Cjeli Uncharted je meni jako dobar, al ima dosta minusa.. Nisam igrao ovaj Legacy jos nazalost. Cetvorka je cudo igra, odigrao je samo jednom, kao i sve igre iz serijala, vjerojatno budem jos jednom sve presao u buducnosti.
Dvojka koja je bila najbolje ocjenjena itd. meni je pak najgora u serijalu.
Jedinica mi je ostala u najljepsem sjecanju. Jednostavno mi je imala taj poseban stih koji je po meni u kasnijim djelovima izgubljen.
Napucavanje nije lose, makar je u jedinici daleko najgore. Lijep je osjecaj kad pogodis metu ,to mi pogotovo dolazi do izrazaja u cetvrtom djelu, rekao bi da je napucavanje zadovoljavajuce.
Ostatak gameplaya je prakticki copy paste u svakom djelu, uvjek jedno te isto radis i tu su malo failali.
Al zato mi je tematika vrhunska i radi tematike obozvam te igre. Ogromni sam fan Indiane Jonesa, a ovo je kao neko ispunjenje snova. Likovi su stvarno vrhunski, Nate, Sully, Elena i svi ostali bas kidaju. Razgovori izmedu njih i ostalo je stvarno napisano vrhunski. Negativci su gotovo uvjek losi i bezvezni, al ajd, moze proc.
Sve u svemu za svakog avanturistu i onog koji voli avanture i slicnu tematiku igre su must play.