Zalman Z-1 kućište
240 SSD
Super Flower FX 550W napajanje
TP Link WiFi adapter

Sve zajedno sa dostavom, 4050, 00 kn.
Danas naručeno, pa ćemo da vidimo kako to sokoćalo radi iduće sedmice.
:kava:

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #2813 : 24. Rujan, 2015., 07:30 »
Lijepo si se ponovio! Još samo novu grafičku za koji mjesec i imati ćeš dobru mašinu za pokretanje svih novih igara :thumbs:

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2814 : 24. Rujan, 2015., 08:07 »
Je, dobro je to na kraju ispalo.
Ionako sam zadnjih mjeseci u procesu sakupljanja šoldi za novu makinu, no kao što rekoh, grom mi je spržio sadašnji komp pa sam morao ubrzati kupovinu.
Sreća pa sam uspio sakupiiti za osnovnu konfiguraciju, pa kasnije lako još dodam te dijelove što fale.

A i baš me interesuje kako će moja stara HD 6570 2GB krntija da se upari sa ovim. :loludara:

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #2815 : 24. Rujan, 2015., 11:15 »
Sad si usput uzmi i protugromni razdjelnik za struju :)

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2816 : 24. Rujan, 2015., 14:41 »
Vjeruj mi, ne pomaže ovde di ja živim ništa... opa da i struju dobijam preko wifi-ja.:tired:

« Odgovori #2817 : 24. Rujan, 2015., 15:42 »
Ilije Gromovnika.

Isprva sam mislio fakat da pričaš o frendu kaj ti je posudio pare za komp i da se lik tak stvarno zove :hihi:
Trebalo mi je par min :mrgreen:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #2818 : 24. Rujan, 2015., 15:56 »
Zbog iznenadne posjete mog dragog kolege Ilije Gromovnika, bio sam prinuđen da pazarim novi strojček. Za sada će da radi na staroj grafi i sa samo jednim keksom rama, dok ne skupim još malo šoldi za nešto opasnije.

No, konfa izgleda ovako:

Intel Core i5 4460
8 GB rama
Asus B85M-G matična
Zalman Z-1 kućište
240 SSD
Super Flower FX 550W napajanje
TP Link WiFi adapter

Sve zajedno sa dostavom, 4050, 00 kn.
Danas naručeno, pa ćemo da vidimo kako to sokoćalo radi iduće sedmice.
:kava:

Jel ga sam slazes ili? Aj stavi koju sliku kad stigne.

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #2819 : 24. Rujan, 2015., 17:25 »
Ilija Gromovnik je zapravo dosta zvučno ime (#logično #chombe), trebalo bi se to za nešto iskoristit. :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9