Iako ima skoro mjesec dana od kupnje reko ajd da se malo pohvalim

Nakon dugo vremena i vaganja bi ne bi, konačno se odlučio na kupnju i uzeo 1TB PS4Slim + HZD na 12 rata.
Ispada smiješnih 240 kn mjesečno.
Sa HZD sam debelo zagazio na 40+ sati i jako sam zadovoljan jer bi za taj primjer mogao rec da pokazuje moc konzole jer sama igra izgleda fenomenalno, a vrti se bez trzaja ili pada na velikom (bar meni xd) 121cm ekranu. Osim toga isprobao sam nekoliko dostupnih demoa. Samom konzolom sam dosta oduševljen. Iznimno tiha, brza, sviđa mi se dizajn (začudo plastični crni "shell" ne skuplja prašinu), i moram priznat vrlo je brza samo spojena na Wi-fi...
Gamepad sam držao i prije ali sad nakon više desetaka sati moram priznat da mi osobno malo bolje leži nego X360 gamepad.
Bluetooth je bogom dan, a sam dizajn i robusnost površine (manje klizi) su odlično napravljeni. Smetaju me pomalo share i options tipke, dosta su malene i nespretne nekako za moje čevape

Kolko sam isprobao do sad, kupnjom sam zadovoljan jedino me živcira što sve spada u "aplikacije" i shodno s tim nedostatak klasičnog multitaskinga (primjerice youtube svirka dok igraš igru kao na PC-u)
Svejedno znam da se isplatilo.
Imam još nekih pitanja vezanih za PS4 igre i PS pretplatu al to cu pitat/potražit u PS4 temi s vremenom.
Tko želi nek me doda nickname:
Bela89stc pa da imam bar jednog frenda ajd

Iako ne brijem uzimati PS pretplatu bar još mjesec, dva jer je na redu obnova kompa (nova grafička, RAM, tipkovnica) pa ono...troškovi...troškovi